Jak zjistím, že to muž se mnou myslí vážně?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Sonarka
30.8.23 15:27
@Anonymní píše:
Poznala jsem jednoho muze pres seznamku, piseme si kazdy den uz asi tri mesice, jenomze jsme se videli jenom trikrat. Naposledy pred mesicem. Ale na sve zaliby, kamose cas ma.
Myslim, ze vazny zajem asi nema…nebo? Zas nechci tlacit na nej.

Odpoved na otazku zni - zjistis to tak, ze se nebudes muset na tyhle otazky ptat ;) Protoze o jeho zajmu nebude pochyb.

• Citovat
  • Upravit
4789
30.8.23 15:28
@Anonymní píše:
@Petra0009 Protoze jeho prace, moje prace…ale on ma vic volna, dela 24ky, pak ma neco domluveny s kamosema, pak jede k mamce, pak na motorku…porad neco..

Kdyby s tebou chtěl být, tak bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.8.23 15:34

@Lucy75 Chemie tam je, on nekolikrat naznacil, ze by to chtelo soukromi. No jenomze u me je to se soukromim takove…mam spolubydlici, je temer porad doma. K sobe me nepozval. Tak ja nevim.

• Citovat
  • Upravit
34322
30.8.23 15:38
@Anonymní píše:
@Lucie_Sx Nechtela jsem vyznit jako zoufalka.

Jasne rict co chces a co ti vadi neni zoufalecky ani nahodou.

Videt se 3* za tri mesice a i nadale se tvarit, ze ok, psat si o sexu, TO je zoufale.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
30.8.23 15:40

Nestoji o tebe.

• Citovat
  • Upravit
4789
@Anonymní píše:
@Lucy75 Chemie tam je, on nekolikrat naznacil, ze by to chtelo soukromi. No jenomze u me je to se soukromim takove…mam spolubydlici, je temer porad doma. K sobe me nepozval. Tak ja nevim.

Takže chce sex a když nemáš podmínky, tak nemá zájem. Co ještě potřebuješ vědět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
@Anonymní píše:
@Lucy75 Chemie tam je, on nekolikrat naznacil, ze by to chtelo soukromi. No jenomze u me je to se soukromim takove…mam spolubydlici, je temer porad doma. K sobe me nepozval. Tak ja nevim.

a on bydlí kde a s kým?
ale stejně si myslím, že tohle je slepá ulička

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.8.23 15:52

@Karamba2020 On bydli sam.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.8.23 15:53

@jednoslunicko Treba proc me nepozval k sobe kdyz teda mu jde o sex…

• Citovat
  • Upravit
4789
30.8.23 15:56
@Anonymní píše:
@jednoslunicko Treba proc me nepozval k sobe kdyz teda mu jde o sex…

Proč tě nepozval k sobě? Protože tam někoho už má, pravděpodobně. Víš co? Zeptej se ho, jestli se můžete sejít u něj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1164
30.8.23 16:13

Vše už bylo řečeno. Psát pořád z výletu zvládne všem, který ma rozehraný. To jen ženy se vždy na někoho upnou, proto bych ti doporučila se na té seznamce nebo kdes ho vyhrabala porozhlídnout taky po někom jiném. Myslím, že jsem zahlídla, že si psala, že sis myslela, že to mohlo být ono? To je jen tvoje představa a čím rychleji od toho upustíš, tím líp. On možná opravdu bydlí sám, ale chodí mu tam ty, které mají před tebou přednost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
710
30.8.23 17:28

V dnešní době je „vážně“ tak obecné slovo, že pro každého to může znamenat něco jiného. Někdo může mít „vážně“ klidně volný vztah. Obecně se doporučuje nedržet to moc na virtuálu, ale raději v realitě. Jestli vy byste ráda reál a ano ne, tak jste si tím asi odpověděla. Pokud chcete mít jistotu - zeptejte se ho, řekněte mu vaší představu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25116
30.8.23 17:35
@Anonymní píše:

JOOOOOOOO, že by to chtělo soukromí? to máte k sobě nějak daleko nebo co?? proč tě tedy nepozve k sobě? že by tam byla ženská a dítě třeba? nebo cizí zubní kartáček přinejmenším??
prosím tě, nedělej ze sebe Vlastičku…ty fotky mohl naposílat deseti dalším… jak myslíš, že jsem to dělala v seznamkovém období, kdy jsem si vybírala, s kým se sejít… 8)
zprávy se dají lehce kopírovat, vsadím se, že tě v nich neoslovuje křestním jménem, mám pravdu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
710
30.8.23 17:44
@Lucy75 píše:
JOOOOOOOO, že by to chtělo soukromí? to máte k sobě nějak daleko nebo co?? proč tě tedy nepozve k sobě? že by tam byla ženská a dítě třeba? nebo cizí zubní kartáček přinejmenším??
prosím tě, nedělej ze sebe Vlastičku…ty fotky mohl naposílat deseti dalším… jak myslíš, že jsem to dělala v seznamkovém období, kdy jsem si vybírala, s kým se sejít… 8)
zprávy se dají lehce kopírovat, vsadím se, že tě v nich neoslovuje křestním jménem, mám pravdu?

Oslovení křestním nedělá ve zprávách skoro nikdo, podle toho se nepozná vůbec nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.8.23 19:28

@Lucy75 Tak to tezko bude psat o tom, co vime jen my dva, konkretni veci myslim. Ale souhlasim, muze nekoho mit, taky si to myslim, jinak by me (kdyz uz tolik ten sex chce) pozval k sobe. Ja jsem jinak z Prahy, on bydli nekde za Prahou, jenom rekl, že 20 min od Prahy.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová