Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A na co kojící čaj? Pij hodně vody / meltu, čaje jsou stejně jen podpůrná berlička.
Já sem žádnej nepila a odkojila sem 2 děti. Jestli ti nedělá dobře tak ho nepij.
@mackA159 byl mi doporučen laktační poradkyní, Meltu a vodu piju také o sto šest ![]()
@JancaS84 takže jsi pila jen hodně tekutin? Mě ho právě doporučila laktační poradkyně, tak jsem to chtěla dodržet…
A co je to za čaj? Třeba ti pomůže ho vyměnit za nějaký jiný.
Já piju kojící čaje od Lerosu - ten bylinný je s fenyklem a kmínem a nemůžu si vůbec stěžovat na plynatost, které mě předtím třeba docela trápila a espumisan byl můj kamarád.
Leros má ještě čaj s jestřabinou a ten je jenom na podporu laktace, nic na plynatost tam není.
Jinak na podporu laktace můžu doporučit ještě bylinné kapsle Benediktu lékařského a Pískavice řecké seno - taky mi to doporučila laktační přímo v porodnici a fakt to funguje.
1. nepij kojící čaj.
2. nauč se fungovat spokojeně ve svém těle - tvému muži je úplně jedno, jestli prdíš a nebo ne. A když se sama se sebou smíříš, bude pro tebe daleko příjemnější i sex. Čím víc se kontroluješ, tím dál je orgasmus.
Ahoj, a jak dlouho jsi po porodu? Muže to byt i hormonama, a vyprazdenym břichem, vem si, ze na střeva tlačilo hodně miminko a teď je pryč a vše je volné. Musí se to zase v břiše porovnat
a ano, taky jsem měla po porodu problém s plynatosti, naštěstí nedlouhý, ale kojici čaje jsem nepila vůbec a takhle jsem si to vysvětlila
![]()
Já také piju kojící čaj s fenyklem a kmínem. A také dětský fenyklovy čaj. Je to kvůli tomu, že malá trpí na prdíky a tohle celkem pomáhá. Také mám problém s plynatostí a asi je to tím. Doufám, že se ti časem srovná nebo pak už malá ty čaje nebude potřebovat ![]()
Ty prdící složky v kojícím čaji, hlavně kmín a fenykl, jsou tam právě proto, aby na bříško netrpělo mimino. Tak snad to, v zájmu zdraví novorozeněte, pan manžel přežije. Nebo on nikdy neprdi?
Zmena čaje nepomůže, složení je přibližně stejné ve všech.
Ahoj holky, od té doby, co piju kojící čaje mě šíleně trápí plynatost. Nikdy jsem si před manželem neprdla a teď mi to tolikrát ujede, v noci je to taky šílený…
není to nic příjemného…
Setkala jste se s tím také některá? Jak jste to vyřešily případně pomohlo vyměnit kojící čaj?
Moc díky!