Odlišné představy o trávení dovolené

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
26.7.24 18:52
@stinga píše: Více

To já jeho vůbec ne, já vím, te to nemá smysl a nebudu starého kozla organizovat jako dítě ve školce. Šlo se do Puly, ale tam jít chtěl tak nebo tak, pak Limský záliv, bylo to cestou zpět, tak bylo i to, na plazi mi občas dál dítě ať se někde půlhodiny s ním prejdu, protože ho chytala jeho nálada, takže všechno se přizpůsobovalo převážně jemu
Na té plazi se mi úplně nejvíc líbilo brzy ráno nebo pozdě večer.

• Citovat
  • Upravit
77134
26.7.24 19:56
@Anonymní píše: Více

no na Istrii hory nejsou, ale jak zmiňuješ - od Makarské dolů jsou hory vždy poblíž, ráno byste byli společně, ty bys dala túru do hor, kluk a chlap by byli u moře, večer a v noci společně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.7.24 20:55

Prave tam chlap jít odmítal. Ze už tam jednou byl a autem by to nedal, ta Istrie to byl jeho strop. Pořád hekal dej pokoj jít kolik kilometrů dolů na jih a ničit auto.

• Citovat
  • Upravit
6654
26.7.24 22:02
@Snorlaxik píše: Více

Protoze se jedna o nekolikadenni prejezdy na kole. To dite neda a az bude jednou dospele a melo by o to pripadne zajem, je mozne, ze to uz to bude zase nemozne pro me, protoze jsem dite nemela ve dvaceti.
Navic to vypada, ze bude spise po otci, takze bude radsi 4 dny nehnute a mlcky sedet na rybach, nez aby za 4 dny najel stovky kilometru kdesi v tramtarii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77134
26.7.24 22:06

a Černou Horu by dal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snorlaxik
26.7.24 22:06
@Ernais píše: Více

Několikadenní přejezdy na kole děláme od klukovych 6 let, to bylo teda po rovince podle řek. Ale inspirací má byla rodina, co s malými dětmi takhle jela někde z Moravy do Benátek.

Ale samozřejmě dítě to musí bavit.

• Citovat
  • Upravit
6654
26.7.24 22:18
@Snorlaxik píše: Více

Jak jsem psala dite je spis cely manzel, ten se mnou obcas vyrazi na horskem do terenu, silnicni kolo nevlastni, protoze to nesnasi a ja to mam naopak mnohem radsi. Kazdopadne kdyz uz se mnou nekdy vyrazi, dame tak 50km max a druhy den uz se mnou jet nepotrebuje. Ja mam proste tempo a kilometraz uplne jinde, takze si pak ty svoje vyjizdky realizuju spis sama. Dite se snazim vest ke vsem sportum, co delam (mam celkem siroky zaber), berikam, ze ho to vubec nebavi, to zas ne, ale je proste klidnejsi povahy jako manzel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
26.7.24 22:25

Tak to mate blby :nevim: ; a jinak zadne problemy ve vsednim ziti, s travenim vikendu a tak?

Chodit do hor sama, jak pises, ale neni prave stastny napad. At se pak nedoctem o mrtve cesce, co se nekam zritila ci zabloudika v horach :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
26.7.24 22:33

A zakladatelka neridi? Pokud ne, tak se chlapovi nedivim, ze nechce sam odridit tak dlouhou cestu, kazdy na to proste neni.

Pak je mozno i letecky, treba do te Cerne hory. Ale kdyz jsrm videla plaze a cetla recenze na hotely tam, ktere se tvarily, ze budou ok, tak me na celou Cernou horu a i trebas Albanii presla chut.
Ale ja tedy uz nechci delat zadne kompromisy na dovce, jsem hodne narocna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77134
26.7.24 23:04
@Ahep píše: Více

jako já se mu také nedivím, oni se prostě nějak nedokážou dohodnout,
a zrovna ta Černá Hora nepatří mezi zrovna top destinace, moje matka tam chtěla, když jsem byla dítě já, já a otec jsme byli proti, pak tam byla její kolegyně a ty zážitky - no byly dost divoké, a sice už je to dávno, ale neznám nějak nikoho, kdo by tam jezdil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
27.7.24 06:44

Jo, jo na plánování dovolené někdy ztroskotá i sebelepší vztahy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.7.24 06:47

Tak tam by šlo určitě letecky, eventuálně vlakem. Ale spíš letecky.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.7.24 06:51

Já na to dost dívala v televizi a nádhera, třeba Boka Kotorská, a prý začíná být dost má vzestupu. Jeden pán z cestovky tam chodil každý rok s dětmi, jinde nechtěl. Nějaký její velký milovník
Jako třeba i Maroko. Vždy se těšil jen Egypt, a najednou už i Maroko je zajímavé. Kolegyně z práce tam byla, poslala mi pár foto, nebylo tam špatně, ale jednou stačilo.

• Citovat
  • Upravit
2267
27.7.24 09:14

Nečetla jsem diskuzi. My to střídáme. Jeden den leháro, druhý chození po přírodě nebo památkách. Místo vybíráme tak, aby bylo dostupné obojí. Každý rok se podřizovat a nudit se na pláži by mě taky nebavilo. Jestli manžel není ochoten ke kompromisu, aby si dovolenou užili všichni, ne jenom on, tak bych si našla někoho do skupiny a jela bez něj. Kéž by mě někdo pozval do Norska, Švédska, na Island… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6259
27.7.24 16:55

Manžel je také válecí, chce si na dovolené odpočinout. Loni jsme měli dovolené dvě a letos to bude stejné. Jedna byla loni válecí, tak jsem si teda odpočinula a druhá akčnější.
Letos Thassos :srdce: 11 dní. Každý si něco našel. Manžel byl třeba se synem v bazénu či ve fitku a já šla k moři na chvilku, procházky společné a ty hory, kopce tam krásné. Já chodila i sama po těch kamenech z pláže dál a dál :srdce: vedle už začínal „les“. Táhlo mě to hned na druhý konec skal se podívat. Vůbec mi nevadí jít se sama procházet. Hlavně, že je kam. Loni Djerba a tam jsem jako sama nechtěla. Mám ráda i Bulharsko- Primorsko, Nesebar. My jezdíme někdy i s mamkou, takže se i dělíme, že někdy jdu s manželem, někdy všichni nebo s mamkou a kluci mají svůj program. Hlavne v Thassosu nejsou vedra jako třeba na Kosu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí