Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Luisiana píše:
@Hanka79 Můžeš tady dát můj příspěvek kde ji omlouvám?
Ja jsem psala, ja JA nebudu tim ze nekdo jezdi pomalu a je horsi ve vysledku omlouvat tu jeji rychlou jizdu a psat, ze ji chapu…nechapu, fakt jako mama mamu ji nechapu, ani kdybych mela auto jako ona, uz z toho duvodu, ze moje laska k diteti je vetsi jak touha k tomu si zkusit nejaky „zihadlo“ na silnici a taky mam rada svoje papiry…
@Meha píše:
@Hanka79 Spíš jsi na mě působila jako řidič teoretik, ale v pořádku, pokud ty zkušenosti máš.
Každý to prostě vidí ze svého úhlu pohledu.
Ja chapu, ze lidi svadi proste to auto rozkulit na dalnici, ale zivot mame jen jeden a neprezila bych to, kdyby se me nic nestalo a zabila bych nekoho jineho nebo sve dite…tohle me proste odrazuje dupnout na dalnici na ten plyn vic nez muzu…nehlede na to, ze mam i za ukol od muze jezdit na spotrebu ![]()
@donaga píše:
Každý se musí řítit naučit, nikdo učený z nebe nespadl. Proto existuje „zetko“ na zadek auta, aby si ostatní řidiči uvědomili, že se daný řidič může chovat netypicky. Když to „zetko“ nepoužije, tak to je druhá věc, to je také hazard.
Ale po pravdě, raději bych havarovala s někým, kdo jel v obco 30km a jen jsem tedy neodhadla jeho reakce, než aby do mě napálil ve 200km. Já jezdím „obyčejným“ osobákem, ve 30km by to nejspíš odneslo jen auto a já měla pár modřin, ale v těch 200km bych já byla mrtvá a se mnou nejspíš i všichni v autě.
Jo to je taky pravda, ze ve vysledku ty nasledky nebudou tak hrozne, kdyz do sebe napali dve auta, kde jedno jelo 30 a druhy 60, jako kdyz do sebe napali auto co jedno jede 230 a druhy treba 140…to se auta rozprcnou do okoli…a o lidech ani nemluvim.. ![]()
http://www.novinky.cz/…-ditete.html
taky jeli rychle a bezpecne. V noci uz se mi to nechtelo hledat kdyz jsem psala prvni reakci.
Za dobu co mam papiry jsem mela jednu nehodu a to jen diky cloveku co me chtel taky „vyskolit“. K me smule jel za mnou a vytlacil me ze silnice protoze za kazdou cenu chtel predjizdet v zatacce.
@Krasavicaa píše:
A že tady ty hovada vždy řeší jak se z toho nejlíp vyvlíknout![]()
![]()
![]()
![]()
Protože ty, co maj prachy si myslej, že za prachy si koupíš všechno. I beztrestnost. Viz takovej Janoušek, že?
A ještě jsem chtěla napsat k těm „bezpečnejm“ autům. I tyhle auta vyráběj JENOM lidi, který nejsou neomylný.
Kdysi jsem dělala ve fabrice, která vyráběla elektroinstalaci do aut. Mimojiné i do BMW x5, což v tý době bylo docela luxusní auto. A taky nám chodili takový reklamace, jakože auto za jízdy začalo hořet nebo že při bouračce místo airbagu řidiče vylítnul airbag spolujezdce. Takže o bezpečnosti takových aut si myslím svoje.
Prosím o vysvětlení: školila = měla jsem potřebu mu ukázat, že mám silnější auto??
Ještě přidám jededn pohled - stále podotýkám, že zakladatelku neomlovám!!! - pro maminy co se bojí jezdit po dálnici - dálnice je mnohem bezpečnější než obyčejný provoz!
Na dálnici ve zpětném zrcátku takového „vola“ co jede 200 vidím dopředu pokud normálně sleduju provoz, zařadím se do pravého pruhu, nechám „vola“ odjezt a pomyslím si něco o tom ať se zabije někde sám a je mi to vuřt.
Ve městě mě takhle někdo překvapí z uličky, nečekaně se někde začne otáčet, jezdí po kruháčích naopak a podobné. To jsou nečekané věci, kdy jsem ráda že to odnesou jenom plechy a nic s tím nenadělám. To je můj pohled na věc.
A ještě dodám že Z jsem měla na autě 3 roky a v pohodě ale neznamená, že řídím blbě! Z je začátečník, dávám si na křižovatce větší odstup, nenadávám, když se nemůže rozjet a chcípne mu to. Ale neopravňuje to řidiče dělat chyby jak vrata. ![]()
@PetraJ píše:
Protože ty, co maj prachy si myslej, že za prachy si koupíš všechno. I beztrestnost. Viz takovej Janoušek, že?A ještě jsem chtěla napsat k těm „bezpečnejm“ autům. I tyhle auta vyráběj JENOM lidi, který nejsou neomylný.
Kdysi jsem dělala ve fabrice, která vyráběla elektroinstalaci do aut. Mimojiné i do BMW x5, což v tý době bylo docela luxusní auto. A taky nám chodili takový reklamace, jakože auto za jízdy začalo hořet nebo že při bouračce místo airbagu řidiče vylítnul airbag spolujezdce. Takže o bezpečnosti takových aut si myslím svoje.
Máš naprostou pravdu předsedo ![]()
@Luisiana píše:
Souhlas s @Meha to je absolutně něco jiného.A jinak holky sorry ale to je přesně to co nevidíte. Radši potkám na dálnici @terkasestak než některé Vás, co tady vykřikujete že by vás chlap zabil, že se bojíte jezdit a že by jste NIKDY tak rychle nejely. Rychlost není všechno. Ženská, co se vleče, zdržuje dopravu, je nervozní a dělá nesmyslné chyby je mnohem horší. A to je prostý fakt. Tam se radši okamžitě klidím
Proč zas extrém??? To jsou jenom dvě možnosti, jak jet po dálnici? 230 nebo 80? ![]()
@PetraJ Jéé, to jsem mohla čekat, že někdo vytáhne Janouška
. Dostal 4,5 roku, to je jako málo?
@Meha píše:
@PetraJ Jéé, to jsem mohla čekat, že někdo vytáhne Janouška. Dostal 4,5 roku, to je jako málo?
za tu jeho aroganci a ovlivňování svědků bych dala exemplárních 10
Je mi z toho smutno, tohle je ten hlavní důvod proč se asi nikdy nepřestanu bát řídit, agresivita řidičů a překvapuje mne, že i ženských, matek. Ano aktuálně jezdím se Z a nestačím se divit s čím se dnes a denně setkávám na silnici, bohužel na některé řidiče Z působí jako červený hadr na býka a musí mi dát najevo kdo je tady king a kdo umí řídit a jezdí rychle a „bezpečně“ ![]()
A že tady ty hovada vždy řeší jak se z toho nejlíp vyvlíknout