Odebrání řidičáku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
135
21.9.14 00:49

Ja vim, udelala sem chybu. Sem z toho totalne vyrizena. Jdu spat, napisu sem rano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
21.9.14 00:50

@terkasestak nejezdi tak rychle s dítětem v autě, navíc v autě, kde musí tusim sedět ve předu, doufám bylo v autosedačce,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
21.9.14 01:07

Zakladatelko, chápu, že máš radost z nového auta, ale takhle riskovat, když máš u sebe dítě 8o?
Také mám nové auto, jezdí skoro samo. Když jsem s ním poprvé vyjela na dálnici, lehce jsem přišlápla plyn a během chvilky jsem měla na tachometru 180 :oops: 8o - ovšem ne úmyslně. Prostě jsem jen byla zvyklá na to, že staré auto takový výkon nemělo. Měla jsem nastavený varovný signál při rychlosti 180 a docela jsem byla v šoku, že jsem vůbec mohla jet takhle rychle. Obvykle jsem opatrný řidič a předpisy neporušuji. Od té doby si dávám sakra velký pozor na to, abych ten plyn nepřišlápla. Ono je sice pěkné, že máš luxusní bezpečné auto. Jenže ono to SUV je silně nebezpečné pro okolí. Dokážeš si představit co by se mohlo stát, kdybys najela na nějakou sebemenší nerovnost (a ano, v takové rychlosti se auto rychle stane neovladatelné), tak ohrozíš kohokoli okolo sebe, nedej bože „obyčejný“ osobák :?.
A fakt ti stojí za to, takhle blbnout s dítětem? Co nějaký mateřský pud? Po pravdě, já od doby co mám děti, tak mám i pud sebezáchovy a dělám všechno proto, abych se domů k dětem vracela živá. I když pravdou je, že já se můžu v bezpečnosti třeba rozkrájet a potom mě někde sejme nějaká taková…
(Není to tak dlouho, co takhle zemřela jedna paní z okolí, máma od malých dětí - ona vždycky opatrná, na vše dávala pozor a potom do ní vletěl někdo, kdo si nejspíše asi také chtěl vyzkoušet, jak to frčí :zed: :,( )

Co se týče odebrání řidičáku, tak se mi moc nezdá, že ti ho vzali na místě „jen“ za rychlost. To se nedělá. I když to mohlo být bráno tak, že jsi byla podezřelá z přestupku proti bezpečnosti a plynulosti provozu a je podezření, že se budeš vyhýbat přestupkovému řízení. Případně ještě třeba alkohol, což by vysvětlovalo tvou „touhu“ vyškolit řidiče Superba :zed:
O ŘP můžeš přijít na 6 - 12 měsíců. Pokud „jen“ na šest, tak ti ho po půl roce vrátí. Pokud na 12 měsíců, tuším, že budeš muset zopakovat testy v autoškole…

Jinak tedy, za takový přestupek by mě manžel nechal v tom pěkně vymáchat a rozhodně by nesháněl pomoc někde u známostí. V skrytu duše doufám, že tomu tvému se žádná pomoc sehnat nepodaří, protože takhle riskovat je fakt síla :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
21.9.14 01:27

Já si myslela, že ženská v tvým věku bude už mít rozum…Ne riskovat život svýho dítěte jen tak z prdele… :zed: Já teda doufám, že ti ty papíry už nikdy nedají. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
21.9.14 01:39

Doufám, že toto je pokus o blbý vtip. Protože pokud ne, nejraději bych tě vytáhla z toho auta a propleskla tak, že bys na to nezapomněla.
Takové miluju, nejhorší je, že když něco podělají, odnesou to většinou nevinní lidé, kteří k tomu přijdou jak slepý k houslím. :nevim: Ty a tvé dítě jste mi celkem fuk, ale při představě, že tím autem sejmeš jiné, je mi na blití.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1055
21.9.14 02:17

Skoda, ze se ti do cesty nepostavil betonovy sloup. Fakt neni potrea, aby lidi jak ty brazdili cesky silnice!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6064
21.9.14 02:33

Stačí mi když čtu jak rychle si jela a že si sebou měla dítě,,,neuvěřitelné ohrožovala si sebe, dítě a i okolí a co na tom bylo bezpečné???nic, papíry bych ti nevrátila. jsem ráda že tam ti policajti byly a řidičák ti sebraly.

a potom je tu další verze že sis to všechno vymyslela!!!
a pokud ne, tak seš uplně ale uplně blbá. já bych ti nesvěřila ani kolo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
21.9.14 02:33

Jedna taková kráva mi zabila kamarádku. Jet 230 s malým dítětem je hrozný. Taky mám auto, který to zvládne, ale nikdy by mě nenapadlo, to zkoušet. Doufám, že ti papíry dlouho nevrátí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6064
21.9.14 02:36

Škoda že ti sebraly jen řidičák…
já bych ti sebrala i auto i dítě a ještě bych tě necahala pracovat nějakou těžkou práci např. na dálnici v horku a na slunci nalejvat asfalt…ale stejně by se ti v hlavě nerozsvítlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
21.9.14 03:34

Nemas jezdit jak hovado. Ridicak byh ti vubec nevracela :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3270
21.9.14 05:21
@terkasestak píše:
Zdravim vsechny :) mam takovy problem. Manzel je na pracovni ceste a tak sem jela s dcerkou k rodicum do Varu. Minuly tyden sem dostala nove auto, je to Porsche Cayenne Turbo, cerna metaliza, cerna kola, proste bomba… Tak jedeme po dalnici, je sobota rano, nikde nikdo. Zkusila sem si teda 200 km/h, jedu a v zrcatku vidim priblizovat se Superba. Tak si rikam ze ho trosku „proskolim“ a seslapla sem to jeste vic, vim ze na tachometru bylo cca 230. A v tom se na tom Superbu rozsvitilo STOP - uplne sem ztuhla a zastavila sem na odstavnym. Prisli dva policajti, rekli jestli vim, proc me chytli. Tak rikam ze jsem prekrocila rychlost a oni mi rekli o kolik, dali mi pokutu a „vzali“ mi ridicak. Takze ted vubec nevim co delat, psala sem manzelovi, ten uz volal nejakemu znamemu, ktery ale uz u policie nepracuje a ja se strasne bojim, ze nebudu moct ridit. Stalo se vam nekdy neco podobneho/jak se postupuje a jak mam dostat ten ridicak zpatky co nejdrive? Sem z toho vyrizena. Nevim kde jinde bych se mela zeptat, napadlo me jedine tady, protoze tady se resi snad vsechno. Dekuju

8o 8o 8o chybí tu smajlík ťukající si na čelo. :jazyk: JAK??? "proškolím???aby jako ten za tebou viděl že na to máš???že ti to jede..že se nebojíš…??nebo PROČ? nechápu a pohrdám těmito lidmi. Ještě se nedivím když je to chlap, ale BABA???,, 8o 8o Mohla ti tam vlítnout srnka, pták - cokoli a ted bys tu řešila že máš dítě v ohrožení života. Nebo možná ne. Možná by z tebe někde ve špitále čouhaly jen hadičky a za těžké love by tě dávali doktoři dokupy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140230
21.9.14 06:44

To vypadá na odebrání na 6měsíců, po půlce můžeš žádat o vrácení. A po druhé se vykašli na nějaké proškolení auta. Teď už je pozdě bycha velké rychlosti honiti. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
788
21.9.14 07:34

…to především vypadá na odebrání mozku, navrhuji lobotomii ihned…jako v době, kdy se pořád řeší agresivní chování řidičů, vybržďování, proškolování „chudáků“ co nemají auta za milion a výše, úmrtnost na českých silnicích…sem napíše ukřivděná madam, že by nechtěla přijít o řidičák při 230km/h? nechala bych ti k doživotnímu zákazu řízení ještě udělit paragraf za obecné ohrožování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
21.9.14 08:14

Frajerko, ty jsi bl. bá, jak daleko vidíš. Nikdy bych nevěřila, že to někomu do diskuse napíšu, ale tady musím. Jezdím denně a hodně a nejednou mě ohrozil podobný expert jako ty. Ve 230 km rychlosti není bezpečno ani na rovné dálnici, vždy se ti něco může připlést pod kola. Víš, napíšu ti to asi tak: kdyby ses vysekala sama, tak asi žádná velká škoda, o jednoho ma.gora na cestách míň, ale co to dítě, co si vezeš za zadkem? Nebo ostatní řidiči? To jsi fakt takový ignorant?

A mimochodem je naprosto fuk jestli jsi těch 230 vytáhla z porsche nebo z něčeho jiného. Blb.ka by jsi byla i kdybys touto rychlostí jela (samozřejmě čistě hypoteticky a ve sféře fantazie) trabantem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
21.9.14 08:22
@Maddlen píše:
Frajerko, ty jsi bl. bá, jak daleko vidíš. Nikdy bych nevěřila, že to někomu do diskuse napíšu, ale tady musím. Jezdím denně a hodně a nejednou mě ohrozil podobný expert jako ty. Ve 230 km rychlosti není bezpečno ani na rovné dálnici, vždy se ti něco může připlést pod kola. Víš, napíšu ti to asi tak: kdyby ses vysekala sama, tak asi žádná velká škoda, o jednoho ma.gora na cestách míň, ale co to dítě, co si vezeš za zadkem? Nebo ostatní řidiči? To jsi fakt takový ignorant?A mimochodem je naprosto fuk jestli jsi těch 230 vytáhla z porsche nebo z něčeho jiného. Blb.ka by jsi byla i kdybys touto rychlostí jela (samozřejmě čistě hypoteticky a ve sféře fantazie) trabantem.

Jj, souhlasím! :pankac: Jen jestli se tady paní nechtěla pochlubit… :think: :think: :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová