Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@eumedon píše:
Nedrží se ani rukama volantu, ale gestikuluje s nimi. Pak auto jezdí od pankejtu k pankejtu.
Jj, to je přesné ![]()
@ospalámyš já jsem jednou manžela málem vysadila uprostřed polí. Kecal mi do řízení ![]()
Hele premnou jela dnes babca tak kolem 80 ve felicii a ta co predvadela, to byl masakr. Tahla se prez pul prostejova, zastavovala uprostred kruhace, v krizovatkach, no des. O tom ze se celou cestu tahla 20 ani nemluvim. Ja jela primo za ni a za mnou kolona jak pri zacpe v Praze. Totalne zmatena, vubec netusila ktera bije.
@Spokojení to mi připomnělo moji „spolužačku“ z autoškoly - byla vynervovaná z jízd, tak prohlásila, žepojede celou dobu na dvojku - aby nepřekročila rychlost ![]()
@romype píše:
jenže v okamžiku, kdy sedneš za volant, musíš i umět předvídat, to, že by tě nenapadlo, že tě někdo bude předjíždět přes plnou, je tvoje chyba, ne toho, co to udělal, ten se samozřejmě dopustil porušení předpisů, ale nechápu, jak to, že jsi ho neviděla v zrcátku, bohužel musíme na silnici počítat s tím, že jsou prostě lidé, kteří předpisy nedodržují a podle toho se chovat, já jezdím leta a hodně a třeba by mě nikdy nenapadlo se spolehnout na to, že jedu po hlavní, protože otázka zní ví to i ten, co přijíždí z vedlejší? A prostě na to beru ohled.Příspěvek upraven 21.09.14 v 13:57
Já se taky snažím mít oči všude. Tady v Praze si dost všímám toho, že si hafo řidičů myslí, že širší silnice je automaticky hlavní
Pokud jedu někam do nákupního centra, stane se to vždycky. Takže automaticky je pouštím, protože o přednosti zprava evidentně nic neslyšeli.
Zakladatelku radši nekomentuju. Na svůj věk by měla mít rozum a ne trapčit a machrovat. A ještě s dítětem.. Jak mu to může udělat?
Mě baví, jak si baba hraje na chlapa, machruje, soupeří, jede jak prase, ale napíše o svým autu jen barvu, o motoru a dalších tech. parametrech ani slovo (když už musela o autu psát) a když má průser, volá manželovi a známejm o pomoc a děsně se klepe.
@Agnesita píše:
Mě baví, jak si baba hraje na chlapa, machruje, soupeří, jede jak prase, ale napíše o svým autu jen barvu, o motoru a dalších tech. parametrech ani slovo (když už musela o autu psát) a když má průser, volá manželovi a známejm o pomoc a děsně se klepe.
A je z toho desne vyrizena…:-D jooo frajerka…, to je jako kdyz nekdo nekoho prepadne, okradne, zavrazdi a pak kdyz je ukazujou v TV tak si schovavaj ksichty…taky frajeri… ![]()
A není to trolling? Prostě puberťačka (nebo puberťák) napíše něco kontroverzního a pak se baví, jak všichni nadskakují…
@eumedon I to je jedna z moznosti. Posledni dobou se to ozmaha vsude.
@donaga Taky bych řekla, že je to pravda. Když jsem viděla včera tu ožralou řidičku, v krvi i pervitin, jak nadávala policajtům, nejlepší hláška prý že je pošle na Sibiř, tak se nedivím ničemu. Byla to dcera nějakého starosty, oháněla se tím, myslela asi, že před ní všichni padnou na zadek.
@vokishka takové mám ráda. Jednou jsem nabořila (jen promáčkla) ženské dveře od auta na parkovišti. Nechala jsem jí tam lístek s telefonním číslem (taky jsem se mohla na to vyprdnout, nikdo by nic nezjistil), paní mě sjela jak malého Jardu, že měla auto půjčené od syna a že to jde nahlásit na policii. Řekla jsem jí, že k takovým záležitostem se policie nevolá a že to snad normálně vyřešíme přes pojišťovnu - a ona hned že ať si nemyslím, že manžel je policajt a že to jde nahlásit. Policajti ji poslali někam a když jsem dorazila před budovu policie, tak už seděla v autě s formulářem o nehodě ![]()
Pak si vyúčtovali opravu v hodnotě asi 3× převyšující hodnotu celého vozu a bylo ![]()
@terkasestak Jasne, stalo, manžel má známeho dal mu 160 000, - a zase riadi, ak tomu mel manzel 1,6 promile, co ty asi nie… ![]()
@eumedon píše:
A není to trolling? Prostě puberťačka (nebo puberťák) napíše něco kontroverzního a pak se baví, jak všichni nadskakují…
Naozaj!
![]()
@marieggg píše:
Ahoj.naprosto chápu to machrování, já dělám to samé. Jen bez dítěte v autě.
O řidičák si musíš zažádat zpátkynikdy jsem to nedělala, jen vím, že se to dělá. Tady mají trochu napsané jak na to http://www.autostudy.cz/…eho-prukazu/ tak přeji hodně štěstí!
A nemohla bys machrovat pri necem, pri cem muzes zabit jen sebe?
@Vartová píše:
@terkasestak Jasne, stalo, manžel má známeho dal mu 160 000, - a zase riadi, ak tomu mel manzel 1,6 promile, co ty asi nie…
Prasecina nejvetsiho kalibru
Ze se nestydite ![]()