Od kolika do posilovny?

2
23.4.17 16:39

Od kolika do posilovny?

Ahoj, je mi 14 let v létě 15 a chtěla bych začít chodit do posilovny. Chci se zeptat jestli budu muset mít souhlas někoho, nebo můžu normálně začít chodit? Jsem střední postava a chtěla bych se začít zpevňovat.
Popřípadě jestli má někdo nějaký typ na posilovnu v Praze (nejlépe okolí Prahy 4)
Děkuji moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
337
23.4.17 16:46

Nevím jak u permanentky, ale jednorázově určitě nikoho souhlas nepotrebuješ. Já doporučuji BBC kousek od bratří synků. V ceně permanentky byl i bazén, výřivka a je tam super i prostředí a stroje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
23.4.17 16:51

Já myslím, že potřebuješ souhlas, ale jistá si nejsem. Zašla bych do dané posilovny a zeptala se, příp. se podívala do jejich pravidel, která budou mít určitě na netu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
23.4.17 17:08

A ten souhlas by byl problem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
23.4.17 17:28

Co ja vim tak u nas jim stacila obcanka a zadny souhlas nevyzadovali (ale uz je to nejaky patek). A i kdyby rodice by ti nepodepsali kus papiru, kdyz se jedna o posilku? Vzdyt chces cvicit, na tom neni nic spatnyho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
23.4.17 17:36

Spousta FIT center má vstup dětí do 15ti let pouze v doprovodu dospělé osoby. Zrovna třeba výše zmíněný BBC to má v podmínkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
23.4.17 17:46
@ZItu píše:
Spousta FIT center má vstup dětí do 15ti let pouze v doprovodu dospělé osoby. Zrovna třeba výše zmíněný BBC to má v podmínkách.

Nedivím se a myslím si to taky. Nejde o to, že jde zakladatelka dělat něco špatného. Jde o to, že za sebe právně neodpovídá a fitko si nebude chtít vzít na triko případný úraz atp.

Edit. Myslím, že nějaké no name fitko bude v pohodě, ale velká fitka typu Jatomi nebo BBC to budou mít ošetřené a minimálně souhlas rodičů budou chtít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
23.4.17 18:18

No ale pokud souhlas staci, tak by to snad nemel byt problem, ne? Penize na permanentku zakladatelka evidentne ma. Nejak nepravne k tem penezum snad neprisla a pokud chce pouze chodit cvicit, tak by rodice nemeli mit nic proti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
23.4.17 18:26
;)

Příspěvek upraven 27.06.17 v 16:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
23.4.17 18:31
@kaja00 píše:
@warita třeba moje mamka před lety měla strašný problém pustit bráchu v jeho 15 letech, pak ho tedy nakonec „pustila“. Bála se aby si něco neudělal. Naštěstí ho tam hlídali, zvedal totiž i ty těžší váhy.

aha, no dobre. Ale to tam bude jako chodit na tajnacku? Pokud ji je 14 a rodice zakazou, tak proste misto toho bude chodit na gymnastiku v ramci zajmoveho krouzku a jeden rok si pocka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
23.4.17 18:34

@warita Já si myslím, že se nic nestane, když nebude do té posilovny chodit, je takových možností jak sportovat, může běhat, chodit na hiit, inline brusle, kolo. ALe asi chce chodit do posilovny, tak uvidí, třeba se jen ptá, protože neví jak rodiče budou reagovat, co my víme ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
23.4.17 19:08

Řeším teď to samé se synem-chce chodit do posilovny a je mu 14.V jedné nás odmítli, že prý může až od 15ti let, tedy v době, kdy má dítě ukončený vývoj kostry. V druhé mi řekli, že pouze na mou zodpovědnost a dali mi podepsat informovaný souhlas s tím, že přebírám veškerou zodpovědnost. Ale nejsme z Prahy, nevím jak je to tam, ale asi je to na domluvě personál-rodiče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
23.4.17 19:13

Skvělá posilka je na Budějovické v DBK :palec: je otevřena teprve chvilku a tak tam lákají na levnější vstupy :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
23.4.17 19:14
@kaja00 píše:
@warita Já si myslím, že se nic nestane, když nebude do té posilovny chodit, je takových možností jak sportovat, může běhat, chodit na hiit, inline brusle, kolo. ALe asi chce chodit do posilovny, tak uvidí, třeba se jen ptá, protože neví jak rodiče budou reagovat, co my víme ;)

presne tak, ja bych se nejdriv zeptala, pak by se videlo dal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
23.4.17 19:58

My mame posilovnu v budove skoly, skola to pronajima, meli by tam chodit decka od 15r., ale kdyz jsem se ptala vedeni skoly jestli vadi, ze tam jde decko pod 15, tak rekli radeji at chodi cvicit nez, aby nekde fetovali a kourili, chytli se nejake particky.
Ze jsou radeji, kdyz je tam i nekdo dospely, coz se vzdy nepovede, ale ze decka vi, ze pokud nebudou delat co maji, jsou tam kamery, tak budou mit stop stav a opravdu chodi cvicit a jsou slusni.

Takze bych ji nechala at chodi cvicit, to ji neuskodi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková