Odebrání řidičáku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14210
21.9.14 09:09

Uz kdyz jsem cetla dotaz, tak mi bylo jasne, co bude nasledovat. Prijit s necim takovym a jeste s timhle vychloubacnym stylem, ja nic, ja jsem ta nejlepsi, za nic nemuzu :mrgreen:

1. neco takoveho vubec udelat
2. jeste se s tim chlubit a tvarit se jako ze ani nevim, co sem provedla

Skoda, ze se ty psychotesty nedelaji automaticky, protoze takovych fakt jezdi plno a chudaci ti, co se jim pripletou do cesty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19015
21.9.14 09:15

@terkasestak Budu jedna z mála, co napíše, že tě chápe, co tě k tomu vedlo. Neříkám, že to schvaluji ale je mi jasné jak to bylo. Osobně řídím ráda, máme doma taky jedno „žihadlo“ a ranní dálnice čistá jak lilie - to svádí každého.

I když se ti to nezdálo, hodně si ohrozila prcka i sebe - jsem autorizovaný projektant dopravních staveb a narovinu ti říkám, že na to ty dálnice nejsou stavěny. Ta 130 tam není ze srandy králiků ale protože to je rychlost, kterou ještě bezpečně projedeš zatáčku. Takže nemusíš udělat žádnou chybu ve velké rychlosti a prostě vyletíš ven. V rychlosti 230 nemáš šancin a přežití. To jen tak informace pro představu. Je to prostá fyzika, nic víc.

Pravděpodobně tě čeká půl rok až rok (myslím, že spíš rok, 230 je o 100 navíc a to je ku.va hodně) a pak znova testy na počítači, jízdy. Vše si zaplatíš. A je to dost těžké to znova udělat, nepřekročit 50 v obci, dávat všem přednost u přechodů a další…

Osobně doufám, že to bude pro tebe ponaučení, nic víc, nic míň.

A až budeš chtít příště provětrat svého miláčka doporučuju toto: http://www.automotodrombrno.cz/cz/#!/sezona/247/den-otevrene-drahy/o-zavodu

Dálnice se na to opravddu nehodí. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
21.9.14 09:16

Tenhle jel taky asi rychle a bezpečně že :roll: :zed: :zed: :zed:

http://www.novinky.cz/…ve-deti.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27007
21.9.14 09:17

No doufám že takovou pipku nikdy na silnici nepotkám! Jen at ti seberou papíry a na pěkně dlouho.Jet takhle ještě s dítětem to fakt není normální. Tohle mi udělat chlap zabiju ho! Pak se mi lidi diví, že se bojím řídit. Jooo já můžu jezdit sebeopatrněj, ale takovýhle podobný exemplář si bdue chtít zamachrovat a zabije mi děti ne :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
21.9.14 09:27
@kamiŠ píše:
Tenhle jel taky asi rychle a bezpečně že :roll: :zed: :zed: :zed:http://www.novinky.cz/…ve-deti.html

Tak to je snad diametrálně odlišná situace, než popisuje zakladatelka.

• Citovat
  • Upravit
18259
21.9.14 09:31

Ja se musim pridat k ostatnim, ze taky teda ziram…mama od ditete a takhle riskuje… 8o 8o ja takhle jet s prckem, tak me manzel zabije… ja jezdim max 120 a to uz musi byt, nikdy nevim co mi vleti do silnice, staci blbej zajic, nebo ve 230 pichnout to musi byt taky zuzo…a ikdyz je auto novy, nikde neni jistota, ze tam neco nemuze prasknout, prdnout apod. fakt tohle hazardovani nechapu a jeste ohrozit i male dite…taky bych ten ridicak uz nevracela..takovy lidi ho nemaj mit…sorry :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85299

@Meha v cem je tak jina? Pripadne mi DOST podobna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955

Dobre ti tak :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
21.9.14 09:33

@Meha no tak úplně ne, zakl. taky „závodila“ i když to neměla s nikým předem domluvené ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
21.9.14 09:34

@blumen Nelegální závod, předjíždění kolony na lokální silnici, to je podobná situace??

Vidím, že tady převažuje hysterie, zřejmě jste nikdy nebyly v dobrém autě na prázdné silnici, navíc se zkušeností z Německa.

Neříkám, že její chování schvaluji, ale mám pro něj pochopení, zvlášť, když je za něj vytrestaná a nikomu se nic nestalo.

• Citovat
  • Upravit
13955
21.9.14 09:34

Ridicak muzou sebrar za prekroceni o 40km/h a tys prekrocila o 100 km. Ale pripada mi to jako provokace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
21.9.14 09:35

@kamiŠ Ona závodila ale jen sama se sebou, pak tedy ještě s těmi policajty :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
19015
21.9.14 09:38

Souhlas s @Meha to je absolutně něco jiného.

A jinak holky sorry ale to je přesně to co nevidíte. Radši potkám na dálnici @terkasestak než některé Vás, co tady vykřikujete že by vás chlap zabil, že se bojíte jezdit a že by jste NIKDY tak rychle nejely. Rychlost není všechno. Ženská, co se vleče, zdržuje dopravu, je nervozní a dělá nesmyslné chyby je mnohem horší. A to je prostý fakt. Tam se radši okamžitě klidím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha

@Šarlota4 Proč? Protože má dobré auto a nebojí se to napsat?
Jasně, ten styl příspěvku je kontroverzní, ale nepřijde mi to jako fake.

Ale chápu, že tady spíše frčí témata, jak uživit rodinu za 100,– na den.

• Citovat
  • Upravit
24016

@Meha však jsem to záodění taky dala do uvozovek, nevšimla sis? ;) Já pro ni pochopení mám, ovšem s dětmi je to opravdu neomluvitelné i když se nic nestalo.
Před 10 lety jsme taky měli super rychlé auto a na prázdné dálnici „závodili“ ovšem s dětmi by mně to ani nenapadlo!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová