Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Meha píše:
@PetraJ Jéé, to jsem mohla čekat, že někdo vytáhne Janouška. Dostal 4,5 roku, to je jako málo?
Tady nejde o to, kolik dostal nějakej Janoušek, ale o to, že on se díky svým penězům z toho snažil vyvlíknout. Stejně jako zakladatelky manžel, kterej hned volal známýmu a zjišťoval, co a jak. A zakladatelka, místo aby si sypala popel na hlavu, tak se bojí, že bude muset chodit pěšky. ![]()
@ana11 píše:
za tu jeho aroganci a ovlivňování svědků bych dala exemplárních píše: Více
Jaké ovlivňování svědků? Že se finančně vypořádal s obětí je snad normální.
Pokud by to byl kdokoli jiný, dostal by max. podmínku, ale že je to Janoušek, dostane 4,5 roku natvrdo.
@PetraJ píše:
Tady nejde o to, kolik dostal nějakej Janoušek, ale o to, že on se díky svým penězům z toho snažil vyvlíknout. Stejně jako zakladatelky manžel, kterej hned volal známýmu a zjišťoval, co a jak. A zakladatelka, místo aby si sypala popel na hlavu, tak se bojí, že bude muset chodit pěšky.
A jak se z toho snažil vyvlíknout?? S policií spolupracoval, k soudu chodil, nikde se neschovával jako někteří další.
To jsou zase kecy, raději si neplácat játra a nereagovat.
@Luisiana píše:
@Angua NeJá mám na tempomatu standartně 138
No tak
I když se 130 většinou člověk taky „brzdí provoz“. I se 138 ![]()
@Hanka79 O nehodach bych mohla napsat podstatne vic, nebo kdybych ke klavesnici pustila svyho chlapa. Ten byl u hasicu a mohl by vypsavet. ja osobne jednou pomahala u nehody a fakt to neni hezkej pohled kdyz chlapovi drzite streva v brise aby mu nevypadly ven.
Ja taky rada jezdim rychle, jak jsem psala na zacatku, zavody a sprinty to bylo moje, ale jen na uzavrene draze a hlavne sama. Pokud vezu nekoho v aute, tak jedu uplne jinak. Kdyz zabiju sebe, dobre mi tak, ale nevezmu si na svedomi nekoho z rodiny nebo treba syna. Nedej boze nekoho ciziho kdo se nahodou vyskytoval nekde kde jsem jela. Protoze vetsinou to odnesou lide co za nic nemuzou. Vic uz k tomu asi ani neni potreba dodavat. Jen by se u toho clovek rozciloval a vzominat na to co kde videl taky neni prijemny.
@Angua píše:
No takI když se 130 většinou člověk taky „brzdí provoz“. I se 138
Mě taky jednou stavil policejní passat na dálnici a při té příležitosti mi policajti dali radu - ať jezdím cca 150 - jim to ukáže 140, 5 je limit a za 135 mě prý nikdo stavit nebude
.
@Angua Jelikož jsem z oboru tak vím, že když pojedu rychleji, nakonec budu v cíli o dvě minuty dřív a na to můžu hodit bobek, takže jedu podle předpisů a hotovo. Pustím si „časík“, nastavím tempomat a pohoda jazz. ![]()
@Meha Samozřejmě, proto tam mám 138, že? On každý kdo to zná a ví jak funguje tempomatová rychlost a radarová rychlost tak si nastaví dle svého vozu
![]()
@ana11 píše:
za tu jeho aroganci a ovlivňování svědků bych dala exemplárních píše: Více
Já též…
@Luisiana Z je sice hezký, ale nevím, kolik luidí ví, co tio to Z znamená
přiznáme se, že ani já ani muž jsme to nevěděli.
Jinak ve městě se tolik nebojím - nevím jak kde, ale u nás se takhle rychle nejezdí
A čím menší rychlost, tím líp. Navíc ve městě mi přijde koncentrace takových debilů menší než na dálnici.. tam, každej tak nějak zdivočí, zdá se mi - víš jak, rovina, tak co bych to nezkusil. že?
Ale neříkám, ani jeden pohled cos napsala (rychlá jízdaxpomalá se spoustou chyb) není v pořádku. Já jsem dobrý řidič, troufnu si jet daleko, zbyteščnéí chyby nedělám.. jen z dálnice mám respekt. Když jsem neměla děti, tak mi to nevadilo, ale teď právě kvůli těm dětem - vozím je v 99% s sebou
@atominnka Ono asi taky záleží jaké město… já žiju ve třetím nějvětším a je to teda hukot, do toho tramvaje atd… Tam se chyby už hodně načítají.
Já Z respektuju ale je Z a Z…
@atominnka Mě by tedy vůbec nenapadlo, že někdo neví, co to znamená Z na autě
.
@Meha no vidíš a já to nevěděla. a ani neviděla nikoho se Z
@Luisiana no tak já žiju ve měste s cca 12 000 obyvateli
věřím, že velkém městě je to jiné ![]()
@atominnka Je otázka, jestli se tím chlubit. Možná u vás v pidiměstě nikdo Z nemá, těch aut tak označených samozřejmě tolik není, ale jsou, já je tedy potkávám a vždy zpozorním, stejně jako když vidím autoškolu.