Odebrání řidičáku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
jaaaaaana
21.9.14 12:59

Zkusila sem si teda 200 km/h, jedu a v zrcatku vidim priblizovat se Superba. Tak si rikam ze ho trosku „proskolim“ a seslapla sem to jeste vic, vim ze na tachometru bylo cca 230.

tak zjevně prškolil pitomej superb tebe :mrgreen:.
jinak nechápu, co ti není jasné, jistě jsi dostala poučení a tam se dočteš, co a jak…ptát se na to na mateřském webu je trochu na hlavu, ale co se u samozvané školitelky ostatních vozů na dálnici divím, že :mrgreen:

BTW-trochu si myslím že je to fake.

Příspěvek upraven 21.09.14 v 13:01

• Citovat
  • Upravit
26093
21.9.14 13:00
@donaga píše:
Proč jsi se u snažila ujet? 8o On tě nějak ohrožoval? Ty jsi se ho bála? Jinak nevidím jediný důvo, proč bych někomu měla ujíždět. A k tomu jak druhým vidíš do hlavy, když tvrdíš, že víš, co si druhý člověk za volantem druhého auta myslí, k tomu už ani nejde co dodat :zed: Ber to jako ponaučení od života, že telepat opravdu nejsi. A příště za volantem si raději nic neříkej a jen dodržuj pravidla.

Ono to požná bude takový to „podle sebe…“ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26232
21.9.14 13:00
@Petra Z píše:
@neumisa nene hezky pomalu, at jí všichni vidí…
jako popis auta co dala mi zavání tím–hele koukejte všichni co mám
kdyby napsala…jsem blbá, jela jsem rychle a vzali mi papíry–jak to bude dál???
OK----ale tady mi to zavání právě tím–koukejte se všichni co jsem dostala a co mám

souhlas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85262
21.9.14 13:01
@terkasestak píše:
@janica252 Nevěděla sem, že to je policie.

Je jen dobre, ze to policie byla. Proste rada machrujes, ale zkus to nekde jinde nez na silnici. Ted te tam aspon rok nepotkame, hura.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
21.9.14 13:01
@neumisa píše:
@Petra Z200 s trabošem? jo, to bych čuměla :lol:

no jasně že to zmákne, ale musí ho za sebou táhnout na laně porsche cayenne :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
21.9.14 13:02
@terkasestak píše:
@janica252 Nevěděla sem, že to je policie.

Mela by jsi si pamatovat, pokud ti ten ridicak nedej boze vrati, ze tady jezdi policie nejen v superbech, ale treba i v passatech a nebo smirujou vrtulnikem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
21.9.14 13:08

@Hanka79 ježiš neříkej jí to :mrgreen: třeba by za rok chtěla školit passata :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
21.9.14 13:08
@atominnka píše:
@Hanka79 ježiš neříkej jí to :mrgreen: třeba by za rok chtěla školit passata :mrgreen:

Nebo vrtulnik :-D :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
21.9.14 13:10

@Hanka79 to víš, aut by se už bála, tak by prubla ten :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
858
21.9.14 13:10

Zakladatelko, asi mě ukamenují a já na to dál odpovídat nebudu, jen ti chci napsat, že se tě zastávám. Jet 200 po dálnici, která je v podstatě rovná a kterou znám, navíc jako zkušená řidička mi nepřijde jako žádný hřích. Ani s dítětem za zády. Kdyby to bylo v obci nebo i na rychlostní silnici, tak je to blbost (někdo v protisměru se rozhodne předjíždět, může se objevit chodec, cyklista…) ale na dálnici to podle mě není až taková hrůza. Jasně, nesmí se to, je to přestupek, pokutu si zasloužíš, ale na takovýhle pranýř to rozhodně není ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1301
21.9.14 13:12

TADY

Ne vsechno je nahrany, nektere zabery se skutecne staly a ani ve meste neni bezpecno. To jen tak pro zajimavost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
21.9.14 13:12

@Šmušmu ono tady nejde o 200Km/h, ale spíš o to, že někoho chtěla školit. Jde prostě o mnyšlení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jaaaaaana
21.9.14 13:17
@terkasestak píše:
Musim to trošku upřesnit. Prostě sem jela a za mnou se přibližoval ten Superb. Tak si říkám:,,Vidíš Porsche tak mi chceš ukázat že ti to taky jede viď, tak počkej.".. Nedá se to srovnávat s vybržďováním nebo vytlačováním ze silnice, to taky odsuzuju. Já sem se mu naopak snažila ujet.
@Irinka0210 Kdyby tam jel někdo, kdo jede na dálnici poprvé, tak nechápu proč zkouší dohánět někoho jiného a ještě jezdí v levým pruhu. Já jezdim dlouho a často, jezdím několikrát denně a párkrát do týdne po dálnici (v Německu jsem jezdila po dálnici denně několik let), takže nějaký zkušenosti už mam.Už evidentně nemá smysl se o tom dál bavit.

Proboha, to je pro tebe to auta tak luxusní, že máš dojem, že na něj bude na dálnici někdo reagovat? Víš, že existují ještě lepší značky?

Tobě ještě nedošlo, že ten superb s tebou nesoutěžil, ale že tě museli dohnat, abys dostala pokutu a sebrali ti papíry? :roll:

• Citovat
  • Upravit
18259
21.9.14 13:19
@Spokojení píše:
TADYNe vsechno je nahrany, nektere zabery se skutecne staly a ani ve meste neni bezpecno. To jen tak pro zajimavost.

Fuj, jsem to ani nezkoukla cele, se na to neda divat… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
858
21.9.14 13:19

@atominnka Chtěla někomu ujet, no a co? Na dálnici. Mám v sobě asi kus chlapa, dělám to taky. Ale nikdy bych nepředjížděla na horizontu, před zatáčkou, honila se s někým na obyč komunikacích a dělala blbiny tam, kde je to nebezpečné, jak zakladatelka sama psala. V tom je velký rozdíl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová