Jak zjistím, že to muž se mnou myslí vážně?

Anonymní
30.8.23 13:24

Jak zjistim, ze to mysli vazne?

Poznala jsem jednoho muze pres seznamku, piseme si kazdy den uz asi tri mesice, jenomze jsme se videli jenom trikrat. Naposledy pred mesicem. Ale na sve zaliby, kamose cas ma.
Myslim, ze vazny zajem asi nema…nebo? Zas nechci tlacit na nej.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2421
30.8.23 13:31

A proc jste se nevideli vickrat? Protoze nechce nebo je jina prekazka? Pokud bych mela o nekoho zajem, tak by mi jen psani nestacilo.mela bych potrebu ho i vidat.. z toho asi nic nebude :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8775
30.8.23 13:32
@Anonymní píše:
Poznala jsem jednoho muze pres seznamku, piseme si kazdy den uz asi tri mesice, jenomze jsme se videli jenom trikrat. Naposledy pred mesicem. Ale na sve zaliby, kamose cas ma.
Myslim, ze vazny zajem asi nema…nebo? Zas nechci tlacit na nej.

Kdyby byl zájem tak mu nebude stačit jen psaní, ještě když si píšete 3 měsíce :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.8.23 13:34

@Petra0009 Protoze jeho prace, moje prace…ale on ma vic volna, dela 24ky, pak ma neco domluveny s kamosema, pak jede k mamce, pak na motorku…porad neco..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.8.23 13:34

@izabe Taky myslim 😐

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.8.23 13:36

Taky nase schuzky jsou bud kafe a pak prochazka, nebo jen prochazka.

• Citovat
  • Upravit
Badboda
30.8.23 13:36
@Anonymní píše:
@Petra0009 Protoze jeho prace, moje prace…ale on ma vic volna, dela 24ky, pak ma neco domluveny s kamosema, pak jede k mamce, pak na motorku…porad neco..

No tak aspoň vidíš jak by se choval v případném vztahu..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.8.23 13:37

@Badboda To se neda myslim rict, mozna by byl jinej kdyby mel vazny zajem. Kdovi.

• Citovat
  • Upravit
41580
30.8.23 13:39
@Anonymní píše:
Myslim, ze vazny zajem asi nema…nebo? Zas nechci tlacit na nej.

když má chlap opravdu zájem, tak to fakt poznáš. Chápu, že chceš věřit a doufat, ale není lepší přiznat si pravdu a jít dál a neztrácet čas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.8.23 13:41

@Keyllah Uvedomuji si to, hloupa nejsem, jenom po dlouhe dobe jsem mela pocit, ze by to mohl byt „on“.. 😐

• Citovat
  • Upravit
Badboda
30.8.23 13:42
@Anonymní píše:
@Badboda To se neda myslim rict, mozna by byl jinej kdyby mel vazny zajem. Kdovi.

Já myslím, že dá. Mám zkušenost. Ale píšeš to sama, KDYBY měl zájem. Tak si odpovídáš.

• Citovat
  • Upravit
41580
30.8.23 13:44
@Anonymní píše:
@Keyllah Uvedomuji si to, hloupa nejsem, jenom po dlouhe dobe jsem mela pocit, ze by to mohl byt „on“.. 😐

to mě mrzí a chápu, taky jsem to tak párkrát měla. Faktem je, že ten zájem prostě nemá, svůj čas ti věnuje, jen když nemá nikdo jiný přednos. Neztrácej s ním čas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
30.8.23 13:55

Nema zaujem.. inak by ste sa vidali castejsie :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2003
30.8.23 13:56

Pokud dá přednost matce před tebou, tak nemáš šanci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6888
30.8.23 13:56

Nemá zájem o vztah.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie