Od kdy mohu zabavit syna televizí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
144
6.5.15 09:15

@dvanavi Zdravím, já mám podobnou zkušenost. Sice mi malý nebrečí, když jí vypnu, ale je pravda, že na tv taky hodně reaguje. Zkusila jsem jednou při pláči pustit nahrávku z telefonu, kde sám plakal a hned přestal a díval se na sebe. Každopádně je pravda, že v sobě bojuji, abych ho na to zbytečně nenaučila, ale řeči typu o pohodlnosti mi připadají moc odsuzující. Každý má jinou výchovu a důležité je, aby výchova vůbec byla - aby dítě mělo mantinely, protože pak nám bude skákat po hlavě. Na druhou stranu, mantinely mohou být a stejně nám naše milované děťátko vystřihne takovou scénu, že sami jen koukáme - to patří prostě k věku dítěte a ono se taky musí nějak vyjádřit a někdy neví jak. Ovšem to neznamená, že ho máme ignorovat a nechat ho ve všem rozhodovat. Prostě jednoduše mu to vysvětlit, případně nedat a snažit se zabavit něčím jiným. Stále hledat nové možnosti, jak mu dát najevo, že jsou i jiné věci. Právě proto pro děti jsou k dispozici dospělý, kteří dětem určí směr. Přeci skoro každý rodič chce pro své dítě to nejlepší a podle toho taky jedná a jestli je něco špatně nebo dobře - to nikdo nemůže soudit. Jedině naše svědomí… 8) Toť můj názor… Takže, i když našemu malému je 5 měsíců a nechtěla jsem, aby byl zahlcen technikou, tak si myslím, že ve zdravé míře mu to neuškodí :andel: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí