Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kazatel píše:
Oslovení křestním nedělá ve zprávách skoro nikdo, podle toho se nepozná vůbec nic
když myslíš...............
@Anonymní píše:
@Lucy75 Tak to tezko bude psat o tom, co vime jen my dva, konkretni veci myslim. Ale souhlasim, muze nekoho mit, taky si to myslim, jinak by me (kdyz uz tolik ten sex chce) pozval k sobe. Ja jsem jinak z Prahy, on bydli nekde za Prahou, jenom rekl, že 20 min od Prahy.
joo, ty ani nevíš, kde bydlí, JO?
prosím tě, ten je klidně i ženatej, a jiná mu dala dřív než ty.
Puvodne jsem si myslela, ze je pouze opatrny, jakozto policista. Ale ted ja nevim, opatrnost chapu, ale tohle asi s opatrnosti nic nema.
@Lucy75 Tak ja kdyz jsem se ho ptala jestli je z Prahy, tak rekl, ze ne, ze bydli 20 min od Prahy 🤦♀️
@Anonymní píše:
Puvodne jsem si myslela, ze je pouze opatrny, jakozto policista. Ale ted ja nevim, opatrnost chapu, ale tohle asi s opatrnosti nic nema.
@Lucy75 Hele zdravili jsme se ve meste kdyz stal u prechodu kdyz decka koncili skolu koncem cervna.
Promin, urazet me nemusis.
@Anonymní píše:
@Lucy75 Hele zdravili jsme se ve meste kdyz stal u prechodu kdyz decka koncili skolu koncem cervna.
jakože byl v uniformě? u přechodu, jo? a nebyl to spíš strážník Městské policie? nepleteš si dojmy a pojmy? promiň, zda mé příspěvky vnímáš jako urážení, ale jsi strašně naivní, moc, bolestivě.. doplatíš na to a hezké to nebude.. tak si to přiznej a udělej opatření…
a jestli měl bílou čepici, tak OK, dopravák, ale to o moc lepší teda není ![]()
@Anonymní píše:
Vsadím se, že je to policajt, co pracuje v Praze, bydlí na ubytovně v Hájích, bo je z Moravy a má rozdělaných tak 10 ženských, z toho s pěti na střídačku píchá
.
@Lucy75 Ne, mestak nebyl. Byl statak. Nemel ani bilou cepici.
Hezky vecer.
@Anonymní píše:
Vsadím se, že je to policajt, co pracuje v Praze, bydlí na ubytovně v Hájích, bo je z Moravy a má rozdělaných tak 10 ženských, z toho s pěti na střídačku píchá.
Na hajich nebydli..v Praze ale pracuje. Na oddeleni.
@Lucy75 píše:
jakože byl v uniformě? u přechodu, jo? a nebyl to spíš strážník Městské policie? nepleteš si dojmy a pojmy? promiň, zda mé příspěvky vnímáš jako urážení, ale jsi strašně naivní, moc, bolestivě.. doplatíš na to a hezké to nebude.. tak si to přiznej a udělej opatření…
a jestli měl bílou čepici, tak OK, dopravák, ale to o moc lepší teda není
Normální měšťák. Nebo možná APK
.
@Anonymní píše:
Vsadím se, že je to policajt, co pracuje v Praze, bydlí na ubytovně v Hájích, bo je z Moravy a má rozdělaných tak 10 ženských, z toho s pěti na střídačku píchá.
@Anonymní píše:
Poznala jsem jednoho muze pres seznamku, piseme si kazdy den uz asi tri mesice, jenomze jsme se videli jenom trikrat. Naposledy pred mesicem. Ale na sve zaliby, kamose cas ma.
Myslim, ze vazny zajem asi nema…nebo? Zas nechci tlacit na nej.
Uz to tu zaznelo a musim jen souhlasit, zajem nema. Pokud ani nevis, kde bydli, bude zadanej a mit stastnou rodinku.
Kdo se choval takhle, nemel cas, nikdy nemel zajem. Ale nikdy jsem nedelala blbku 3 mesice.
Ten, ktery zajem mel, se se mnou sesel hned druhy den od seznameni a vidali jsme se kazdy vikend. Stihli jsme dovcu, seznameni s kamosema a po 3 mesicich mi nabidl bydleni u nej.
Na motorku by te mohl vzit s sebou, ve dvou se bezne jezdi.
Kdyz chlap chce, lame skaly.
Neztracej uz cas a nezvysuj mu ego.
@Anonymní píše:
Pokud nechcete ironické zaručené babské rady, tak zajděte za vztahovým koučem, a neřešte to na fóru.
Holky, jako mate pravdu, sama to vidim. Zitra se mame sejit, psal mi, ze ma nabidku jit na vikend na Moravu nekde na pivni festival. Ale pry ze je domluven se mnou, tak jeste nevi jestli pojede na ten festival. Momentalne je mi to jedno, jelikoz jsem stejne nemocna, tak se neuvidime, ale kdyby mel zajem, vubec by nepremyslel nad tim, jeslti se sejit se mnou nebo jit na festival.