Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jako piseme si porad, i kdyz byl s kamosema v kempu, tak porad psal a posilal fotky.
@Anonymní píše:
Jako piseme si porad, i kdyz byl s kamosema v kempu, tak porad psal a posilal fotky.
však jo, má tě jako sichr, kdyby mu všichni odřekli a chtěl se pobavit. Jestli ti to takto stačí ![]()
@Anonymní píše:
To nic neznamená, tohle dokážu i s manželem a děckem za zády, kdybych chtěla.
Chapu, no. I kdyz jsme byli venku nebo take pres zpravy že zminil, ze by to chtelo nekam do soukromi.
@Anonymní píše:
Poznala jsem jednoho muze pres seznamku, piseme si kazdy den uz asi tri mesice, jenomze jsme se videli jenom trikrat. Naposledy pred mesicem. Ale na sve zaliby, kamose cas ma.
Myslim, ze vazny zajem asi nema…nebo? Zas nechci tlacit na nej.
Neni uplne dobry byt „hodna, mila, vstricna, tolerantni a nechci tlacit“…
Pokud ti neco vadi, normalne o tom mluv.
@Anonymní píše:
Chapu, no. I kdyz jsme byli venku nebo take pres zpravy že zminil, ze by to chtelo nekam do soukromi.
A dalo ti to něco, ty rady? Co budeš dělat dál?
@Badboda Hele, ja to ukoncim. Vim, ze on chtel nekoho poznat a pak se uvidi, ale me to takhle nevyhovuje. Ja chci neco jineho. A nechci ztracet cas s nekym, kdo o me evidentne vazny zajem nema.
Ja jsem taky hned nechtela vztah, chtela jsem ho nejdrive poznat, ale tak tri mesice nejsou kratka doba a myslim, ze on by take uz mohl vedet jestli neco vaznejsiho chce… Nevypada to ale tak.
@Anonymní píše:
@Badboda Hele, ja to ukoncim. Vim, ze on chtel nekoho poznat a pak se uvidi, ale me to takhle nevyhovuje. Ja chci neco jineho. A nechci ztracet cas s nekym, kdo o me evidentne vazny zajem nema.
No tak my po pár týdnech už máme koupenou dovču na září a vídáme se několik dní a nocí v týdnu - každý týden… prostě si ten čas oba uděláme…
protože chceme a protože máme zájem… (a máme to dokonce i celkem z ruky..)..
tenhle tě má jen rozehranou!! nic víc… navíc 3 rande jen procházky, kolik vám je? aspoň nějaký fyzický kontakt proběhl!? o sexu si píšete? to není nic na mne teda ten váš model… kdyby tě vážně chtěl, tak je u tebe každý týden nejmíň 1×…
Podle mě to příliš vážně nemyslí. Ani u chlapa, co by s tebou byl ob den, na začátku vztahu nemáš žádnou jistotu, jak moc vážně to myslí. Ale to není tvůj případ. On ti svůj čas nechce věnovat. Chatování je pro něj jen nezávazná zábava. A kdo ví, s kolikati si takhle třeba píše a párkrát se vidí…
Jinak pokud můžu doporučit, tak se raději seznamuj osobně. Já třeba mám výhodu, že jsem vždy kolem sebe měla přátelé, ti měli známé atd a tímto stylem jsem vždy někoho poznala a s chlapem se musím osobně často vídat a zkamarádit, aby mohlo být něco víc. Takže neuškodí vypnout počítač a jít radši mezi lidi.
Ty chaty jsou strašně zrádné. Člověka, se kterým si jen píšeš, skoro neznáš a jsi zamilovaná do ideální představy o něm. A sejít se 3× za 3 měsíce je sakra málo. Ani si vlastně nenapsala, co bylo nebo nebylo obsahem schůzek. Protože jestli bylo…,tak si chtěl jen užít, to mi věř.
@Lucy75 Libame se, ale ja ho k sobe nepozvala. Nevim, prijde mi to brzy. I kdyz vim, ze on by ke me chtel. K sobe me nepozval. K sexu nedoslo, jenom libani. A ano, o sexu piseme taky. U me je to slozitejsi, jelikoz mam spolubydlici.
Já to nemyslela tak, že by ses s ním nutně takhle na začátku musela vyspat (naopak to může být naškodu), ALE nějaká intimita, chemie a toužení tam být musí, jinak to nemá smysl.. a kdyby toužil, tak jezdí… a po 3 měsících už byste byli mnohem dál i intimně… takže - hele, já bych šla o dům dál…
Jako holky, je mi to jasny 😐 Skoda, tak nejak jsem doufala… A kdovi, mozna nekoho ma a na seznamce resi ulety 🙁