Odebrání řidičáku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
135
21.9.14 08:44
@PetraJ píše:
Tak teď čtu, že zakladatelka bydlí v Německu, tak tam budou asi podmínky pro vrácení řidičáku jiný.

Nene, momentalne (od srpna) v Cechach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66799
21.9.14 08:45
@Boudice23 píše:
Koukám, že se zakladatelka ráda chlubí https://www.emimino.cz/…ankovani/15/Doufám, že ti za to chlubení nevrátí řidičák dlouho, co kdyby ti něco vběhlo pod kola? Tak se rozsekáte a nepomůže ti ani to že máš porsche :roll:

Tohle je asi už druhé auto, když je jen týden staré :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
21.9.14 08:45
@kate02 píše:
Jela do Varu… :nevim:

No jasně, takže se to muselo stát už na území ČR, ne? O to hloupější je to jednání (když pominu tu rychlost) - jedu z Německa, kde si to můžu bez problémů kdykoli zkusit na dálnici, která je tak o 10 levelů výš, ale né, já si to musím nutně zkusit teď a tady v ČR :nevim: :lol:

EDIT: Jo, dočítám, tak nejedu z Německa :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
21.9.14 08:47
@Angua píše:
Taky furt nad tím přemýšlím, že kdybych v tom Superbu jela já, tak si řeknu „ty vole, další hovado v SUV, kolik proboha jede???“. To je ono, to proškolení? :mrgreen:Né že bych se chtěla přidat k místní spravedlivě rozhořčené vlně, ale to je klasika - manželka bohatého manžela (která často měří tak metr šedesát) dostane SUV. Sice není za volantem ani vidět, ale v tak velikém autě se jí přece nemůže nic stát! :pankac:

Jente v tom pripade uz ty by si jela nejakych 200. Jo, ja mam metr sedesat, ale to samo o sobe mi snad nebere pravo ridit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85291
21.9.14 08:48

@terkasestak Ted ctu - Tys mela v aute i dcerku??!!?? Ses normalni? Uplne stejne jak na Slovensku, jeli 230, otec se dvema syny, vsichni na miste mrtvi. Kdyz chces riskovat, riskuj jen SVUJ zivot! :! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66799
21.9.14 08:49
@terkasestak píše:
No pekne jste se tu do me pustily
@blecha72 To je zase reakce :poblion: :zed:

Situace se dá popsat i normálně- jela jsem rychle po dálnici, stavěli mě policajti, odebrali mi řidičák. Ale vy dodáte detailní popis auta a dodáte namachrovanou historku o závodění (navíc s dětmi vzadu)- to už je o honění trika.
S vrácením řidičáku vám nejspíš poradí na dopravním odboru magistrátu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
21.9.14 08:49
@blecha72 píše:
Tohle je asi už druhé auto, když je jen týden staré :mrgreen:

Ne, my jsme meli dostat kus ktery tam uz byl, ja byla natesena a nakonec ze ne a museli jsme objednat uplne novy auto. Tesila sem se, ze uz v lete budeme jezdit novym autem a ono to nevyslo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26232
21.9.14 08:57
@terkasestak píše:
No pekne jste se tu do me pustily
@blecha72 To je zase reakce :poblion: :zed:

dostalas po právu, co si zasloužíš. Howado za volant nepatří. Hlavně, že ses pochlubila autem - no tak jsi dojezdila. A víš co? Dobře ti tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
21.9.14 08:57

@terkasestak Chápu, že v takovém autě Ti ta rychlost ani nepřijde, obzvlášť, když jsi žila v Německu, kde není rychlost limitovaná.
Nicméně jsi ohrozila sebe i dcerku, alespoň pro Tebe ta zkušenost bude poučná, chvíli budeš bez řidičáku a příště už se snad budeš více krotit ;).

• Citovat
  • Upravit
50725
21.9.14 08:58
@terkasestak píše:
Jente v tom pripade uz ty by si jela nejakych 200. Jo, ja mam metr sedesat, ale to samo o sobe mi snad nebere pravo ridit.

Tak to jsem v klidu, to bysme se nepotkaly :jazyk: Max. v opačném pořadí.

Samo o sobě ne, ale je to jak vzorec… Já to chápu, měřím sice o dost víc, ale i tak si ve velkém autě připadám bezpečně - jenže v takové rychlosti to tak není, to platí možná pro ťukanec na křižovatce. A přijde mi, že spousta ženských si to neuvědomuje, protože mají toveliké bezpečné auto (nebo teda nechápu, proč by si kupovaly takové auta - pro provoz s dětmi ve městě je to šíleně nepraktické - už jenom parkování je peklo :roll: - jezdím teď taky ve velkém a soustavně si přeju, aby bylo aspoň poloviční :mrgreen: ).

Já tě nechci odsuzovat - stane se, člověk udělá pitomost, na chvíli „vysadí mozek“ a člověku přijde i hovadina jako výborný nápad. Ale objektivně musíš uznat, že se nedá při vracení řidičáků rozlišovat mezi tím, kdo je hovado a kdo udělal jednorázovou kravinu. Proto fakt doufám, že za takové přestupky se řidičáky hned nevracejí nikomu. Jen tak se z toho aspoň někteří poučí - věřím, že ty jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
21.9.14 08:58
@terkasestak píše:
Ne, my jsme meli dostat kus ktery tam uz byl, ja byla natesena a nakonec ze ne a museli jsme objednat uplne novy auto. Tesila sem se, ze uz v lete budeme jezdit novym autem a ono to nevyslo.

Aspon ti o neco dyl vydrzel ridicak :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
21.9.14 08:59

Panečku, to je zase diskuse, tolik hnusných a nenávistných příspěvků už jsem dlouho nečetla.

• Citovat
  • Upravit
85291
21.9.14 09:01

@Meha nic jineho ani nemohla cekat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
21.9.14 09:03

@Meha ono je tezke byt empaticky, kdyz o zakladatelce vime jenom to, ze vnima jako sve pravo jezdit zivot ohrozujici rychlosti, okazale demonstruje sve nevyzrale materialni hodnoty a problemy resi uplatkem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
21.9.14 09:07

Zakladatelko, mě by zajímalo, co ti na to řekl manžel, když jsi mu to takhle vylíčila.

Já se dozvědět, že manžel jezdí s dětma takhle rychle (i když s naším autem těžko :D ), tak normálně přemýšlím o rozvodu. A to myslím vážně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová