Syndrom velkého auta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5342
10.2.14 20:09
@Aditiv píše:
Od toho jsou parkovaci mista pro rodiny no…

Ne všude. A když jsou tak jsou obsazeny,,týpky" v otřískaném bávu za pade z bazaru :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kies
21.2.14 23:38
@dorinka01 píše:Co myslíte, proč to tak je? Proč si tyhle velká auta kupují (nebo spíš řídí) ženy? A vy, co jej máte, upřímně, je to doplněk? Nebo kvůli pocitu bezpečnosti, nebo prostoru? Vždyť klasické MPV je mnohem prostornější a i výbavou lepší pro rodinu s dětmi?
Chápu když někdo bydlí na horách, nebo na samotě kam vede jen blátivá cesta, že si pořídí subaru forestra, ale tohle mi uniká :nevim:

Záleží, jaká auta máš na mysli, že je prostornější, než to druhé… Mercedes ML nebo GL je prostorné dost… A žádný sedan a combik se mu nevyrovná, ale k věci…

Sama SUV mám, ne sice černé, ale i tak tím dosti ‚pobuřuji‘ :) Já 160cm, hodně málo kil a blond vlasy… Kombinace… ‚Ta si tak na něj vydělala‘ si určitě myslí dámy a pánové v menších autech… Nevydělala, koupil mi ho dnes už manžel, toho času přítel… Proč?! A proč ne?! Někdo dostane čokoládu, druhá šaty, třetí prsten, jiná auto… Chtěl, abych byla v bezpečí (měla jsem předtím sportovní auto) a chtěl, aby ‚případné dítě-které bylo někdy v plánu‘ mělo společně semnou pohodlí… A taky chtěl, abych měla radost…
Dnes dám do kufru kočárek, aniž bych musela zvlášť podvozek, zvlášť korbu-sporťák a aniž bych musela mít nákupy na sedačce…
Když vidím ženu v ‚takovémto‘ autě, jen si říkám, že si to taky uměla zařídit :lol: no a?! :kytka: Ale zas nejsem z těch, co by to považovala za ‚něco víc‘… Prostě každý dle svých možností, toť vśe ;)

• Citovat
  • Upravit
135
12.6.14 09:28
@dorinka01 píše:
Co myslíte, proč to tak je? Proč si tyhle velká auta kupují (nebo spíš řídí) ženy? A vy, co jej máte, upřímně, je to doplněk? Nebo kvůli pocitu bezpečnosti, nebo prostoru? Vždyť klasické MPV je mnohem prostornější a i výbavou lepší pro rodinu s dětmi?
Chápu když někdo bydlí na horách, nebo na samotě kam vede jen blátivá cesta, že si pořídí subaru forestra, ale tohle mi uniká :nevim:

Mám dvě malé dcery, jezdím denně a hodně - Porsche Cayenne Turbo (model 2014, dodají ho příští týden - doteď jsem měla Lexus RX hybrid :D) - černá metalíza, černá kola, černý interiér :D Asi to částečně je doplněk, nicméně pocit bezpečnosti, výkon toho auta a taky jistá „exkluzivita“ - to podle mého nedokáže moc aut nabídnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4400
14.6.14 12:39

Pocit bezpečí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.9.14 20:02

Na našich silnicích je teréňák třeba

Mám velkého Rovera, černého - černou mám ráda, proto barva, auto proto, že mám ráda bezpečnost a na naše děravé cesty mě lepší varianta nenapadla. Nic víc bych tam nehledala - jo možná ještě to, že jezdí líp než Škodovka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová