Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@BohunkaP píše:
Kdo dá první ránu, bude potrestán - tak pojďte, kluci, jdem do něj - vylijeme mu pití do tašky, schováme mu boty… a až uvidíme, že jde učitelka, hodíme pár keců o jeho mámě… to by bylo, aby tu první ránu nedal. PANÍ UČITELKO, TO ON PRAŠTIL PRVNÍ!Ano, tohle jsou právě ty největší sviňárny - je smutné číst, že i dospělé ženské s klidem uvažují tímhle směrem.
Hm, tak mě nepřišlo, že by psaly něco, za co by jim měla nadávat do krav a pod
Musí se taky naučit povznést, protože styl jakým to psala a co psala byl fakt takovej nijakej. mě tohle říct moje dítě, tak bych nešla na emimino, ale za oním bratránkem
a tak asi uvažuje většina matek
@araw píše:
Hm, tak mě nepřišlo, že by psaly něco, za co by jim měla nadávat do krav a podMusí se taky naučit povznést, protože styl jakým to psala a co psala byl fakt takovej nijakej. mě tohle říct moje dítě, tak bych nešla na emimino, ale za oním bratránkem
Tak to jsi asi četla jnou diskusi než my ![]()
Pizlam se tu přiznala, že první, kdo použil vulgární titul (kráva) byla ona hned na první stránce a to směrem k zakladatelce.
Před pár stránkama to tu někdo pěkne shrnul. Trefně.
@araw píše:
Hm, tak mě nepřišlo, že by psaly něco, za co by jim měla nadávat do krav a podMusí se taky naučit povznést, protože styl jakým to psala a co psala byl fakt takovej nijakej. mě tohle říct moje dítě, tak bych nešla na emimino, ale za oním bratránkem
Taky jsem asi četla jinou diskuzi. Zakladatelka reagovala na urážky a osobní útoky. Nehledě na to, že byla vystresovaná ze zážitku svého synka. Opravdu netuším, co jsi četla ty
![]()
@araw píše:
No promiň, to je důvod aby dospělá žena, matka od dětí začala sprostě ttulovat jiné?
Důvod snižovat se k tomu samozřejmě není žádný, ale promiň, nepřipadalo mi a kolikrát nepřipadá, že příspěvky píší dospělé ženy. Ony to jen určité uživatelky nenapíší na plnou h..u, ale zaobalí to do svých posměšků, ironií a urážek. V tom rozčilení, po tom jakých se tu zakladatelce dostalo komentářů k tak choulostivé věci jakým určitě pohlavní zneužití je, se nedivím, že nebyla sluníčková a použila vulgarismy. Schvalovat to samozřejmě neschvaluji, ale v prní řadě neschvaluji, když se někdo na někoho sesype jako vosy na med a ze svých ničím nepodložených dedukcí /nováček, prázdniny, téma/ si vyvodí, že to nemůže být pravda a už to jede…tohle mi vadí daleko více, než zakladatelčiny dvě nešťastná slova
.
@AniNevim píše:
jj, ja bych na miste zakladatelky nezustala jen u „krav“… Cela prvni stranka „jsi trol, prazdniny, jdi spat“. Nekde za pulkou druhe stranky jediny vecny vykrik do tmy od Janisky, ktery byl naprosto prehlednutelny. Pak tam byl k tematu nazor, ktery napsala cizinka se dvema i misto y a davaj znova na dalsich 8 stran. Mezitim doporuceni, aby zakladatelka tem chlapcum zacala shanet vybavu, ze at se maji klidne radi. Nekomu se ten post i libil. Zakladatelka v cele diskuzi mela asi 4 prispevky, ve dvou z nich se pokousela „prokricet“, bezeuspesne… Mezitim rozbor, komu vsemu by to mohl admin nahlasit a kdo vsechno po ni a jeji rodine pujde v takove veci… cca 12 stran, na kterych bylo max. 10 vecnych prispevku vc. tech od zakladatelky.
Naprostý souhlas
,pod tohle se klidně podepíšu.
@Pizlam píše:
Tak jak to tedy je?? Neverim, ze je to pravda. Podle ceho usuzujete, ze neslo o provokaci?
Hanča74 zakladatelce toho tématu ještě večer volala a nabídla pomoc, pravda to byla a paní má nejen tento, ale i jiné problémy. ![]()
@BohunkaP píše:
O tom to právě vždycky je - o davu. Všimni si, je to skoro v každé diskusi - skoro vždycky záleží na prvních pár příspěvcích… od nich (resp. od jejich tónu) se to pak odvíjí dál. Když tam jako první vletí pár fúrií nebo rádobyvtipálků, zaručeně se to zhádá - zvlášť když jsou to některé místní známé firmy.
Musím s tebou souhlasit
Taky u sebe jsem si párkrát všimla, že po zakládajícím příspěvku chci něco napsat, potom si přečtu diskuzi a změním názor (např. prstíčková metoda). Nejsem ten, co by se někomu posmíval, jen zrovna tahle zmíněná diskuze mi dala jiný pohled na věc. Většinou si za svým názorem jinak stojím, včera jsem se nestačila divit
Ale chápu, že slabší jedinci raději půjdou s davem, než plavat proti proudu ![]()
@BAZÁREK ANGIE já a rokris jsme také měla příspěvky k tématu.
@Michelangelo píše:
Taky jsem asi četla jinou diskuzi. Zakladatelka reagovala na urážky a osobní útoky. Nehledě na to, že byla vystresovaná ze zážitku svého synka. Opravdu netuším, co jsi četla ty![]()
Přesně tak. Zakladatelka se jenom začala bránit. Možná je dobré, když se člověk trochu pokusí vžít do situace.
@blecha72 píše:
@BAZÁREK ANGIE já a rokris jsme také měla příspěvky k tématu.
Nechápu kam tím míříš
.
@BAZÁREK ANGIE píše:
Nechápu kam tím míříš.
no že neradila jen hanča 74
@micta píše:
no že neradila jen hanča píše: Více
Já nic takového taky nenapsala, Pizlam se ptala, kde se přišlo na to, že je to pravda. A na to se přišlo tak, že zakladatelku Mumínci včera kontaktovala hanča74 a následně to napsala do už jiné diskuze. O tom kdo tam přispíval nebo nepřispíval jsem nepsala, já tam psala mimochodem taky, tebe jsem tam myslím neviděla…nebo se pletu?
@sissi79
Co to vidím? Jako omluvila ses, ok, ale nechávat se smazat? Dej pokoj. ![]()
Dobrý den, jsem naprostý nováček v diskuzích, ale včera mě dost šokovaly některé
příspěvky na zakladatelku. Samozřejmě nebylo jisté, jestli se to stalo, ale přesto
to nikomu přece nedává právo ji takhle urážet. Myslela jsem, že jsem našla stránky,
kde se můžu poradit. Jsem ráda, že se aspoň některé uživatelky omluvily.
@Nikiliky píše:
Dobrý den, jsem naprostý nováček v diskuzích, ale včera mě dost šokovaly některé
příspěvky na zakladatelku. Samozřejmě nebylo jisté, jestli se to stalo, ale přesto
to nikomu přece nedává právo ji takhle urážet. Myslela jsem, že jsem našla stránky,
kde se můžu poradit. Jsem ráda, že se aspoň některé uživatelky omluvily.
Před rokem jsem objevila tyto stránky, po nějaké době jsem se registrovala. Někdy se dočkáš rady a pochopení, jindy ne… Podle zdejších nevěřících Tomášů doporučuji nezakládat důvěrná až nedůvěryhodná témata - jinak tě sežerou za živa
Záleží hodně na tom, kdo se do diskuze zapojí a osobně doufám, že včerejší situace se aspoň pár týdnů nebude opakovat ![]()