Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
AHoj holky.
posledních několik let si barvím vlasy na takovou červenou vínovou barvou z drogerky (pallete). Teď po rozvodu jsem se rozhodla pro změnu. Ráda bych se červené zbavila a přebarvila na světle hnědou. Dala jsem si odbrvovač z drogerky (pallete), měla ho hodinu a z vlasů nezmizel ani kousíček červené barvy. Prosím o radu jak se zbavit červené-?? díky!
![]()
@Boška65 píše:
AHoj holky.
posledních několik let si barvím vlasy na takovou červenou vínovou barvou z drogerky (pallete). Teď po rozvodu jsem se rozhodla pro změnu. Ráda bych se červené zbavila a přebarvila na světle hnědou. Dala jsem si odbrvovač z drogerky (pallete), měla ho hodinu a z vlasů nezmizel ani kousíček červené barvy. Prosím o radu jak se zbavit červené-?? díky!![]()
U dobre kadeřnice.
U kadeřnice. Pokud máte poblíž učňák, můžeš zkusit učňovské kadeřnictví, tam za to dáš pár korun.
Já byla minulý týden, stáhnout starou barvu (červenou), obarvit na světlý zrz, ostříhat, maska, regenerace, foukání, mytí, všehovšudy 460,– ![]()
Samotné stažení barvy měli naceněné na 80,– Kč.
@Boška65 hodinu odbarvovat? To ti nezůstanou žádné vlasy. Dojdi ke kadeřnici a nenic si to doma
Pokud chceš riskovat doma, tak si kup od Syossu ten nejsilnější zesvětlovač a rovnou i barvu, kterou to pak přebarvíš. Tohle mi dokázalo stáhnout červenou i černou, ale bacha, je to o vlasy. Já si to můžu dovolit, protože mám velmi odolné vlasy..
Červená se drží jak blázen, to bych si bez kadeřnice netroufla ani náhodou. Aspoň si můžeš po rozchodu udělat radost a nechat se rozmazlit kvalitní péčí. ![]()
@broskvová zmrzlina Jo, je fakt, že ta dokonalá masáž při stahování barvy (něčím to napatlali, pak to nějak promasírovávali houbičkou (není to jen napatlat a za půlhodiny smýt), byla super relax
![]()
Jaký sis dala odbarvovac? Nebyla to jen blond barva? Jinak bacha na to, z červené při odbarveny pujdes do takové pomerancove oranžové a třeba světle hnědá to nemusi zakryt a pujdes do zrzava. Doma bych to nedělala a šla do kadeřnictví.