Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@terkasestak píše:
Těch Superbů jezdí tolik, že není možný brzdit kdykoliv nějakýho vidim. A já nevěděla že ten Superb jezdí takhle rychle, co to tam maj za motor v tom??
Jako to si myslíš, že 200 zvládne jet jen nějaký super auto?
Nevim no, ale kdyz uz bych jela rychle a s prckem za zady, a videla, ze me nekdo chce predjed, tak ho pustim a ne ze se s nim jeste budu predhanet…ale holt matersky cit ma kazda jiny ze…nekomu zalezi na diteti, nekomu na tom, aby pak mohl machrovat " hele, ujela sem superbu".. ![]()
Taťka měl před cca deseti rokama Fabii a z té se dalo vytáhnout kolem 200km/h…
Doufám, že budeš bet papírů dlouho…
a až ti je vrátí, tak bych tě posadila do tráboše a můžeš machrovat s veteránem ![]()
To je to, o co ti asi jde---aby každej koukal s otevřenou pusou že
tak tady by jistě koukali všichni ![]()
@terkasestak to je mi jasný, že si nevěděla, že jsou to policajti, protože jinak bys jim snad neujížděla
a tvoje logika, že přece nebudu brzdit pokaždý, když vidím superb mi dost naznačuje o tom, že to překročení rychlosti nebylo nic jednorázového ![]()
@atominnka píše:
@kate02 i můj citroen z rok xy zvládne 200
No ne, já jen reagovala na to překvapení, že to zvládne jet přes 200…
To umí celkem bez problémů spousta aut…
@neumisa nene hezky pomalu, at jí všichni vidí…
jako popis auta co dala mi zavání tím–hele koukejte všichni co mám
kdyby napsala…jsem blbá, jela jsem rychle a vzali mi papíry–jak to bude dál???
OK----ale tady mi to zavání právě tím–koukejte se všichni co jsem dostala a co mám
Kvůli takovému inteligentovi, co to chtěl někomu na dálnici nandat/ukázat, jaký je king, jsem přišla před několika lety o hodně blízkého člověka a druhý je nadosmrti uvázaný na vozík. Nemám a nikdy nebudu mít pochopení pro takové frajeřiny. Většinou to končí totiž tak, že frajerovi se nic nestane, ale kolem sebe nadělá tolik lidí nešťastných.
Jiak…do Prahy jsem jezdila a na dálnici byla v 6 ráno…prázdno, nikde nikdo---taky jsem si zkusila, jak to moje auto jede…
ale jak se objevila světla za mnou, brzdila jsem a jela "předpisově " ![]()
ale byla jsem v autě sama…a dítě jsem ještě neměla