Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@affection píše:
Doktor mi rekl ze antikoncepce na takove veci uz vliv nemaji.mame 3 leta dvojcatka a docela to je na nervy.ale me vyslovene vadi jakykoliv kontakt. poplacani jake koliv ohmatavani…dat mu pusu…
Tak u mě na to antikoncepce, fakt vliv měla. Po šestinedělí bych to chtěla pořád, pak jsem začala brát prášky a za chvilku bylo po chuti, takže jsem je zase vysadila a hle chuť se zase vrátila
Za pokus to stojí.
@affection
Asi bude hlubsi problem, co? Zvlast, kdyz se bojis, ze uz ho nemas rada…
Psycholog na utrideni myslenek, sexuolog, tohle asi sama nedas.
@affection píše:
Doktor mi rekl ze antikoncepce na takove veci uz vliv nemaji.mame 3 leta dvojcatka a docela to je na nervy.ale me vyslovene vadi jakykoliv kontakt. poplacani jake koliv ohmatavani…dat mu pusu…
ale mají takový vliv. Jsem zdárným důkazem. Po porodu jsem neměla chuť na sex, dotyky, prostě nic. Vysadila jsem HA, neberu jí 3 měsíce a vše se obrátilo o 180 stupňů.
Vadi mu ze s nim nechci mit sex-mysli si ze mam milence ale to bych mu neudelala. a to ze mi vadi jeho kntakt toho si vsima a je z toho nestastnej a boji se ze od nej odejdu
Mám to podobně. Je to pěkně na palici. Prvně jsem to sváděla na kojení a čekala, že se to pak spraví…no nespravilo
Mně teda normální pusa nevadí, ale jak dojde na nějaké nežnosti… ![]()
@affection píše:
Vadi mu ze s nim nechci mit sex-mysli si ze mam milence ale to bych mu neudelala. a to ze mi vadi jeho kntakt toho si vsima a je z toho nestastnej a boji se ze od nej odejdu
tak to se vůbec nedivím. A nedivila bych se ani, kdyby si on někoho našel, i když to zní tvrdě.
@affection Neber to zle, ale myslíš si, že jeho to bude věčně bavit? Určitě bude i on ochotný to jít někam řešit, tak do toho… sami to už asi nezvládnete, takhle se akorát budete odcizovat, přece o něj nechceš přijít.
@ShadowHunter píše:
ale mají takový vliv. Jsem zdárným důkazem. Po porodu jsem neměla chuť na sex, dotyky, prostě nic. Vysadila jsem HA, neberu jí 3 měsíce a vše se obrátilo o 180 stupňů.
Já žádnou HA nebrala a měla jsem to pár měsíců stejně, totální odpor, nedej bože když za mnou přišel nahatej, nejraděj bych někam utekla, přešlo to samo.
@affection píše:
Pro doktory je to byznys. Hormonální antikoncepce má vliv na spoustu věcí a divím se všem, kdo to do sebe ládují. JInak, jestli nevíš, jestli k němu cítíš lásku nebo zvyk, to poznáš tak, jestli, když spolu nejste dýl, jestli ti chybí. Rozhodně bys to měla řešit, dřív než to půjde do kytek a pokud se už tři roky bráníš sexu, tak to do kytek určitě půjde
@rozmary píše:
Já žádnou HA nebrala a měla jsem to pár měsíců stejně, totální odpor, nedej bože když za mnou přišel nahatej, nejraděj bych někam utekla, přešlo to samo.
pár měsíců a roky je rozdíl. Jen píšu svoje postřehy s HA ![]()
Trapi to jeho i me a ja mu nechci nejak ublizovat a mame spolu 2 deti a jsme spolu 5 let tak to jen tak nevzdam. pujdu k sexuologovi…
@Anonymní píše:
Mám stejný problém jsem 8 měsíců po porodu a nemám vůbec chuť na sex a vadí mi jakékoli poplácávání, obírání, atd. Také by mě zajímalo čím to je??? A doufám, že se to změní…![]()
Já jsem na tom také stejně
Vůbec nemám chut na sex ani dát tu pusu přítely je problém
Nevím čím to může být ![]()
@ShadowHunter píše:
pár měsíců a roky je rozdíl. Jen píšu svoje postřehy s HA
Jasně, tím nechci říct že HA na to nemá vliv, jen to že jsem to měla i bez HA. Každopádně jestli jsou to tři roky, měla by to zakladatelka určitě řešit s odborníkem. ![]()
a proč jako čekáš tak dlouho?
by mě zajímalo, jak to řeší přítel..nebo raději ne.