Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@chrpa píše:
Prasecina nejvetsiho kalibruZe se nestydite
ta se určitě nezastydí, nechodí sem ![]()
Koukám, zas jedná zlatokopka, co dostala od manžela nový auto a nutně to musela nám, průměrným Čecháčkům na dálnici natřít. 230 může jet jen naprostý blázen nebo ignorant, co nebere ohled na řidiče kolem a co hůř, hazartuje s bezpečím svého dítěte
Jen doufám, že ti ten řidičák jen tak nedají, takový člověk, jako vy, za volant nepatří. Příště tvůj manžel udělá líp, když ti, místo auta, koupí tříkolku. S tou snad nikoho neohrozíš ![]()
@barbucha1569 píše:
Koukám, zas jedná zlatokopka, co dostala od manžela nový auto a nutně to musela nám, průměrným Čecháčkům na dálnici natřít. 230 může jet jen naprostý blázen nebo ignorant, co nebere ohled na řidiče kolem a co hůř, hazartuje s bezpečím svého dítěteJen doufám, že ti ten řidičák jen tak nedají, takový člověk, jako vy, za volant nepatří. Příště tvůj manžel udělá líp, když ti, místo auta, koupí tříkolku. S tou snad nikoho neohrozíš
zlatokopka, jak píšeš, diskuzi založila před 2 roky
…pozdě ![]()
@mojmira píše:
zlatokopka, jak píšeš, diskuzi založila před 2 roky…pozdě
@mojmira píše:
zlatokopka, jak píšeš, diskuzi založila před 2 roky…pozdě
Holt jsem si toho všimla teď. A není to nakonec jedno? Snad to není zločin, nebo snad ano?
@barbucha1569 píše:
Holt jsem si toho všimla teď. A není to nakonec jedno? Snad to není zločin, nebo snad ano?
v pořádku
,nic ve zlém
Myslím, že terkasek se dobře pobavila na jaké nesmysly zdejší paní skočily.
![]()
Je to provokatérka jako vyšitá. (nebo je to partička provokatérských dětiček)
Já se řehtám, protože tak pit.mej nemůže být nikdo na celém širém světě.
Jak to funguje v ČR? Za co se odebere řidičský průkaz? Kolikrát ho odeberou a zase vrátí? Známý mi tvrdí, že to není omezeno. Docela mě děsí, co za lidi jezdí na silnicích.
@Anonymní píše:
Jak to funguje v ČR? Za co se odebere řidičský průkaz? Kolikrát ho odeberou a zase vrátí? Známý mi tvrdí, že to není omezeno. Docela mě děsí, co za lidi jezdí na silnicích.
Nevím jestli je to omezené, zkus strýčka googla
proč anonym? Poslední dobou je to tady samý anonymní příspěvek, vždytˇse neptáš na nic kvůli čemu by byl potřeba. ![]()
@arinecka píše:
Nevím jestli je to omezené, zkus strýčka googlaproč anonym? Poslední dobou je to tady samý anonymní příspěvek, vždytˇse neptáš na nic kvůli čemu by byl potřeba.
Tady se ví všechno. A já moc hledat neumím. Zajímaly mě i něčí zkušenosti. Anonym z důvodu, že jsme se o tom bavili s pár lidma a nechci, aby věděli, jakou mám přezdívku.
Prosím kde mám žádat o vrácení ŘP? Na magistrátu? Děkuji za odpověď
@Anonymní píše:Žádosti o vrácení řidičského oprávnění se musí podat u obecního úřadu obce s rozšířenou působností příslušného podle místa bydliště žadatele
Prosím kde mám žádat o vrácení ŘP? Na magistrátu? Děkuji za odpověď
@Cenarius píše: Žádosti o vrácení řidičského oprávnění se musí podat u obecního úřadu obce s rozšířenou působností příslušného podle místa bydliště žadatele
Byl mi ŘP odebrán na dobu dvaceti měsíců, poté jsem následně byla vybudována.
@Anonymní píše:
Byl mi ŘP odebrán na dobu dvaceti měsíců, poté jsem následně byla vybudována.
Tak vám řidičák do ruk zpět vůbec nepatří
O hovado na silnici míň