Odchod z práce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
101536
2.12.18 20:49
@arinecka píše:
Nikde jsem nevyčetla že by den kdy ruší zaměstnanec PP je pacovní, ani jsem to nikde neslyšela :think: Prostě když tam ráno donese zrušení PP, tak prostě končí. Tak to prostě je a nikdo jí nemůže nijak postihovat za to že ten den už tam nepracovala.

Tak končí k tomu datu, kdy to ukončení donesl a tedy pokud měl naplánovanou směnu, tak ji musí odpracovat. Nebo máš snad pocit, že když ti pracovní poměr končí například 31.10., tak že jdeš do práce jako poslední den 30.10.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33378
2.12.18 20:55
@j.a.n.i1 píše:
Tak končí k tomu datu, kdy to ukončení donesl a tedy pokud měl naplánovanou směnu, tak ji musí odpracovat. Nebo máš snad pocit, že když ti pracovní poměr končí například 31.10., tak že jdeš do práce jako poslední den 30.10.?

Ja muzu mit pocit jaky chci :mrgreen: o me vubec nejde. Vsimla sis toho vubec? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101536
2.12.18 20:57
@arinecka píše:
Ja muzu mit pocit jaky chci :mrgreen: o me vubec nejde. Vsimla sis toho vubec? :mrgreen:

Všimla jsem si toho, že tu píšeš blbosti… takže o tebe jde. No a jelikož dle zákona to co píšeš není, takže to nejspíš bude dle tvých pocitů :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
403
6.12.18 14:59

Jak to dopadlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.12.18 16:40

Taky se přidám, můžu donést výpověď v sobotu? Pracuji také v hotelu kde se dělá nonstop takže šéf tam je pořád.

• Citovat
  • Upravit
101536
8.12.18 17:08
@Anonymní píše:
Taky se přidám, můžu donést výpověď v sobotu? Pracuji také v hotelu kde se dělá nonstop takže šéf tam je pořád.

No, můžeš, i když tedy nevím k čemu ti bude, když přineseš VÝPOVĚĎ v sobotu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33378
8.12.18 18:09
@Anonymní píše:
Taky se přidám, můžu donést výpověď v sobotu? Pracuji také v hotelu kde se dělá nonstop takže šéf tam je pořád.

Tak jestli nejsi ve zkusebni dobe, tak vypoved dones klidne i v sobotu. Pokud jsi ve zkusebce tak nedavas vypoved ale rozvazujes pracovni pomer ve zkusebni dobe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.1.20 19:06

Odchod z práce - co přinést na rozloučenou

Zdravím,
chtěla bych se s vámi poradit. Koncem ledna končím v současné práci, jsem tu 3/4 roku, práce mi nesedla, takže jsem si našla jinou. Chtěla bych něco do přinést na rozloučenou, ale nenapadá mě co. Chlebíčky?
S kolegy nejsme nijak spjatý kolektiv, je nás tam sice kolem 30, ale nijak zvlášť se nikdo s nikým nebaví. Spíš je to všechno na bázi pozdravu, když se míjíme po cestě v kanceláři. Jinak je celkově tak nějak napjatější atmosféra a spíše ticho, sem tam někdo něco prohodí. Takže žádné extra vřelé vztahy. Ale zase odejít bez rozloučení a potichu mi připadá hloupé…
 M.

• Citovat
  • Upravit
35605
17.1.20 19:14

Bych se na to asi vykaslala, pokud si tam takovou chvíli a vztahy tak jak píšeš, tak bych se nad tím asi moc nezalamovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
17.1.20 19:15

Asi bych nic nebrala, jak píšeš tak ty vztahy nejsou nic moc. Já jsem odcházela z práce po roce a nešla jsem muffiny :D ale tam byl kolektiv skvělý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
17.1.20 19:16

Tohle bych asi neřešila. Kdyby to byl menší kolektiv a byli jste parta, tak třeba. Ale v tomto případě mi to přijde nepřiměřené. Proč…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.1.20 19:22

Aha, tak takhle mě to nenapadlo. Já z té předchozí práce odcházela a přinesla jsem nějaké chlebíčky, zašli jsme na společný oběd, dostala jsem kytku. Ale tam jsme byli super parta.
Takže prostě jenom rozeslat hromadný mail „sbohem“? :mrgreen:
 M.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.1.20 19:25

Ještě navazuji - Je pravda, že jedna kolegyně, co tu byla necelého 2,5 roku, to opravdu vyřešila hromadným mailem a další den už vlastně u nás nebyla :mrgreen:
Ono ne, že by vztahy byly nějak nepřátelské, to ne, ale prostě není z nás žádná parta a každý si děláme svou práci :nevim:
 M.

• Citovat
  • Upravit
Lalelale
17.1.20 19:29
@Anonymní píše:
Zdravím,
chtěla bych se s vámi poradit. Koncem ledna končím v současné práci, jsem tu 3/4 roku, práce mi nesedla, takže jsem si našla jinou. Chtěla bych něco do přinést na rozloučenou, ale nenapadá mě co. Chlebíčky?
S kolegy nejsme nijak spjatý kolektiv, je nás tam sice kolem 30, ale nijak zvlášť se nikdo s nikým nebaví. Spíš je to všechno na bázi pozdravu, když se míjíme po cestě v kanceláři. Jinak je celkově tak nějak napjatější atmosféra a spíše ticho, sem tam někdo něco prohodí. Takže žádné extra vřelé vztahy. Ale zase odejít bez rozloučení a potichu mi připadá hloupé…
M.

Já se vždy rozloučila jen s těmi, co mi byli extra blízcí. Zbytku jsem to ani neřekla, já totiž hodně nemám ráda takové to teatrální loučení a objímání každého člověka v kanclu. Mimochodem odejít na tajnačku je docela rozšířená praxe :mrgreen: Další skupina lidí to řeší hromadným emailem, pokud se ti chce to nějak oficiálně zakončit. Velké rozloučení jsem vždy viděla jen u lidí, co třeba po letech u firmy odcházeli do důchodu.

• Citovat
  • Upravit
13955
17.1.20 19:33

Uprimne? V tomto pripade nic… max nekomu s kym bych se vic bavila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat