Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Aditiv píše:
Od toho jsou parkovaci mista pro rodiny no…
Ne všude. A když jsou tak jsou obsazeny,,týpky" v otřískaném bávu za pade z bazaru ![]()
@dorinka01 píše:Co myslíte, proč to tak je? Proč si tyhle velká auta kupují (nebo spíš řídí) ženy? A vy, co jej máte, upřímně, je to doplněk? Nebo kvůli pocitu bezpečnosti, nebo prostoru? Vždyť klasické MPV je mnohem prostornější a i výbavou lepší pro rodinu s dětmi?
Chápu když někdo bydlí na horách, nebo na samotě kam vede jen blátivá cesta, že si pořídí subaru forestra, ale tohle mi uniká
Záleží, jaká auta máš na mysli, že je prostornější, než to druhé… Mercedes ML nebo GL je prostorné dost… A žádný sedan a combik se mu nevyrovná, ale k věci…
Sama SUV mám, ne sice černé, ale i tak tím dosti ‚pobuřuji‘
Já 160cm, hodně málo kil a blond vlasy… Kombinace… ‚Ta si tak na něj vydělala‘ si určitě myslí dámy a pánové v menších autech… Nevydělala, koupil mi ho dnes už manžel, toho času přítel… Proč?! A proč ne?! Někdo dostane čokoládu, druhá šaty, třetí prsten, jiná auto… Chtěl, abych byla v bezpečí (měla jsem předtím sportovní auto) a chtěl, aby ‚případné dítě-které bylo někdy v plánu‘ mělo společně semnou pohodlí… A taky chtěl, abych měla radost…
Dnes dám do kufru kočárek, aniž bych musela zvlášť podvozek, zvlášť korbu-sporťák a aniž bych musela mít nákupy na sedačce…
Když vidím ženu v ‚takovémto‘ autě, jen si říkám, že si to taky uměla zařídit
no a?!
Ale zas nejsem z těch, co by to považovala za ‚něco víc‘… Prostě každý dle svých možností, toť vśe ![]()
@dorinka01 píše:
Co myslíte, proč to tak je? Proč si tyhle velká auta kupují (nebo spíš řídí) ženy? A vy, co jej máte, upřímně, je to doplněk? Nebo kvůli pocitu bezpečnosti, nebo prostoru? Vždyť klasické MPV je mnohem prostornější a i výbavou lepší pro rodinu s dětmi?
Chápu když někdo bydlí na horách, nebo na samotě kam vede jen blátivá cesta, že si pořídí subaru forestra, ale tohle mi uniká
Mám dvě malé dcery, jezdím denně a hodně - Porsche Cayenne Turbo (model 2014, dodají ho příští týden - doteď jsem měla Lexus RX hybrid
) - černá metalíza, černá kola, černý interiér
Asi to částečně je doplněk, nicméně pocit bezpečnosti, výkon toho auta a taky jistá „exkluzivita“ - to podle mého nedokáže moc aut nabídnout.
Mám velkého Rovera, černého - černou mám ráda, proto barva, auto proto, že mám ráda bezpečnost a na naše děravé cesty mě lepší varianta nenapadla. Nic víc bych tam nehledala - jo možná ještě to, že jezdí líp než Škodovka ![]()