Odebrání řidičáku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22614
21.9.14 09:53
@terkasestak píše:
No pekne jste se tu do me pustily
@blecha72 To je zase reakce :poblion: :zed:

hele a čekala jsi něco jinýho?

Sorry ale měli tě na místě proplesknout a řidičák sebrat na doživotí. :roll: Lidi jako ty, co mají potřebu někoho proškolovat se mi hnusí. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
@Luisiana píše:
@Hanka79 Já neříkám že dodržuje předpisy se vleče, nepřekrucuj, ženská co jede v obci 30, nalepená na volantu, z vedlejší vyjíždí tak pomalu že brzdím i ušima a po dálnici jede 70 a je ráda tak o tom mluvím…

Nic neprekrucuju, takhle to vyznelo a nebudu tu rychlou bezohlednou jizdu s malym ditetem omlouvat tim, ze nektere jezdi pomalu a ze jsou vic nebezpecne, to je fakt ne…i kdyby na dalnici nekdo jel 90 a druhy 200, tak se ty rychlosti ve vysledku scitaj, takze kdyz to do sebe naperou, tak oba rychlosti 290, proste to odsuzuju a mam k tomu i sve duvody…v zivote bych zenskou co takhle jezdi s prckem neomlouvala, nikdy proste…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa

No tak holka, tobě by kromě odebrání ŘP, měli i transplantovat mozek. Takových hovad co chtějí školit ostatní řidiče už jsem na dálnici potkala. Pak to vypadá jak to vypadá!!! Zbytečně mrtví lidé, co za to ani nemohli. A to, že jsi ohrozila i své dítě už je opravdu na přes hubu. ŘP bych ti už nevrátila nikdy, a být chlapem, tak tu káru okamžitě prodávám a nechám tě jezdit MHdčkem.

• Citovat
  • Upravit
22614
@Boudice23 píše:
Já něchápu, že měla potřebu „školit“ superba, k její smůle policejního…Dobrčic kde to jsme že potřebujeme „školit“ ostatní řidiče? Trpišovskej taky školil a jak to dopadlo… :roll: :roll:

možná dobře, že školila policejníhi suoperba… aspoň už nemá šanci školit dalšího

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
21.9.14 09:54
@Boudice23 píše:
Já něchápu, že měla potřebu „školit“ superba, k její smůle policejního…Dobrčic kde to jsme že potřebujeme „školit“ ostatní řidiče? Trpišovskej taky školil a jak to dopadlo… :roll: :roll:

Ja bych ji pustila videa tech nejhorsich bouracek nejen sportaku, kde jdou videt i rozsekany tela, treba by si to pro piste rozmyslela :evil: ono tomu mrtvymu je to uz u pr..le, ale to jak pak trpi rodina, to stoji za to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
21.9.14 09:55
@atominnka píše:
možná dobře, že školila policejníhi suoperba… aspoň už nemá šanci školit dalšího
:mrgreen: :mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19015
21.9.14 09:55

@Hanka79 Můžeš tady dát můj příspěvek kde ji omlouvám?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
21.9.14 09:57

@Luisiana Máš pravdu, najeto mám desítky tisíc kilometrů, naštěstí bez nehody, musím zaťukat na dřevo. Zkušeností mám dost, proto mám možná více pochopení.
Nemění to nic na tom, že toto chování neschvaluju, zvlášť ne s dítětem v autě.

• Citovat
  • Upravit
19015
21.9.14 09:59

@Meha Já ho taky neschvaluji, jasně jsem to napsala hned v mém prvním příspěvku, zakladatelce poradila kde nejlépe zkoušet svojeho miláčka legálně a tím to zhaslo.

Jen některé zdejší reakce mě rozpálily do běla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85317
21.9.14 09:59
@atominnka píše:

Taky jsem si rikala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
21.9.14 10:00

@Hanka79 Řídíš?

• Citovat
  • Upravit
Meha
21.9.14 10:01

@Luisiana Já Tě plně chápu :kytka:.

• Citovat
  • Upravit
22614
21.9.14 10:02
@Hanka79 píše:
Ja bych ji pustila videa tech nejhorsich bouracek nejen sportaku, kde jdou videt i rozsekany tela, treba by si to pro piste rozmyslela :evil: ono tomu mrtvymu je to uz u pr..le, ale to jak pak trpi rodina, to stoji za to…

hele, ale ze zkušenisti vím, že těmhkle lidem pohled na rozsekaný těla nic neudělá… oni takhle prostě dopadnout nemůžou, protože oni jezdí BEZPEČNĚ :nevim:

TAKOVÝ hovada jsou důvod, proč se bojím jet po dálnici… aby mě někdo školil a ještě třeba vybrzdil a já se rozsekala… to ne, to mi za to nestojí.. a to mám, najeto kolem 100 000km :zed: ale mám dvě děti a prostě mám strach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
21.9.14 10:03
@Meha píše:
@Hanka79 Řídíš?

Ano cca 10 let, ridicak tez na prvni pokus za plnej pocet bodu, kdyz uz jsme tu v tom vychvalovani :-D najezdeno tisice km, za celou dobu bez jedine nehody bez jedineho skrabnuti na aute nebo na autech…po dalnici toho najezdim taky dost a nikdy me nenapadlo tam jet at sama nebo s prckem jako prase…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
21.9.14 10:05

@Hanka79 Spíš jsi na mě působila jako řidič teoretik :mrgreen:, ale v pořádku, pokud ty zkušenosti máš.
Každý to prostě vidí ze svého úhlu pohledu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová