Odmlouvání, drzost, neposlušnost

Napsat příspěvek
Velikost písma:
49159
1.12.16 22:37
@Veronika.Berta píše:
@jdukolem mám zažádáno o smazání profilu. Nejsem na takový dylinky zvědavá

jasně - to je tvé právo, ale kdekoliv na netu se setkáš s někým kdo je hloupý a nebo zlý…útěk nic neřeší, ale měj se fajn :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
2.12.16 09:09
@Veronika.Berta píše:
Končím na těchto stránkách, protože některé uživatelky jsou hloupé blbé k*ávy. Ne na této diskusi. Umí vlít fakt pozitivní krev do žil, když jsem po potratu. Mějte se tu hezky

Very, rozumím ti, že máš vztek, ale jestli ti to pomůže, tak si řekni, že tebe se to netýká, vypovídá to jen něco o nich samotných. Můžeš si pomyslet: chudák, asi to neměl (a) v životě jednoduché. Prostě to zkus přejít. Neboj, já byla také taková, že jsem si věci brala moc osobně - dodnes ještě sem tam s něčím bojuji. Víceméně mám už jasno a je to opravdu lepší.
Opravdu spoustu věcí, co člověk dělá, říká, vypovídá jaký ten člověk život vede, atd.
a tebe se to opravdu, ale opravdu netýká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
2.12.16 09:12

…a navíc lidé s negativní energií, se rádi živý energií lidí, kteří si to berou moc osobně…tak na to také si dej pozor. Přeji hodně síly :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.12.16 10:36

@Petulka1234..dobrá tedy :roll: zkusím tu zůstat. Asi jsem od toho čekala víc. Nečekej nic a budeš překvapena :) hrozně s tím vším zápasím. Sama se sebou a pak příjdou takové.. Tak co ten čůrací doveda?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.12.16 10:40

@Tamtama zkusila bych pozitivní motivaci. Když půjdeš na nočníček, dostaneš třeba ňamku, křupku. Třeba rozebrat omalovánky a po listech odměňovat. Ale musíte to vidět, děti jsou velice vychytralé. Nebo motivovat, že je velkej mužskej a naučit čůrat na záchod jako táta. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
2.12.16 14:09

@Veronika.Berta to všechno už jsem zkoušela, nezabralo nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.12.16 15:47

@Tamtama Tak už jedině dětský psycholog. Třeba tady kousek od nás je skvělá poradkyně pro děti. Švagrová se tam zastavila s dcerkou, protože je je prostě jiná. Já na ní nevidím až na pár věcí nic hrozného. Je svoje, sedí, kreslí a tvoří si. Je perfekcionalistka a tím, že šla do školy se hrozně zasekla, protože tam nemůže dovádět svoji zálibu do detailu. Jinak je až neuvěřitelně chytrá. Jen takové velice nestandartní dítě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí