Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@atominnka píše:
@Hanka79 to víš, aut by se už bála, tak by prubla ten
@Šmušmu nejhorší je, že takaví dementi, co nechápou, že nejsou na formuli obvykle v autě zabijí někoho nevinného a sami se max. odřou.
@Šmušmu Tady nemá význam něco vysvětlovat, je to boj s větrnými mlýny.
@terkasestak Jinak ještě dodatek, pokud Ti sebrali papíry, tak jsou pouze dvě možnosti - buď to nebylo jen za překročení rychlosti, nebo policajti překročili svou pravomoc. Za překročení rychlosti se berou papíry ve správním řízení, nikoli na místě. Na sebrání papírů na místě je třeba něco jiného.
Taky když jsem u těch videí…
http://www.youtube.com/watch?…
Naprosto boží, na zakladatelku trefné a nebojte, není tam ani jedno auto ani nehoda. Klidně koukněte. Mě dostalo už kdysi dokonale
@terkasestak No jo, nekoukáš na Kobru 11, to by jsi věděla, že Simír a Gerchán nikdy nespí
Ale dobře tak, že jsi je chytla na první dobrou, nejspíš to bylo varování pro tebe samu. Ted´budeš mít dost času nad vším přemýšlet a přehodnotit svoje chování.
Už jen pro tu malou vzadu… https://www.facebook.com/video.php?…
@ZItu To jsem nevěděla, myslela jsem, že jakmile překročíš rychlost mimo město o více jak 50km/hod, tak už Ti ho mohou vzít.
A jedno video pro ty co se nepoutají v autě
http://www.youtube.com/watch?…
To je dobry holky, ctu si tu tuhle diskuzi a najednou rana jak z dela a pred barakem na krizovatce bouracka…
nastesti to odnesly jen auta
Příspěvek upraven 21.09.14 v 13:28
@terkasestak píše:
Zdravim vsechnymam takovy problem. Manzel je na pracovni ceste a tak sem jela s dcerkou k rodicum do Varu. Minuly tyden sem dostala nove auto, je to Porsche Cayenne Turbo, cerna metaliza, cerna kola, proste bomba… Tak jedeme po dalnici, je sobota rano, nikde nikdo. Zkusila sem si teda 200 km/h, jedu a v zrcatku vidim priblizovat se Superba. Tak si rikam ze ho trosku „proskolim“ a seslapla sem to jeste vic, vim ze na tachometru bylo cca 230. A v tom se na tom Superbu rozsvitilo STOP - uplne sem ztuhla a zastavila sem na odstavnym. Prisli dva policajti, rekli jestli vim, proc me chytli. Tak rikam ze jsem prekrocila rychlost a oni mi rekli o kolik, dali mi pokutu a „vzali“ mi ridicak. Takze ted vubec nevim co delat, psala sem manzelovi, ten uz volal nejakemu znamemu, ktery ale uz u policie nepracuje a ja se strasne bojim, ze nebudu moct ridit. Stalo se vam nekdy neco podobneho/jak se postupuje a jak mam dostat ten ridicak zpatky co nejdrive? Sem z toho vyrizena. Nevim kde jinde bych se mela zeptat, napadlo me jedine tady, protoze tady se resi snad vsechno. Dekuju
Ahoj, pracuji na oddělení dopr. nehod a přestupků. Pokud jsi překročila rychlost o více než 50 km/h mimo obec, dopustila ses přestupku podle paragrafu 125c/1f2 zák. 361/2000Sb. a za to ti bude uložena pokuta od 5000 do 10 000,–Kč + 1000 Kč náklady řízení a zákaz řízení od 6 měsíců do 1 roku. Po polovině zákazu řízení si můžeš u toho, kdo ti ten zákaz uložil, zažádat o upuštětní od výkonu zbytku zákazu řízení motorových vozidel.
@Meha píše:
Zároveň souhlasím s @Luisiana, že mnohdy jsou více nebezpečnější řidičky, které sice nejedou rychle, ale absolutně blbě, špatně reagují, nedokáží dobře vyhodnocovat situace apod.
S tímhle taky souhlasím, navíc, když mají ještě nějaké SUV a sotva ho ovládají ![]()
@Meha píše:
@ZItu To jsem nevěděla, myslela jsem, že jakmile překročíš rychlost mimo město o více jak 50km/hod, tak už Ti ho mohou vzít.
Právě, že ne. Tam je x možnosti, za co ho mohou sebrat na místě, ale samotné překročení rychlosti to právě není. A tím stylem, jak píše zakladatelka, mi něco říká, že v tom bylo trošku něco víc.
@Luisiana píše:
Taky když jsem u těch videí… Naprosto boží, na zakladatelku trefné a nebojte, není tam ani jedno auto ani nehoda. Klidně koukněte. Mě dostalo už kdysi dokonale
to je boží ![]()
@MUFICE píše:
S tímhle taky souhlasím, navíc, když mají ještě nějaké SUV a sotva ho ovládají
A také mě vždy pobaví, když se s takovým autem pokoušejí zaparkovat
.
Jednou mi taková řidička pěkně na parkovišti zvalchovala zadek auta.