Odkdy můžu nechat miminko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lucenka
14.7.15 20:16
@mandarinkapomeranc píše:
@lucenka
Však to ani chápat nemusíš, já zde nechci diskutovat o své práci, otázka zněla jinak…

Jenom mě zajímavé myšlenkové pochody někoho ma rodicaku, kdo kvůli pracovnímu víkendu, když v té době nebude pracovat, přemýšlí o odložení dítěte u babičky. Prostě mi to přijde dost divný :nevim:

• Citovat
  • Upravit
14.7.15 20:24

@lucenka
Nevím, nad čím pořád přemýšlíš :lol: já nechci (nebo spíš nemohu veřejně) řešit svoji práci…a věř, že existuje spousta zaměstnání, ve kterých, i když momentálně nepracuješ, rádi využijí tvých schopností a počítají s tebou nad rámec tvých momentálních povinností…toť vše 8o jinak se budu opakovat - všimla jsem si, že spousta diskutujících nereaguje na to, co má…bohužel…občas mně to tady přijde jako lovení senzací a toho, jak někteří jsou špatní, když nesedí ty 3 roky doma na zadku :zed: uffff :-D ještěže taková nejsem :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
14.7.15 20:30

@mandarinkapomeranc já taky neseděla 3 roky doma na zadku (i jsem to tu psala).Ae nedovedu si představit, že odjedu na víkend id takhle malýho miminka. Pokud by pro mě byla práce natolik důležitá tsl bych si dítě neporizovala, a když už jo, tak bych ho nekojila.

• Citovat
  • Upravit
14.7.15 20:34

@lucenka
No a to je tím, že každý jsme jiný :-D jestli ti to dosud není jasné - doporučím - ještě jednou si přečti, na co jsem se ptala…protože jinak fakt už nevím :-D vůbec nic o mé situaci nevíš, tak se nesnaž hodnotit…děkuji…a čti pozorně, protože se chytáš něčeho, co jsem vůbec nepsala konkrétně - o tom, že bys seděla doma nebyla zmínka :-D bylo to myšleno všeobecně… :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
14.7.15 20:40

@mandarinkapomeranc a já ti jeste jednou píšu, že na tvůj dotaz jsem již reagovala před x stránkami ;) jenom mě prostě zaujal důvod ktery jsi uvedla až později, tak jsem se zeptala. Id toho diskuze je.

• Citovat
  • Upravit
14.7.15 20:43

@lucenka
Já jsem ten důvod uvedla už hned zpočátku a také jsem tam psala o kojení, stačí jen pořádně číst :lol: takže asi tak a jinak - diskuze jsou od toho, aby se diskutovalo k danému tématu a neodbočovalo se od něj…proto je i jasně specifikováno téma :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5418
14.7.15 20:46

@mandarinkapomeranc v aktivním životě se dá pokračovat i s dítětem, od tak malého bych neodjížděla, pokud je práce přednější než 6m kojenec, tak nač si dítě pořizovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
14.7.15 20:46

@mandarinkapomeranc víkendový výlet je něco jiného než pracovní víkend ;) a není nic neobvyklého že se diskuze stočí někam jinam.

• Citovat
  • Upravit
14.7.15 20:48

@lucenka
O něco níže jsem psala, že jde spíš o pracovní víkend…proto říkám, že je důležité si to pořádně přečíst… :nevim: jak už ti to vysvětlit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
520
14.7.15 20:49

Záleží taky hodně na ochotě prarodičů, někteří jsou nadšení a prali by se o to - pak pokud je na ně malé zvyklé, tak proč ne. Ale pokud bych viděla, že se do toho sami extra nehrnou, tak bych je tim asi nechtěla zatěžovat… :nevim: Jinak bych z toho nedělala vědu, nechat dítě jednou za čas u prarodičů přes noc, to mu určitě újmu nezpůsobí - ale asi nejsem správná ultramatka :pankac: Já zakladatelce rozumím, taky jsem plánovací typ :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
14.7.15 20:50

@mandarinkapomeranc vždyť ano, proto jsem po tvem dovysvetleni vznesla v diskuzi dotaz a dopsala, co bych v takovém případě dělala.

• Citovat
  • Upravit
14.7.15 20:52

@Airika
Díky!!! :dance: jak už jsme psala, prarodiče bydlí hned vedle, takže jsme v dennodenním kontaktu, i s druhými, kteří bydlí také poblíž a ochotní jsou, kdyby nebyli, tak by mě ani nenapadlo takto přemýšlet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
520

Mimochodem - pokud budeš kojit, dělají se lahve, z kterých se saje stejně jako z prsa, třeba Calma od Medely, dítě ji bez problému může mít a nezničí si sací reflex - vlastní zkušenost. Takže všechno jde :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5418

@Airika také jsem plánovací typ, ale plánovat šoupnout dítě, které se ještě nenarodilo, v 6m na víkend na hlídání prarodičům :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
@Airika píše:
Mimochodem - pokud budeš kojit, dělají se lahve, z kterých se saje stejně jako z prsa, třeba Calma od Medely, dítě ji bez problému může mít a nezničí si sací reflex - vlastní zkušenost. Takže všechno jde :kytka:

Až na drobný detail, dítě tu flašku nemusí chtít vzít do pusy

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí