Odmítání sexu - 3 roky po porodu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
G12
6.2.14 12:13
@affection píše:
Take doufam ze se to zmeni ale u me to trva uz 3 roky.mame spolu 2 deti tak to jen tak nevzdam ale ta nechut je neco hrozneho

a proč jako čekáš tak dlouho? 8o by mě zajímalo, jak to řeší přítel..nebo raději ne.

• Citovat
  • Upravit
4784
6.2.14 12:13
@affection píše:
Doktor mi rekl ze antikoncepce na takove veci uz vliv nemaji.mame 3 leta dvojcatka a docela to je na nervy.ale me vyslovene vadi jakykoliv kontakt. poplacani jake koliv ohmatavani…dat mu pusu… :think:

Tak u mě na to antikoncepce, fakt vliv měla. Po šestinedělí bych to chtěla pořád, pak jsem začala brát prášky a za chvilku bylo po chuti, takže jsem je zase vysadila a hle chuť se zase vrátila ;) Za pokus to stojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
6.2.14 12:18

@affection
Asi bude hlubsi problem, co? Zvlast, kdyz se bojis, ze uz ho nemas rada…
Psycholog na utrideni myslenek, sexuolog, tohle asi sama nedas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ShadowHunter
6.2.14 12:18
@affection píše:
Doktor mi rekl ze antikoncepce na takove veci uz vliv nemaji.mame 3 leta dvojcatka a docela to je na nervy.ale me vyslovene vadi jakykoliv kontakt. poplacani jake koliv ohmatavani…dat mu pusu… :think:

ale mají takový vliv. Jsem zdárným důkazem. Po porodu jsem neměla chuť na sex, dotyky, prostě nic. Vysadila jsem HA, neberu jí 3 měsíce a vše se obrátilo o 180 stupňů.

• Citovat
  • Upravit
29
6.2.14 12:20

Vadi mu ze s nim nechci mit sex-mysli si ze mam milence ale to bych mu neudelala. a to ze mi vadi jeho kntakt toho si vsima a je z toho nestastnej a boji se ze od nej odejdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.2.14 12:20

Mám to podobně. Je to pěkně na palici. Prvně jsem to sváděla na kojení a čekala, že se to pak spraví…no nespravilo :roll: Mně teda normální pusa nevadí, ale jak dojde na nějaké nežnosti… :roll:

• Citovat
  • Upravit
G12
6.2.14 12:22
@affection píše:
Vadi mu ze s nim nechci mit sex-mysli si ze mam milence ale to bych mu neudelala. a to ze mi vadi jeho kntakt toho si vsima a je z toho nestastnej a boji se ze od nej odejdu

tak to se vůbec nedivím. A nedivila bych se ani, kdyby si on někoho našel, i když to zní tvrdě.

• Citovat
  • Upravit
20767

@affection Neber to zle, ale myslíš si, že jeho to bude věčně bavit? Určitě bude i on ochotný to jít někam řešit, tak do toho… sami to už asi nezvládnete, takhle se akorát budete odcizovat, přece o něj nechceš přijít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29

Antikoncepci jsem vysadila na 4 mesice a zmena zadna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
@ShadowHunter píše:
ale mají takový vliv. Jsem zdárným důkazem. Po porodu jsem neměla chuť na sex, dotyky, prostě nic. Vysadila jsem HA, neberu jí 3 měsíce a vše se obrátilo o 180 stupňů.

Já žádnou HA nebrala a měla jsem to pár měsíců stejně, totální odpor, nedej bože když za mnou přišel nahatej, nejraděj bych někam utekla, přešlo to samo.

• Citovat
  • Upravit
cher
6.2.14 12:23
@affection píše:

Pro doktory je to byznys. Hormonální antikoncepce má vliv na spoustu věcí a divím se všem, kdo to do sebe ládují. JInak, jestli nevíš, jestli k němu cítíš lásku nebo zvyk, to poznáš tak, jestli, když spolu nejste dýl, jestli ti chybí. Rozhodně bys to měla řešit, dřív než to půjde do kytek a pokud se už tři roky bráníš sexu, tak to do kytek určitě půjde

• Citovat
  • Upravit
ShadowHunter
6.2.14 12:24
@rozmary píše:
Já žádnou HA nebrala a měla jsem to pár měsíců stejně, totální odpor, nedej bože když za mnou přišel nahatej, nejraděj bych někam utekla, přešlo to samo.

pár měsíců a roky je rozdíl. Jen píšu svoje postřehy s HA :nevim:

• Citovat
  • Upravit
29
6.2.14 12:25

Trapi to jeho i me a ja mu nechci nejak ublizovat a mame spolu 2 deti a jsme spolu 5 let tak to jen tak nevzdam. pujdu k sexuologovi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.2.14 12:26
@Anonymní píše:
Mám stejný problém jsem 8 měsíců po porodu a nemám vůbec chuť na sex a vadí mi jakékoli poplácávání, obírání, atd. Také by mě zajímalo čím to je??? A doufám, že se to změní… :,( :,(

Já jsem na tom také stejně :cert: Vůbec nemám chut na sex ani dát tu pusu přítely je problém :roll: Nevím čím to může být :nevim:

• Citovat
  • Upravit
rozmary
6.2.14 12:27
@ShadowHunter píše:
pár měsíců a roky je rozdíl. Jen píšu svoje postřehy s HA :nevim:

Jasně, tím nechci říct že HA na to nemá vliv, jen to že jsem to měla i bez HA. Každopádně jestli jsou to tři roky, měla by to zakladatelka určitě řešit s odborníkem. ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky