Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kvetinka56 píše:
Nečetla jsem celou diskuzi, ta jenom přidávám odkaz. http://www.cas.sk/porsche
Ten už tady je… ![]()
A co kdyby v tom Superbu jel někdo, kdo je na dálnici poprvně a ty jsi ho vystresovala, dochází ti, co by se mohlo stát? Je dobře, že tam jeli policajti a papíry ti sebrali, ale jedinců jako jsi ty, co chtějí proškolit jiné řidiče, bych už na silnici nikdy nepustila…možná ani na kole…
@kvetinka56 píše:
To je hrozny…:/ ale jim je to uz jedno, ale co proziva mama to musi byt priserny ![]()
http://www.cas.sk/…jana-37.html ja bych si to hodila taky…
Musim to trošku upřesnit. Prostě sem jela a za mnou se přibližoval ten Superb. Tak si říkám:,,Vidíš Porsche tak mi chceš ukázat že ti to taky jede viď, tak počkej.".. Nedá se to srovnávat s vybržďováním nebo vytlačováním ze silnice, to taky odsuzuju. Já sem se mu naopak snažila ujet.
@Irinka0210 Kdyby tam jel někdo, kdo jede na dálnici poprvé, tak nechápu proč zkouší dohánět někoho jiného a ještě jezdí v levým pruhu. Já jezdim dlouho a často, jezdím několikrát denně a párkrát do týdne po dálnici (v Německu jsem jezdila po dálnici denně několik let), takže nějaký zkušenosti už mam.
Už evidentně nemá smysl se o tom dál bavit.
@Luisiana píše:
@Angua Jelikož jsem z oboru tak vím, že když pojedu rychleji, nakonec budu v cíli o dvě minuty dřív a na to můžu hodit bobek, takže jedu podle předpisů a hotovo. Pustím si „časík“, nastavím tempomat a pohoda jazz.
Já to vím taky, to tys psala o brždění provozu ![]()
@Meha píše:
Mě taky jednou stavil policejní passat na dálnici a při té příležitosti mi policajti dali radu - ať jezdím cca 150 - jim to ukáže 140, 5 je limit a za 135 mě prý nikdo stavit nebude.
Do těch 150 jezdím, takže jsem ráda, že to dělám dobře
Ne že bych teda jezdila po dálnici nějak extra často…
@Angua píše:
Taky furt nad tím přemýšlím, že kdybych v tom Superbu jela já, tak si řeknu „ty vole, další hovado v SUV, kolik proboha jede???“. To je ono, to proškolení?Né že bych se chtěla přidat k místní spravedlivě rozhořčené vlně, ale to je klasika - manželka bohatého manžela (která často měří tak metr šedesát) dostane SUV. Sice není za volantem ani vidět, ale v tak velikém autě se jí přece nemůže nic stát!
Naštěstí v tom Superbu jeli policajti a proškolili oni jí sebráním řidičáku. No jo, školit se nevyplácí, zakladatelce se to pěkně vymstilo ![]()
@terkasestak vidíě, já na tvém místě bych si říkala, a do pr… policajti a já jedu 200 a v žádném případě bych se jim nesnažila ujet
Protože mám nějak zažité, že jezdí Superb na dálnici = bacha, můžou to být policajti… Ačkoli je fakt, že 200 bych nejela, nemám ráda rychlou jízdu
a to ani když je to v autě, kde to necítím…
@terkasestak píše:
Musim to trošku upřesnit. Prostě sem jela a za mnou se přibližoval ten Superb. **Tak si říkám:,,Vidíš Porsche tak mi chceš ukázat že ti to taky jede viď, tak počkej.".. **Nedá se to srovnávat s vybržďováním nebo vytlačováním ze silnice, to taky odsuzuju. Já sem se mu naopak snažila ujet.
@Irinka0210 Kdyby tam jel někdo, kdo jede na dálnici poprvé, tak nechápu proč zkouší dohánět někoho jiného a ještě jezdí v levým pruhu. Já jezdim dlouho a často, jezdím několikrát denně a párkrát do týdne po dálnici (v Německu jsem jezdila po dálnici denně několik let), takže nějaký zkušenosti už mam.Už evidentně nemá smysl se o tom dál bavit.
Kdybys byla 18 nebo 19 letej kluk, kterej je v autě sám, tak to pochopím, ale 27 letá ženská s dítětem v autě? Nepochopím, je to šílenej risk…
I kdybych byla ochotná připustit, že jet 230 na dálnici je vlastně „v pohodě“, tak mi přijde mnohem víc nebezpečná než ta jízda samotná, ale ten styl uvažování… ![]()
@terkasestak Jako on by nechápal co za hlupáka se žene jak smysluzbavenej, ty nikdy nevíš co se může stát. Tohle neni o zkušenosti, ale o blbosti, protože dávat v sázku život svůj (no budiž) ale i život dítěte je fakt na pováženou. taky jezdím denně, dálnice a nejen tady, ale i cizina, ale tohle nepochopím nikdy.
Bavit se o tom smysl nemá, nebo jsi čekala co? Že tady holky začnou nadávat na policajty, jak by měli pochopit že prostě musíš vyzkoušet nové fáro?…
![]()
@terkasestak píše:
Musim to trošku upřesnit. Prostě sem jela a za mnou se přibližoval ten Superb. Tak si říkám:,,Vidíš Porsche tak mi chceš ukázat že ti to taky jede viď, tak počkej.".. Nedá se to srovnávat s vybržďováním nebo vytlačováním ze silnice, to taky odsuzuju. Já sem se mu naopak snažila ujet.
je úplně jedno, jak si to ospravedlňuješ, udělala jsi chybu a místo, abys sklapla krovky, hledáš, jak se z toho (nelegálně) dostat. Proto tady pobuřuješ většinu diskutujících.
@terkasestak píše:
@janica252 Nevěděla sem, že to je policie.
a co jako? policajtům se ujíždět nesmí, ostatním ano? předpisy se dodržují, jen když máš policii v zádech?
@janica252 píše:
@terkasestak vidíě, já na tvém místě bych si říkala, a do pr… policajti a já jedu 200 a v žádném případě bych se jim nesnažila ujetProtože mám nějak zažité, že jezdí Superb na dálnici = bacha, můžou to být policajti… Ačkoli je fakt, že 200 bych nejela, nemám ráda rychlou jízdu
a to ani když je to v autě, kde to necítím…
Těch Superbů jezdí tolik, že není možný brzdit kdykoliv nějakýho vidim. A já nevěděla že ten Superb jezdí takhle rychle, co to tam maj za motor v tom??
@terkasestak píše:
Těch Superbů jezdí tolik, že není možný brzdit kdykoliv nějakýho vidim. A já nevěděla že ten Superb jezdí takhle rychle, co to tam maj za motor v tom??
to jsou speciálně upravené superby právě kvůli takovým dementům jako jsi ty.