Odkdy můžu nechat miminko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33005
10.7.15 06:23

@mandarinkapomeranc Pokud budeš kojit, tak ho v šesti měsících těžko upichnes někomu na 2 dny. Nevidím důvod, proč necestovat s ditetem- jen se ten výlet bude podřizovat jeho potřebám.
Jinak nevíš, jaké to dítě bude. Třeba ho ani babí na 2 dny chtít nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2101
10.7.15 06:36

Rozhodne bych to neresila pred porodem :roll:
Mimco do roka bych urcite pres noc nikomu nenechala :nevim: dcera byla beze mne poprvy v roce a pul a to byla s manzelem, protoze jsem byla v porodnici. Syn taktez v roce a pul na hlidani pres noc.
Pokud bych kojila, neni co resit a vzit mimco sebou. Prijit o mliko a prenaucit dite na flasku by mi za to fakt nestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27735
10.7.15 06:40

No plánovat výlet takhle brzo dopředu je blbost, nevíš jaké bude dítě a jak na tom budeš ty :nevim: já byla v 6 měsících 14 dní v nemocnici syn s manželem, zvládli to v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
10.7.15 07:01
@mandarinkapomeranc píše:
Holky, chtěla bych znát váš názor, myslíte, že mohu 6ti měsíční miminko nechat na víkend s prarodiči? nebo je lepší ho vzít s sebou na víkendový výlet?

Můžeš, a užijte si to. my jsme bez hlídání a odkázání sami na sebe. Nemůžeme na večeře, posedět, do kina, nikam. Stále doma a doma. Už mi z toho hrabe. Gratuluju a využijte toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
brko
10.7.15 07:32

Tak malé dítě bych nikdy s nikým déle jak hodinu nenechala.

• Citovat
  • Upravit
10.7.15 07:40

Tady jde o tom, že to bude každý měsíc na jeden víkend - je to něco jako pracovní víkend a budeme ho absolvovat oba s přítelem..takže vzít dítě s sebou by pro něj bylo dle mého názoru velice namáhavé…i teď v těhotenství jsem hodně aktivní, každé tři týdny cestuji na 4 dny do zahraničí…vím, že to možná zní takhle dopředu naivně, ale ráda jsem připravena na různé varianty a chtěla jsem znát názory vás - v tomto směru - zkušenějších ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.7.15 07:41

A jsem ráda, že jsem zde našla i odpovědi těch, které mě mají podobný názor jako já :palec: je jasné, že ve finále může být všechno jinak, ale člověk by měl být vždycky na všechno připraven…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
10.7.15 07:44
@mandarinkapomeranc píše:
A jsem ráda, že jsem zde našla i odpovědi těch, které mě mají podobný názor jako já :palec: je jasné, že ve finále může být všechno jinak, ale člověk by měl být vždycky na všechno připraven…

Nic proti, ale jsi normální? :mrgreen: 8o ty řešíš, jestli nechat 6ti měsíční na víkend u babky a ještě jsi ani neporodila? :lol: :lol: :lol: ne, občas nechápu myšlení lidí :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
10.7.15 07:46

Na víkend bych takhle malýho prcka nedala… Od cca roka možná i jo… Ale moji kluci teď poprvé budou na týden u prarodičů (mladšímu budou 4 roky a staršímu 6), oba se na to těší, dospěli si k tomu sami… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.7.15 07:48

@araw
Byla bych ráda bez těch invektiv!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
10.7.15 07:49

Jinak si neodpustím trochu OT… Je zajímavý jak v diskuzích, kde se rodiče rozchází, je největší „katastrofa“ to, že by půl roku (i víc) starý dítě mělo být u otce přes víkend. A na druhou stranu pak někdo dává malý mimino na víkendy k prarodičům… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.7.15 07:56

Kdybyste si přečetli celou konverzaci, tak já jsem chtěla slyšet pouze názor - jestli se to dá zvládnout - teoreticky…tedy myšleno tak, jestli má některá z vás zkušenost s tím, že to její potomek zvládl…také jsem výše zmínila, že prarodiče bydlí vedle nás, co jsem nezmínila je to, že druzí prarodiče bydlí asi 150 metrů od našeho domu…jsme na sebe všichni zvyklí a věřím, že i s malý to bude obdobné…
mě spíš zaráží, jak někdo hned na základě dotazu míní o druhém, že na tom není intelektuálně v pořádku…proboha, máme přece demokracii..nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140243
10.7.15 08:10

@mandarinkapomeranc půl roční dítě už není miminko, pokud víš, že se rodiče o něj dobře postarají, tak v to nevidím problém. Také jsem dávala dítě k rodičům a ujmu z toho určitě nemají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.7.15 08:12

@mojmira
Díky, jsem ráda, že píšeš svou zkušenost, věřím, že to u nás bude podobné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926
10.7.15 08:21

@mandarinkapomeranc Ono se může i stát, že dítě bude pohodář, vezme bez problémů UM, ale z tebe se po porodu stane řádná matka-kvočna, která ho nebude chtít u prarodičů nechat na déle než hodinovou procházku :mrgreen: Taky se to může stát a určitě by to nebylo nic neobvyklého. Takže počítej i s touto variantou :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí