Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lucy75 píše:
joo, ty ani nevíš, kde bydlí, JO?
prosím tě, ten je klidně i ženatej, a jiná mu dala dřív než ty.
Já jméno třeba nepoužívám vůbec nebo opravdu výjimečně, protějšek v každé zprávě…co to značí?
@Anonymní píše:
Holky, jako mate pravdu, sama to vidim. Zitra se mame sejit, psal mi, ze ma nabidku jit na vikend na Moravu nekde na pivni festival. Ale pry ze je domluven se mnou, tak jeste nevi jestli pojede na ten festival. Momentalne je mi to jedno, jelikoz jsem stejne nemocna, tak se neuvidime, ale kdyby mel zajem, vubec by nepremyslel nad tim, jeslti se sejit se mnou nebo jit na festival.
No hlavně by ti nabídnul, ať jedeš s ním
@Venetia píše:
Já jméno třeba nepoužívám vůbec nebo opravdu výjimečně, protějšek v každé zprávě…co to značí?
Treba, ze vi, s kym si pise
.
Neutralni osloveni mi nevadi, ale personalizovane je mi blizsi.
Kdysi mi jeden napsal Marti… Martina ani podobne jako moje jmeno nezni, aby nastoupila automaticka oprava
. Tak jsem jen napsala, ze nejsem Marti a cau
@Anonymní píše:
Holky, jako mate pravdu, sama to vidim. Zitra se mame sejit, psal mi, ze ma nabidku jit na vikend na Moravu nekde na pivni festival. Ale pry ze je domluven se mnou, tak jeste nevi jestli pojede na ten festival. Momentalne je mi to jedno, jelikoz jsem stejne nemocna, tak se neuvidime, ale kdyby mel zajem, vubec by nepremyslel nad tim, jeslti se sejit se mnou nebo jit na festival.
Pozval by te tam. Uz 3 mesice zpet.
No a ty by ses s nim chtela videt i nemocna, klidne na chvili mezi dverma, takze ten zajem taky moc nemas
.
@Lucie_Sx Jenomze on by na schuzku mezi jenom dvere neprisel. Psal mi, at to vylezim a pak kdyz budu ok se uvidime.
@Anonymní píše:
@Lucie_Sx Jenomze on by na schuzku mezi jenom dvere neprisel. Psal mi, at to vylezim a pak kdyz budu ok se uvidime.
No vzdyt to tu rikame furt, ze nema zajem.
Ale tys ho mezi ty dvere stejne ani nepozvala.
Chci rict, mozna ani ty ses s tim zajmem nepretrhla.
Co kdybys zkusila proste nereagovat na jeho psani? Co myslis, ze by bylo?
Jinak souhlasim s holkama, chlap kdyz ma zajem tak bys videla co je vsechno mozne, to neprehlednes ![]()