Odkup pozemku pod chatou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15811
26.11.14 12:45

@basilej myslím, že obec nemusí nic, je to jen na dohodě, tzn. požádej písemně o odkup pozemku, přímo vyznačené parcely, můžeš navrhnout i cenu za metr čtvereční, a pak můžeš už jenom čekat, co na to obec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
26.11.14 13:32

No, takže hromada „chytrých“ lidí mi říkala, dej si tam trvalý bydliště a obec ti to prodá, mě se to zdálo divný…, ale opravdu o tom mluvila spousta lidí taky chaťáků, že se na to chystají s tím trvalým b. a že je to hotová věc…každopádně díky za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15811
26.11.14 16:09

@basilej já myslím, že trvalý pobyt tohle nevyřeší. Je hodně lidí, kteří mají jen chatu a třeba pozemek pod ní je někoho jiného, nebo pozemek dookola, nebo nemají příjezdovou cestu, a potom to je jen na domluvě těch dvou (nebo více lidí, pokud je více majitelů) Já osobně bych si sepsala žádost o odkup toho pozemku o který se mi jedná, zjistila si třeba kolik se tak pohybuje cena za metr v okolí a napsala jim doporučený dopis. Pak už opravdu můžeš jen čekat, jak se k tomu obec postaví. Obec sama o sobě se nikdy k ničemu nemá, ještě možná kdyby si byl místní tak by tě oslovila sama, ale chatař nikoho nezajímá (to prosím neber jako nějakou urážku, to je jen takový můj dojem a moje zkušenost) Každopádně dej pak vědět, jak si dopadl ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová