Odplenkování skoro ve 4 letech

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
31.8.23 06:49
@dracula-s píše:
Tak jak odplenkovat… Absolutně bez nějaké urážky apod… Ale můj syn má 4 roky za ani ne půl roku a např. dokáže počítat do deseti i s tím, kolik teda má např. autíček nebo kolik jich má zelených, červených apod, tím myslím že rozumí principu… takže pokud tvé dítě nerozumí tomu „proč se počůralo“ tak je asi něco špatně, nemyslíš?

Můj umí počítat do 20, do 10 určí počet pohledem a umí barvy a abecedu umí celou už asi od dvou :nevim: ale je mu jedno, že má mokrý trenky :nevim:

• Citovat
  • Upravit
529
31.8.23 09:59
@Anonymní píše:
Můj umí počítat do 20, do 10 určí počet pohledem a umí barvy a abecedu umí celou už asi od dvou :nevim: ale je mu jedno, že má mokrý trenky :nevim:
Ženský vy jste fakt na hlavu :mrgreen: ať umí klidně to stovky, vždyť jde o princip toho, co děcko v tomhle věku už chápe - oproti čemukoliv je chození na WC v tomto věku fakt primitivní dovednost.
Vždyť to zvládne i hloupé štěně… jestli čtyřletý dítě ne tak sorry, ale je to dost divný. :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.8.23 10:50

To neni o tom, jak je ktery dite genialni, ale co by bezne melo zvladat a to by si zakladatelka mela uvedomit. Je tezky si to priznat, ze ma moje dite problem, ale bez toho to nepujde. A tohle proste neni normalni. Zakladatelko, tvoje dite neni pomalejsi, ale zrejme bude potrebovat specialni pomoc psychologa. Jak odplenkovat 4 lete dite se na emiminu nedozvis. Tohle je proste na vysetreni, kdyz to ted zanedbas, bude pak o to horsi to vsechno dohanet :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.8.23 11:05
@Anonymní píše:
To neni o tom, jak je ktery dite genialni, ale co by bezne melo zvladat a to by si zakladatelka mela uvedomit. Je tezky si to priznat, ze ma moje dite problem, ale bez toho to nepujde. A tohle proste neni normalni. Zakladatelko, tvoje dite neni pomalejsi, ale zrejme bude potrebovat specialni pomoc psychologa. Jak odplenkovat 4 lete dite se na emiminu nedozvis. Tohle je proste na vysetreni, kdyz to ted zanedbas, bude pak o to horsi to vsechno dohanet :nevim:

Ježíš, vždyť já to s ním řeším :roll: ale ptám se, jestli má někdo podobně pomalé dítě :nevim: nebo jsem neschopná matka? Jako co mám asi dělat, když se o to snažíme od dvou let :nevim: a jeho stav taky řeším od dvou let

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.8.23 11:23
@Anonymní píše:
Ježíš, vždyť já to s ním řeším :roll: ale ptám se, jestli má někdo podobně pomalé dítě :nevim: nebo jsem neschopná matka? Jako co mám asi dělat, když se o to snažíme od dvou let :nevim: a jeho stav taky řeším od dvou let

Mas ho objednat ke klinickemu psychologovi, uz to tady padlo xkrat

• Citovat
  • Upravit
9148
31.8.23 12:57
@Anonymní píše:
Ježíš, vždyť já to s ním řeším :roll: ale ptám se, jestli má někdo podobně pomalé dítě :nevim: nebo jsem neschopná matka? Jako co mám asi dělat, když se o to snažíme od dvou let :nevim: a jeho stav taky řeším od dvou let

V prekladu "ja chci poradit ale nechci poradit.“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5410
6.9.23 08:28
@cipise píše:
Já jsem se dočetla že děti mají ještě nárok na plenky do 6 let tak vám také nevím já zatím dávám drynites pod trenky pro lepší jistotu ale mohu říci že pokaždé ta plinka není mokrá. Ale zase na noc musím dávat pleny látkové a to vždy jinak by kluk byl mokrý zatím se dávají vždy 4 látkové pleny se svrchnimi kalhotky ale o prázdninách jsem kluka balila do kalhotkovych plenek a byl spokojen a nic nenamital že má pleny látkové jen když se nikam jelo tak měl pleny vždy. A s tou chorobou dítěte by jste měla dojít ke speciálistovi. :mavam:

No jasně! Ty máš ale už kluka osmiletého, ne? Viz vedlejší diskuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová