Odkdy můžu nechat miminko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14.7.15 20:53

@lucenka
Nezlob se, ale už na tohle nehodlám reagovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5418
14.7.15 20:53

@lucenka :pankac: přesně tak, ani tuto flašku syn nevzal do pusy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
14.7.15 20:55

@Ráďa81 Můj právě taky ne. Takže pokud by pro mě byla práce na prednejsim místě než dítě a musela kvůli ní jezdit od 6 měsíců na víkend pryč, tak bych dítě rovnou od narození dávala UM než pak všechny trápit.

• Citovat
  • Upravit
33005
14.7.15 20:55
@mandarinkapomeranc píše:
@Airika
Díky!!! :dance: jak už jsme psala, prarodiče bydlí hned vedle, takže jsme v dennodenním kontaktu, i s druhými, kteří bydlí také poblíž a ochotní jsou, kdyby nebyli, tak by mě ani nenapadlo takto přemýšlet

Aby jsi nakonec nebyla překvapená. Víš kolik lidí mi slibovalo, že mi bude vozit kočár? Hádej, kolikrát byli moje děti ve finále vozené někým jiným, nežli mnou nebo manželem - syn asi 5×, dcera ještě ani jednou. A to babička bydlí 5 minut od nás autem a je v důchodu. ;) A že si někdo vezmě syna na 1 den mám slíbeno už skoro rok a ještě nikde nebyl. :mrgreen:
Tolik k proklamacím prarodičů ohledně hlídání před narozením dítěte a pak ke skutečné realitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
14.7.15 20:56

Ahoj, já nechala přes noc dítě u babičky, když mu bylo 3 měsíce. Kojila sem :) ale měli sme UM (na dokrm) od začátku. Dle potřeby jsem odstříkávala. Zvládli sme to všichni. Je ale potřeba aby dítě bylo zvyklé na toho kdo ho bude hlídat, ale to je snad jasný :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
520
14.7.15 20:57

@lucenka žádné dítě ji nejdřív nechce vzít do pusy, řešila jsem to s laktační poradkyní a ta radila jediné - vytrvat… a opravdu, po asi 3 dnech to bylo lepší a lepší, až se umoudřil :mrgreen: musí se to prostě naučit, píšou to i v návodu - nevzdávat se a vytrvat… ale to je už OT

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5418
14.7.15 20:58

@Airika ať jsem vytrvávala jak dlouho jsem chtěla tak syn láhev nevzal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.7.15 20:58

@Laurie
TO je v pohodě, naši by byli s malým u nás doma, jsou zvyklí, když odjedeme na víkend pryč, tak se automaticky stěhují k nám a hlídají nám zvířenu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
14.7.15 21:00
@Airika píše:
@lucenka žádné dítě ji nejdřív nechce vzít do pusy, řešila jsem to s laktační poradkyní a ta radila jediné - vytrvat… a opravdu, po asi 3 dnech to bylo lepší a lepší, až se umoudřil :mrgreen: musí se to prostě naučit, píšou to i v návodu - nevzdávat se a vytrvat… ale to je už OT

Jistě takže radši chudáka dítě pár dnů trápit :palec:
Jinak můj prcek si ji ode mě párkrát vzal, i od chlapa. Dokud nedošlo na skutečné hlídání. A byly to pro oba takové nervy, že chlap pak dlouho odmítal hlídat. A ani se mu nedivím.

• Citovat
  • Upravit
5320
14.7.15 21:21
@mandarinkapomeranc píše:
Holky, chtěla bych znát váš názor, myslíte, že mohu 6ti měsíční miminko nechat na víkend s prarodiči? nebo je lepší ho vzít s sebou na víkendový výlet?

máš-li ochotné prarodiče, na které bude dítě zvyklé a mají-li tvou plnou důvěru, nic špatného v tom nevidím. U nás s tím problém nebyl, zkušenost tedy mám a s odstupem času bych to udělala stejně. Za preferování práce před dítětem to nepovažuji, to by dle mého vypadalo dost jinak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.7.15 21:36

@hamika
Super!!! Jsem ráda, že mě chápeš :-) a díky za příspěvek! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie