Odplenkování

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17359
12.11.12 15:13

@věrka6 @Brusek @Bábi Zlopočasná
dnes je piaty den bez plienok a vcera poobede sa zacal pytat :srdce: :dance:
uz sme boli aj vonku a tiez sa pekne vypytal. raz mu uslo, ale to bola moja vina, lebo som nepochopila, co chce :oops:

@Bábi Zlopočasná fuu, tak to mas drsne. ja sa utesujem tym, ze leonard je dokonale dieta, ze to urcite nejako dam :P
ale ked budem v porodnici, urcite nebudem chciet, aby za mnou isli, to zvladne tie 3-4 dni.
a si planovala taky maly rozdiel? nelutujes to teraz? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.11.12 17:38

Neplanovala. Po roku som sa vratila do prace, ze rok popracujem a zacneme sa snazit. Tak som odstavila Viki a zacala zase tocit smeny. Po troch mesiacoch som sla na gyndu ze uz tri mesiace nekojim a menzes nikde. Odpoved bola 11+3…
Ale nelutujem, decka su blizsie, my s manzelom o rok mladsi :mrgreen: (Som uz 35 rocna stara koza :oops: )

Este ma napadlo ze pred porodom som zacala byt na Viki tvrdsia, babicky mi to zazlievali, ale chcela som ji zvyknut ze na nu obcas nemam cas a nervy, aby si nemyslela ze je to Emilkina vina. Aj tak ked sa nam dvakrat stalo ze sme kvoli Emi museli zmenit plan, tak to niesla nemilo. A strasne jej zalezi na case, ktory travime len my dve, bez Emilky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
3.12.12 23:03

Ahoj holky, dnes jsem se rozhodla, že po novém roce začínáme s odplenkováním........bude mu 15 měsíců, protože jsem dnes celý den sháněla akční plenky a už mě to nebaví. kdo do toho jde se mnou? máme celý prosinec na odzkoušení pochopení, co se do nočníku dělá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2132
18.9.14 13:40

Ahoj :mavam:
Zkusím oživit diskuzi :palec:
Dceři je 21 měsíců a chtěla bych zkusit odplenkovat přes den. Na bobka si řekne, ale v 90% případů je už pozdě :cert: Dnes jsem ji zkusila dát kalhotky, protože si sama sundala plínku ( má svlíkací období )a v zápětí se počůrala. Stála s roztaženýma nohama a číííí a koukala na mě, co se to děje 8o Chvilku jsem ji v tom nechala, že ji to bude vadit a studit, ale tak nějak se nic nedělo. Převlíkla jsem do suchých a co půl hodiny jsem ji posadila na nočník a to se pak vyčůrala. Myslíte si, že začínám dobře nebo na to mám jít jinak???, :nevim: Děkuji za odpovědi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
18.9.14 14:16

Křížku, u nás nefunguje vůbec nic. Jeden den chodí sám na nocnik nebo chce na velký záchod, jindy to pusti tam, kde zrovna stojí. Předem nehlásí nikdy. Jsou mu dva. Podle principů nevychovy bychom se měli dokázat domluvit, že mu sebereme pleny, ale pochybuju o tom. Nechávam ho byt, ale uzdě uvedomele okolí začíná podivovat nad plenama, tak je mi to líto a připadám si neschopná. První pokusy o nocnik jsme zacli v 15 měsících, o to větší de_il si připadám.

• Citovat
  • Upravit
3409
18.9.14 14:17

Já myslím že na to jdeš výborně… ještě když se vyčůrá tak hodně chval a opakuj že udělala aa, číí…jak chceš at si rychle zapamatuje jak volat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
18.9.14 14:41

Delam to stejne. Po vycurani jasam a chvalim, tleskame :mrgreen: Jen nenechavam v pocuranych vecech, aby si uvedomil, ze spravne je byt v suchu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenloth
18.9.14 16:02

Přidávám se do klubu. Syn hlásí aa, ale většinou pozdě. A taky teda čurá skoro pořád. Dneska dopoledne jsem nedělala prakticky nic jiného, než řešila nočník. Počural šestery kalhoty a třikrát se vyčural do nočníku, ani nevím, kde ty tekutiny bere. Počurané mu vůbec nevadí, měl i punčochy a nehnul ani brvou. Je to boj, ale vidím na něm posun, tak snad už to brzy dáme.

• Citovat
  • Upravit
2132
18.9.14 19:54

Holky moc děkuji :hug: :kytka:
Já ji na nočník začala dávat jen co začala pořádně sedět, aby si zvykla. Občas se samozřejmě povedl úspěch :palec:, ale to bylo spíš o náhodě :cert: Tedˇ když ji na nočník posadím a nešaškuju před ní nebo nekoukáme na videa v mobilu, tak mi zdrhá :cert: Ona je pak strašně nadšená, že udělala čííí nebo bobí. Tleskáme jak pominutý :potlesk: Já nevim :nevim: snad se to jednou povede. Už tedˇ z toho mám trochu kopřivku :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
18.9.14 20:06

@Křížek1 Neboj, do skoly s plenkama nepujde ;) My mame stridave uspechy, ale nehrotim to. Proste do toho jednou dozraje a jestli to bude ve 3 letech, svet se nezbori :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2132
18.9.14 20:10

@Křováček To já vím, že do školy s plenkama nepůjde :pankac: S tou kopřivkou jsem to trochu přehnala, uznávám :oops: Já to taky nehrotím, ale podařit se to za pár dní, tak se budu sakra plácat po ramenou :jazyk: :mrgreen: Pardon, sebe ne, ale dceru samozřejmě :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenloth
19.9.14 07:39

Uááá já mám pocit, že mi to to dítě snad dělá schválně. :cert: Vysazuju na nočník se střídavými úspěchy, ptám se, pozoruju, ale jakmile jdu dělat na chvilku něco jiného, tak se počurá. Já přece nemůžu celý den nedělat nic jiného, než řešit nočník. :zed: Teď jsem si šla jenom přečíst sms za roh a už přišel s počuranýma teplákama. :zed:

• Citovat
  • Upravit
2132
19.9.14 12:29

@Elenloth Jedu druhý den dopoledne bez plen a jen jsem si chtěla vyřídit krátký telefon a už taky přicupkala a že čííí a bylo pozdě :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
19.9.14 12:37

@Křížek1 @Elenloth Holky, a zkousely jste je nechat uplne s holou prckou? Malemu to v zacatku dost pomohlo, protoze povazovak cokolov na zadku za plenku. Minimalne si aspon sam „nacouva“ na nocnik. Beha mi tady v teplych ponozkach a navlecich s nahym zadkem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2132
19.9.14 12:39

@Křováček Taky jsem zkoušela a se stejným výsledkem :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie