Odpustily byste?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15123
12.7.12 10:55

Tohle bych neodpustila :cert: Vůbec to s těmi dětmi, když tvrdí, že by holku s dětmi nechtěl, taky to tak myslí, děti si na něj zvyknou a až by se mu povedlo najít něco jiného, bez rozpaků by tě opustil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3832
12.7.12 10:55

Pokud ti takhle lhal a dělal z tebe blbce jednou, bude to dělat zase. To je můj názor…Pár měsíců bude hodnej a pak zase začne. Já bych do toho znovu nešla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
12.7.12 10:58

VYhlašuji anketu: je mezi námi nějaká žena, která by takového blba chtěla? - Aby anonymní zakladatelka věděla, jak je takový muž přitažlivý ;)

• Citovat
  • Upravit
10405
12.7.12 10:58

Absolutne ne!!!mám skušenosti s tímto nikdy se nezmenili navic tu kde bydlím je jeden takoví holka s ním je už osm let on ji celich osm let podvádí celích osm letto skouší na jiný i na me na celou vesnici kolikrát ho i načapala zase odpustilaa on už ví že cokoliv udela zase mu odpustí už spolu maji i díte v jejím tehotenství se na ni neomh podivat že ho nepřitahovala tak chodil opet jinak a to samé dělá i ted a pořád dokola ji vyklada jak se zmeni nebo je na ni jeste naštvanej on a dela uraženeho prostetohle je humus a vubec bych mu neodpoštelo ja taky nasla toho svého pravého a mam s ním deti a vážím si toho že neni lump jako ostatní!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.7.12 11:14

Naprosto chápu vaše názory, ale být v té situaci není příjemné, brečím jako malá, protože já se opravdu zamilovala a věřím, že i já mu nejsem tak úplně lhostejná, sice jí říkal to, že by holky s děckama nikdy nechtěl, ale jen proto, aby ji ujistil, že se mnou nic nemá. Mě naopak tvrdil, že je to rozmazlená kráva, ale včera mi přiznal, že nechtěl ztratit ani jednu :nevim: je to ubohé, já vím…ale čím víc mi to šrotí hlavou, tím víc si připadám jako blázen, jako naivní blázen, který věří všemu :zed:

• Citovat
  • Upravit
46669
12.7.12 11:19
@Anonymní píše:
Naprosto chápu vaše názory, ale být v té situaci není příjemné, brečím jako malá, protože já se opravdu zamilovala a věřím, že i já mu nejsem tak úplně lhostejná, sice jí říkal to, že by holky s děckama nikdy nechtěl, ale jen proto, aby ji ujistil, že se mnou nic nemá. Mě naopak tvrdil, že je to rozmazlená kráva, ale včera mi přiznal, že nechtěl ztratit ani jednu :nevim: je to ubohé, já vím…ale čím víc mi to šrotí hlavou, tím víc si připadám jako blázen, jako naivní blázen, který věří všemu :zed:

Já nevím, ale do budoucna to není příjemná vyhlídka. Každé říká, co se mu zrovna hodí, aby on z toho vyšel nejlíp. Co to udělá s váma, je mu evidentně fuk, když je schopen takových lží. Já už bych mu nemohla věřit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
12.7.12 11:30
@Anonymní píše:
Naprosto chápu vaše názory, ale být v té situaci není příjemné, brečím jako malá, protože já se opravdu zamilovala a věřím, že i já mu nejsem tak úplně lhostejná, sice jí říkal to, že by holky s děckama nikdy nechtěl, ale jen proto, aby ji ujistil, že se mnou nic nemá. Mě naopak tvrdil, že je to rozmazlená kráva, ale včera mi přiznal, že nechtěl ztratit ani jednu :nevim: je to ubohé, já vím…ale čím víc mi to šrotí hlavou, tím víc si připadám jako blázen, jako naivní blázen, který věří všemu :zed:

Tak jestli se o něj chceš dělit s jinýma, klidně s ním zůstaň. Nemyslím to nijak ironicky - i takové ženy existují a jsou spokojené - nejen někde v Arábii. Jen ty sama musíš vědět, jestli na to máš. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
12.7.12 11:32

Tak mě na tom nejvíc vadí ten fakt, že vy dvě (obě) jste mu evidentně ukradené - koukni na to z opačné strany.. Když jsi zamilovaná, budeš mít kromě svého kluka ještě jinému, kterému bez skrupulí dokážeš říct, že ten tvůj je rozmazlený histerik, či, co já vím, co???
Ke komu se takhle dokážeš chovat? Já k chlapům, které jsem měla čistě na sex - ale ani jim jsem nelhala.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.7.12 12:05

Určitě neodpouštěj, on už jiný nebude, lhát a podvádět nepřestane! Vím o čem mluvím, s jedním takovým jsem žila 11 let, odešla jsem od něho před půl rokem, byla v tom jiná žena. Máme spolu 4 letou holčičku a tak jsem měla stále dilema odpustit/neodpustit, odpustila jsem mu a za pár týdnů jsem se opět spálila. Mě povídal jak to s ní ukončil, že ženskou s dětmi nechce atd. a té druhé zase, že jsem taková a maková a udržoval vztah s námi oběma. Pochopila jsem, že tohle se nikdy nezmění, že lhát a podvádět bude vždycky a že to není chlap pro život. Bolí to, ale než tohle celý život, to raději budu s dcerkou sama.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.7.12 12:11

Tak mi řekněte proč to dělají? proč? jak můžou tvrdit do očí že milujou, dovolit aby s holka s dětma zamilovala a potom jen tak říct:Jsem rád, že jsem měl ty zadní vrátka u ní. Pro případ že s tebou by to nevyšlo. To je vrchol, možná že už mu to došlo, ted píše, jaký je hajzl a zruda, doufám že se bude smažit v pekle!!! :x nejhorší je to, že já se s takovýma sitacema špatně smiřuju, nevím jakým způsobem zapomenout, všechno mi ho připomíná, stále mám chut mu psát a ptát se PROČ, už sem si smazala veškeré kontakty

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.7.12 12:24
@Anonymní píše:
Tak mi řekněte proč to dělají? proč? jak můžou tvrdit do očí že milujou, dovolit aby s holka s dětma zamilovala a potom jen tak říct:Jsem rád, že jsem měl ty zadní vrátka u ní. Pro případ že s tebou by to nevyšlo. To je vrchol, možná že už mu to došlo, ted píše, jaký je hajzl a zruda, doufám že se bude smažit v pekle!!! :x nejhorší je to, že já se s takovýma sitacema špatně smiřuju, nevím jakým způsobem zapomenout, všechno mi ho připomíná, stále mám chut mu psát a ptát se PROČ, už sem si smazala veškeré kontakty

To já taky nedokážu pochopit proč to dělají i já se s tím špatně vyrovnávám a smiřuji, ale tohle vážně pro spokojený život není, to vím jistě. Nevěř mu ty řeči o tom jaký je hajzl a zrůda ani tohle nemyslí vážně, chce tě získat zpět, protože u té bývalky má nejspíš dveře zavřený napořád…

• Citovat
  • Upravit
Metamorphosis
12.7.12 12:42

To bude povaha - ne každý je od přírody čestný a ne každého tak rodiče vychovávají, naopak, v některých rodinách se dnes razí heslo, že je třeba mít ostré lokty a umět se o sebe „postarat“ - takový člověk pak samozřejmě ani neví, jak vypadá chovat se slušně, čestně, ohleduplně, natož, aby to uměl ocenit, či se tak naučil sám žít..

@Anonymní píše:
  • Citovat
  • Upravit
791
12.7.12 13:03
@Anonymní píše:
Dobrý den maminky i nemaminky, potřebuju se svěřit a znát názor nás, žen. Před pár měsíci jsem poznala někoho, někoho kdo mi okamžitě zamotal hlavu, já se zamilovala jak malá, on opustil údajně kvůli mně bývalou přítelkyni. Všechno to bylo jak z pohádky, ale tak skutečné, až se mi tomu nechtělo věřit. Ovšem všechno má své mouchy, tušila jsem, že mi něco tají a nevěděla, jak to z něho dostat. Nakonec jsem si napsala pár slušných řádků s tou jeho bývalou, s kterou prý často bývá a chce s ní zase být!!Nechápu, jak jsem mohla být tak naivní a hloupá. Hold když se žena zamiluje, i v debilovi vidí Boha. Zpátky k věci. Lhal mi, tvrdil mi že ona ho otravuje, že se cpe všude, kam jde on (oslava kamaráda atd),nakonec jsem se dozvěděla, že spolu spí-spal s ní ve stejný den co se mnou, s ní hned po pár hodinách, no fuj.Ale jeho moto-zapírat, zapírat, zapírat. Jí tvrdil, jak ho strašně otravuju, přitom za mnou jezdil on, on byl ten který mi hrál na city, miluju tě a povídačky, jednoduše, tahal nás za nos obě dvě. Na konci-včera, se ke šemu přiznal, co mu taky zbylo že jo, že neměl prej jistotu u mě, tak si udělal zadní vrátka u ní. Ona s ním měla vztah 2 a půl roku a po tomhle už ho nechce ani vidět, on tím pádem píše mi, omlouvá se, prosí o odpuštění, ale jen proto, protože ona mu ty dveře zavřela. Všechno se to ještě komplikuje tím, že mám dvě malinké děti, které si na něj taky určitým způsobem zvykly :think: :( Stojí ten chlap za to? Může se změnit, když si uvědomil, co udělal? Nekonečné lži, podvody a to vše…odpustit odpustím, ale co dál? Má cenu vstupovat zase do té samé řeky? :nevim:

ne, a je to s podivem, že lidé si hledají partnery co jim lžou, podvádějí a oni trpí představou, že s tím jednou přestanou a potom tady brečí, že dělají to co dělali vždycky :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aghata nepřihlášená
12.7.12 15:32

Nestojí za to, pokud mu odpustíš, uvěříš, udělá ti to zase. Nedělej ze sebe hadr na podlahu, i ty i tvoje děti si určitě zasloužíte někoho lepšího, nějakého fajn chlapa a ne takovou sr**ku.

• Citovat
  • Upravit
1469
12.7.12 21:18

Proč to dělají? protože jsou jako malé děti, kolikrát jsi dítěti vysvětlila, že do plínky ne, že je lepší nočníček? Chceš tak dlouho čekat na to než to pochopí i tenhle, vyprdni se na něj, odsmutni si svoje a neboj není jediný na světě :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí