Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
My se vrátili z Bulharska v sobotu, mně se do mobilu na QR vůbec nedíval, měla jsem ho připravený, na manželův se podíval. Byly dost zmatky ne letišti, někdo to měl špatně, tak se to stahovalo při odbavení. Paní vedle byla asi důslednější, tam jim neseděl datum.
@vokishka Taky mi dneska mamka něco o tom říkala, že je tam nějaká změna, ale jaká nevěděla. Ráno ve zprávách to slyšela.
@Luska píše:
@vokishka Taky mi dneska mamka něco o tom říkala, že je tam nějaká změna, ale jaká nevěděla. Ráno ve zprávách to slyšela.
Už to tu někdo psal, musí být test, očkování nebo po nemoci
@Anonymní píše:
@Amalthea takže ty QR kódy nám nedojdou? radši si ty formuláře i vytisknu. Můžu si je vyplnit a odeslat už teď, když odlitam 30.7.? Ty QR kódy ale stejně dojdou až později, ne? Moc děkuji za informace
Dojdou, já měla asi 4
, sekala se wifi, tak jsem to pořád zkoušela. Někdo je už měl vytisknutý. Nás se to ptalo na číslo sedadla, delegátka, že tam být nemusí, někdo zase říkal, že musí
.
@Amalthea píše:
Ode dneška už ne mám takový dojem, každopádně tam už je potřeba test a zpět taky, v mém případě tedy
To ale není aktuální mapa, ne?
@čarodějka1311 píše:
no dívala jsem se na ni v tu chvíli, kdy jsem to psala… nechápu, říkali že od 19. bude oranžové (doposud bylo asi 3 týdny? zelené), na mapě je oranžové a v textu pod tou mapou píšou, že Bulharsko je stále zelené
no já letím až za měsíc, tak se to ještě tisíckrát všechno změní, s tím počítám ![]()
@Amalthea píše:
My tam létáme rádi, takže letos zase Bulharsko, ze zelené jsem se radovala, ale tušila jsem že to nevydržíale to letiště tam je fakt opruz
a prosím tě, máte nějaké oblíbené místo, hotel, kde je to fajn? příští rok Bulharsko zvažuju, rodiče byli v Kitenu a na Slunečném pobřeží - hotel Blue Pearl - líbilo se jim víc na tom Slunečném pobř., ale loni ze 6 dnů měli 5 dní červenou vlajku, tak letos jedou jinam
@stinga píše:
a prosím tě, máte nějaké oblíbené místo, hotel, kde je to fajn? příští rok Bulharsko zvažuju, rodiče byli v Kitenu a na Slunečném pobřeží - hotel Blue Pearl - líbilo se jim víc na tom Slunečném pobř., ale loni ze 6 dnů měli 5 dní červenou vlajku, tak letos jedou jinam
Máme, několik let stejné místo, hotely měníme. Létáme do Primorska, je hned vedle Kitenu, menší městečko, ale pro menší děti ideální. Samí Češi a Slováci, někdo to nemusí, nám to nevadí. Všude vám rozumí, menu v restauracích jsou i česky atd. Jsou tam dvě pláže, severní a jižní, když je na severní červená, na jižní bývá většinou žlutá nebo i zelená. Máme to tam rádi, bereme vždy hotel jen se snídaní a na jídlo chodíme, máme tam oblíbené restaurace a ty ceny a porce… to je fakt nádhera. A letos jsme nakonec bookli právě Slunečné pobřeží, je mnohem větší, živější, ale taky je tam více draho. Takže jsem vzali all incl. a uvidíme, budeme porovnávat, ale už teď mě trochu mrzí, že nebudu v Primorsku ![]()
Nicméně… jsme nenároční, žádný z hotelů, kde jsme byli, nebyl extra luxus (ale jsou tam, ne že by nebyly), je třeba počítat s tím, že Bulharsko je chudá země a je to asi prostě znát, my jezdíme za sluníčkem, mořem a bulharskou kuchyní a oblíbili si to tam i přesto. Za celkem slušné peníze jsme 11, letos dokonce 12 dní u moře a je nám tam fajn.
@čarodějka1311 píše:
jsem koukla ještě na stránky MZV a ano, je zelené, Novinky zas mají super aktuální informace ![]()
@Amalthea tak moc děkuji za info, já si vždy píšu do kalendáře typy na dovolenou, tak si píšu Primorsko ![]()
@stinga píše:
@Amalthea tak moc děkuji za info, já si vždy píšu do kalendáře typy na dovolenou, tak si píšu Primorsko
kdybys pak chtěla nějaké info, klidně se ozvi, znám to tam dobře ![]()