Odebrání řidičáku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
66800
21.9.14 21:00
@Boudice23 píše:
ale ona psala, že jí ho teprce seberou :-)---čeká na předvolání ;)

To jsem přehlédla, to je ten život mimo emm. Chvilku jsem venku.. a jsem mimo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
21.9.14 21:01
@blecha72 píše:
Přečetla jsem si ty důvody odebrání řp- potom je zakladatelka bez řidičáku neoprávněně, nebo ji k založení diskuze vedly jiné motivy.

Já právě myslela, že u takového přestupku můžou odebrat na místě :nevim: No, jdu si to teda taky pročíst..Očividně mám mezery :mrgreen:
Nemohlo to teda být tak, že už byla zakladatelka vybodovaná?

• Citovat
  • Upravit
66800
21.9.14 21:02
@Silwinka87 píše:
Já právě myslela, že u takového přestupku můžou odebrat na místě :nevim: No, jdu si to teda taky pročíst..Očividně mám mezery :mrgreen:
Nemohlo to teda být tak, že už byla zakladatelka vybodovaná?

Prý to někde výše vysvětluje, že o řidičák vlastně nepřišla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
21.9.14 21:03
@Meha píše:
@blecha72 Co takhle naučit se číst?
Ten článek se týká zadržení ŘP (na místě), nikoli odebrání ŘP (ve správním řízení).

Navíc v tom prvním odkaze je to v tabulce napsané.

Příspěvek upraven 21.09.14 v 21:01

To jsem teda taky nějak přehlédla..Jsem si myslela, že jí ho vzali na místě, když jsem četla ten úvodní příspěvek :oops:

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
21.9.14 21:04
@blecha72 píše:
Prý to někde výše vysvětluje, že o řidičák vlastně nepřišla

Moje chyba..Nedočítala jsem..Přečetla jsem si jen úvodní příspěvek..

• Citovat
  • Upravit
Meha
21.9.14 21:06
@Silwinka87 píše:
To jsem teda taky nějak přehlédla..Jsem si myslela, že jí ho vzali na místě, když jsem četla ten úvodní příspěvek :oops:

To vzali je tam v uvozovkách, ale asi to může být zavádějící.

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
21.9.14 21:07
@Meha píše:
To vzali je tam v uvozovkách, ale asi to může být zavádějící.

Tak to jsem opravdu přehlédla :oops: Moje chyba ;)

• Citovat
  • Upravit
7765
21.9.14 21:10

Ja dokazu pochopi zkusit si jak jede nove auto a jeste toto, ale s ditetem? To uz mi hlava nebere. Teda ja bych asi ani nepochopila, jak muze byt zena, tak sobecka, ze by pripravila sve dite o maminku. Nikomu nepreju nic spatneho, ale je dobre, ze ti vzali ridicak. Snad te to pro priste ponauci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66800
21.9.14 21:18

@2468 Řidičák jí nevzali, zaplatí pokutu a může machrovat dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1301
21.9.14 21:23

Tet uz tady stejne nic nevyresime, ale aspon o jednoho zavodnika min. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1301
21.9.14 21:24

@blecha72 Nevzali, ale vezmou. Pri prekroceni o 100km uz je to dost zavazny, nehledena to, ze v podstate pred policajtama jeste pridala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85297
21.9.14 21:27
@blecha72 píše:
Přečetla jsem si ty důvody odebrání řp- potom je zakladatelka bez řidičáku neoprávněně, nebo ji k založení diskuze vedly jiné motivy.

Podivej se na prekroceni rychlosti jizdy, podle te tabulky to udelali opravnene. A ridicak jeste ma, ve spravnim rizeni ale zaplati pokutu a jeste ji zakazou ridit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85297
21.9.14 21:29

@blecha72 aha, uz vidim, ze Ti to vysvetlili ostatni :mrgreen: to byla rychlost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9128
21.9.14 21:49

Doufám že ti řidičák odeberou na maximální možnou dobu. Potřebovala by jsi proškolení o tom, jak takoví závodníci s dítětem za zády můžou dopadnout.

Chápu vášeň pro rychlost, ale nikdy nepochopím jet takhle rychle s dítětem, navíc v novém autě a honit se s dalším autem.
Tahle touha „proškolovat řidiče“ je nezralá, riskantní a takové by snad na silnici měli pustit až po té, co naberou trochu rozumu.
Vem si z toho ponaučení. teda jestli tohle není fake, je to až moc provokativní 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
22.9.14 09:01
@romype píše:
jenže v okamžiku, kdy sedneš za volant, musíš i umět předvídat, to, že by tě nenapadlo, že tě někdo bude předjíždět přes plnou, je tvoje chyba, ne toho, co to udělal, ten se samozřejmě dopustil porušení předpisů, ale nechápu, jak to, že jsi ho neviděla v zrcátku, bohužel musíme na silnici počítat s tím, že jsou prostě lidé, kteří předpisy nedodržují a podle toho se chovat, já jezdím leta a hodně a třeba by mě nikdy nenapadlo se spolehnout na to, že jedu po hlavní, protože otázka zní ví to i ten, co přijíždí z vedlejší? A prostě na to beru ohled.

Tuto otázku si kladu taky ;-) Věř, nebo ne, dívala jsem se, jel normálně za mnou, blinkr neměl. Tak jsem vyhodila blinkr, vteřinu počkala, vybočila a naráz byl vedle mě. Opravdu odmítám přebírat zodpovědnost ta to, že někdo jede jak hovado, protože si myslí, že v černém SUV je mistr světa. Mohl za to on a já jenom v takových chvílích lituju, že nemám v autě kameru ;-)

EDIT: A co se týče předvídání - ano, mám předvídat, snažím se podle toho řídit, ale tím, jak nejezdím tolik mimo město, se stane, že něco vyhodnotím třeba špatně. Zkušený řidič má předvídat 2× tolik - právě i to, že ten druhý nemusí být tolik vyježděný, on ho svým agresivním chováním rozhodí a stane se nehoda. Proto tvrdím, že člověk, který udělá tohleto, není zkušený řidič, ale prostě hovado.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová