Odebrání řidičáku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13955
21.9.14 09:39

@Meha prave ze chapu. Taky jsem rada riskovala. Ale zakladatelka se jeste divi. Mela by ten trest prijmout bez kecu, ptz si to opravdu zpusobila sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85239
21.9.14 09:39

@Meha ja v Nemecku ziju a muzu napsat, ze na ceske silnici bych vice nez 150 v zivote nejela, je to naprosto nesrovnatelne.

A jinak pro me to je podobne, jak mohla vedet, ze ve 230 najednou pred sebou nebude mit prekazku a nebude muset predjizdet?

Prazdna nemecka triproudova dalnice s neomezenou rychlosti je neco jineho, ale s ditem v aute bych tolik stejne nejela. Ale ja nejsem proste zastancem takto rychle jizdy, vim, ze naraz v teto rychlosti se prezit neda a auto se spatne ovlada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
21.9.14 09:42
@Luisiana píše:
Souhlas s @Meha to je absolutně něco jiného.A jinak holky sorry ale to je přesně to co nevidíte. Radši potkám na dálnici @terkasestak než některé Vás, co tady vykřikujete že by vás chlap zabil, že se bojíte jezdit a že by jste NIKDY tak rychle nejely. Rychlost není všechno. Ženská, co se vleče, zdržuje dopravu, je nervozní a dělá nesmyslné chyby je mnohem horší. A to je prostý fakt. Tam se radši okamžitě klidím

Sorry, ale kdyz dodrzuju predpisy tak se vlecu? az ti nejakej takovej blazen zabije nekoho znameho, tak si o tom pak popovidame, jo, takovy kecy…to snad neni pravda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
21.9.14 09:43

@Meha ver, ze nepatrim k receptarkam do 100kc. Mame drahe rychle auto. At ma zakladatelka treba 4. Me to neprijde neobvykle ani vychloubacne. Me vadi ze se divi, ze nebude moc ridit. Riskovala a nevyplatilo se ji to tak si pul roku nesedne za volant no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19015
21.9.14 09:44

@Hanka79 Já neříkám že dodržuje předpisy se vleče, nepřekrucuj, ženská co jede v obci 30, nalepená na volantu, z vedlejší vyjíždí tak pomalu že brzdím i ušima a po dálnici jede 70 a je ráda tak o tom mluvím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
21.9.14 09:45

Holky a jakej je rozdil v tom, ze chlap ve 250 vylitne ze silnice a trefi strom a tim, ze se ji to samy stane na dalnici? Ze se nastesti nic nestalo je fajn… Ale…

Pokud by jela tech 200, tak co uz, ale to, ze ma potrebu jeste „skolit“ nekoho za sebou, kdyz veze dite, to nepochopim… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
21.9.14 09:46
@Hanka79 píše:
Sorry, ale kdyz dodrzuju predpisy tak se vlecu? az ti nejakej takovej blazen zabije nekoho znameho, tak si o tom pak popovidame, jo, takovy kecy…to snad neni pravda…

Souhlasim. Nejezdim jako „duchodce“ ale ohrozit zivot vsech okolo vcetne svyho ditete a sebe? :poblion: Ne, sveho zivota si vazim. Nechapu…sebrat ridicak mininalne na porad a doufam, ze ta pokuta byla pekne tucna… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
21.9.14 09:46

@kamiŠ @Šarlota4 @blumen
Holky, já ji neobhajuju a tohle chování neschvaluju!
Jen jsem těmi mými příspěvky chtěla říci, že ji dokážu pochopit a nechci ji odsoudit na první dobrou jak téměř všichni ostatní zde.
A s odebráním řidičáku absolutně souhlasím, člověk získá trochu pokory. Měla by to přijmout a nesnažit se to obejít.

Zároveň souhlasím s @Luisiana, že mnohdy jsou více nebezpečnější řidičky, které sice nejedou rychle, ale absolutně blbě, špatně reagují, nedokáží dobře vyhodnocovat situace apod.

• Citovat
  • Upravit
19015
21.9.14 09:48

@kate02 Nelze vylítnout z dálnice a trefit strom… to pak nejsi na dálnici ale na rychlostní komunikaci. Dálnice má ochranné pásmo a tam stromy nejsou. Maximálně svahy. Proto šly taky bilboardy pryč. Ale to už je jen slovíčkaření… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
21.9.14 09:48

@kate02 Rozdíl je v tom, že on se účastnil nelegálního závodu mimo dálnici.

• Citovat
  • Upravit
Meha
21.9.14 09:50

@Šarlota4 Jasně, už chápu, co jsi tím myslela.

• Citovat
  • Upravit
140225
21.9.14 09:50

Určitě pokuta, hlavně ať není malá, odebrat řidičák a pak na přezkoušení. Já myslím, že kdyby musel každý „hříšník“ na přezkoušení, že by si nějaké riskování rozmyslel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
21.9.14 09:51
@Luisiana píše:
@Hanka79 Já neříkám že dodržuje předpisy se vleče, nepřekrucuj, ženská co jede v obci 30, nalepená na volantu, z vedlejší vyjíždí tak pomalu že brzdím i ušima a po dálnici jede 70 a je ráda tak o tom mluvím…
:mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
19015

@Meha Myslím, že jsme asi tak jediné co si rozumíme, předpokládám, že máš taky hodně najeto a jezdíš dobře.

Na mou obhajobu, mám najety tisíce kilometru, ano i nehody jsem si prožila a to jak z mého zavinění tak z cizího. Mám sježděnou Evropu aktivně a ne pasivně jako spolujezdec, řidičský průkaz jsem udělala na poprvé, před dvěma rokama jsem si doděla bezpečný kurz jízdy na autodromu, školu smyku.

Myslím si, že k tématu mám co říct…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871

Já něchápu, že měla potřebu „školit“ superba, k její smůle policejního…Dobrčic kde to jsme že potřebujeme „školit“ ostatní řidiče? Trpišovskej taky školil a jak to dopadlo… :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová