Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kupujete stírací losy a jaké? Jsou ňáké výherní? A za jakou částku?
Dnes jsem si koupila Černou perlu za 50,– a vyhrála jsem 100,–. Takže nezbohatnu.
Nedávno jsem koupila 3 losy Megarentiér a dohromady vyhrála asi 5 tisíc. Hlavní cena by se hodila víc, ale potěšilo to. ![]()
U nás šel před 2 mesicama kdosi vrátit flašky od piva po víkendu a zjistil, že vyhrál přes 10 mega
sice ve sportce ale i tak.. To hned člověka nakopne
.. Tak jsem si šla výjimečně taky podat a ho*no ![]()
Mi přijde zvláštní se ptát na to co je výherní. Co tak vím, tak je u každého losu je ze zákona povinné, aby bylo napsané kolik z vydaných losů je výherních.
Zkušenost lidí je v tomto absolutně nevypovídající.
Stačí si rozkliknout jednotlivé losy a projít si jimi vydané čísla pro pravděpodobnost výhry.
https://www.sazka.cz/herni-plany?…
@Titty píše:
Nedávno jsem koupila 3 losy Megarentiér a dohromady vyhrála asi 5 tisíc. Hlavní cena by se hodila víc, ale potěšilo to.
Jo, je to pěkné! ![]()
@Krista 1 píše:
U nás šel před 2 mesicama kdosi vrátit flašky od piva po víkendu a zjistil, že vyhrál přes 10 mega![]()
sice ve sportce ale i tak.. To hned člověka nakopne
.. Tak jsem si šla výjimečně taky podat a ho*no
Určitě existuje výherní, ale kde ho koupit? Hlavní výhra bývá většinou 1-3×, zbytek jsou malé částky a nevýherní.
Pff, a nebo jak v tom Ameru vyhrál postarší pár myslím nejvyšší jackpot 2× za sebou…
pak jsou lidi, co sází pravidelně každý týden několik let a nic!! Pak v tom hledej nějakou „taktiku“ nebo „výherní los“… ![]()
@Tereza Z píše:
Kupoval někdo losy tutovka?
Měli jsme, pokud myslíš ty 4 losy. Na jednom byla stovka. Takže sto minus.
Jojo, ty myslim.Ja mela jen na jednom 50,klasika.Ani bych ve větší částku nevěřila.
Má někdo tkusenosti. Je lepší koupit třeba 5.losu po 50 Kč. Nebo 1.los za 300.kc. U těch 5.losu je zase větší šance alespoň něco vyhrát. Má někdo zkušenosti. Tom.