Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A proc jste se nevideli vickrat? Protoze nechce nebo je jina prekazka? Pokud bych mela o nekoho zajem, tak by mi jen psani nestacilo.mela bych potrebu ho i vidat.. z toho asi nic nebude ![]()
@Anonymní píše:
Poznala jsem jednoho muze pres seznamku, piseme si kazdy den uz asi tri mesice, jenomze jsme se videli jenom trikrat. Naposledy pred mesicem. Ale na sve zaliby, kamose cas ma.
Myslim, ze vazny zajem asi nema…nebo? Zas nechci tlacit na nej.
Kdyby byl zájem tak mu nebude stačit jen psaní, ještě když si píšete 3 měsíce ![]()
@Petra0009 Protoze jeho prace, moje prace…ale on ma vic volna, dela 24ky, pak ma neco domluveny s kamosema, pak jede k mamce, pak na motorku…porad neco..
Taky nase schuzky jsou bud kafe a pak prochazka, nebo jen prochazka.
@Anonymní píše:
@Petra0009 Protoze jeho prace, moje prace…ale on ma vic volna, dela 24ky, pak ma neco domluveny s kamosema, pak jede k mamce, pak na motorku…porad neco..
No tak aspoň vidíš jak by se choval v případném vztahu..
@Badboda To se neda myslim rict, mozna by byl jinej kdyby mel vazny zajem. Kdovi.
@Anonymní píše:
Poznala jsem jednoho muze pres seznamku, piseme si kazdy den uz asi tri mesice, jenomze jsme se videli jenom trikrat. Naposledy pred mesicem. Ale na sve zaliby, kamose cas ma.
když má chlap opravdu zájem, tak to fakt poznáš. Chápu, že chceš věřit a doufat, ale není lepší přiznat si pravdu a jít dál a neztrácet čas?
@Keyllah Uvedomuji si to, hloupa nejsem, jenom po dlouhe dobe jsem mela pocit, ze by to mohl byt „on“.. 😐
@Anonymní píše:
@Badboda To se neda myslim rict, mozna by byl jinej kdyby mel vazny zajem. Kdovi.
Já myslím, že dá. Mám zkušenost. Ale píšeš to sama, KDYBY měl zájem. Tak si odpovídáš.
@Anonymní píše:
@Keyllah Uvedomuji si to, hloupa nejsem, jenom po dlouhe dobe jsem mela pocit, ze by to mohl byt „on“.. 😐
to mě mrzí a chápu, taky jsem to tak párkrát měla. Faktem je, že ten zájem prostě nemá, svůj čas ti věnuje, jen když nemá nikdo jiný přednos. Neztrácej s ním čas…