Omylem jsem plácla syna po zádech :(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Jolka86
22.2.22 19:14
@e-Surfařka píše:
No ale to je přece úplně normální, že rodič z udělení trestu nepociťuje nějakou radost, ne? U nás se tresty naštěstí moc používat nemusí, ale když už, tak nejčastěj (tak jednou za 3 měsíce?), je to zabavení telefonu, tabletu, zákaz televize, dřívější večerka. A radost fakt nemam ani z jednoho z toho. A ne, nevyhodnocuju zpětně, jestli jsem to měla udělat jinak. V tu chvíli mi prostě přišlo nejlepší řešení, co jsem zvolila. A nemá cenu se v tom nějak babrat. Ono je i věc názoru, co je nejlepší. A jak říkam, je mi fuk, jak kdo vychovává, ale nesnášim hysterky, co si myslej, že můžou určovat, jaká výchova je správná a nerozeznaj plácnutí od mlácení (pro mne naprosto nepochopitelný - pak to nemá vypadat tak, že okolí někde nezaregistruje týrání dětí, když kdejaký ma.gor mluví o plácnutí přes zadek jako o mlácení - jak má pak někdo odlišit, kdy se skutečně něco špatného děje). Nejhorší na tom je, že tyhle hysterický matky, co se bojej vychovávat vlastní dítě, maj pak často spratky, co ubližojou okolí. Ale to je už nepálí, že jo…

Jistě, hlavně že ty jsi nejlepší, kdo dítě fyzicky netrestá, je úplně jedno jak je špatný, hystericky rodič, který má nevychované děti. Gratuluji ti. Ono stačí se naučit komunikovat a jde to i bez plácání.

• Citovat
  • Upravit
53190
22.2.22 19:22
@Jolka86 píše:
Jistě, hlavně že ty jsi nejlepší, kdo dítě fyzicky netrestá, je úplně jedno jak je špatný, hystericky rodič, který má nevychované děti. Gratuluji ti. Ono stačí se naučit komunikovat a jde to i bez plácání.

Tvůj způsob pasivní agrese je přesně to, co v téhle diskuzi jediné postrádá smysl. Už několikrát jsme psaly, že je celkem fuk, jak kdo vychovává, pokud dítě netýrá. Kdo tu začal napadat zakladatelku byly hysterické ženy, které z jednoho plácnutí na zadek dělají případ pro sociálku a psychology :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2924
22.2.22 19:38
@Jolka86 píše:

Zvýrazněná věta jaksi nedává smysl - ona ta interpunkční znaménka čeština nemá ze srandy ;). Jediné, co je z toho jasné, je to, že to byl zase nějaký nepovedený pokus o nějaké manipulátorské překrucování. Takže přesně, jak jsem si myslela. U vás jde všechno samo, žádné plácnutí, naštvání. Jen jsi zvyklá trošičku manipulovat, citově vydírat a překrucovat, viď? Nazamykáš se taky náhodou v koupelně, když děti něco provedou? A doporučuju řídit se poslední větou a naučit se komunikovat, ten příspěvek je velice nesrozumitelnej a postrádá pochopení postoje druhé strany (přes opakované vysvětlení) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jolka86
22.2.22 19:42
@unuděná píše:
Tvůj způsob pasivní agrese je přesně to, co v téhle diskuzi jediné postrádá smysl. Už několikrát jsme psaly, že je celkem fuk, jak kdo vychovává, pokud dítě netýrá. Kdo tu začal napadat zakladatelku byly hysterické ženy, které z jednoho plácnutí na zadek dělají případ pro sociálku a psychology :roll:

To je tvůj názor, já mám svůj a ten si ponechám. To, že někdo má jiný názor než většina je špatně? A určitě nejsem ani pasivně agresivní. Ať si každý vychovává jak chce, nikomu jeho výchovu neberu, jen to mám holt jinak a nestydím se za to.

• Citovat
  • Upravit
Jolka86
22.2.22 19:44
@e-Surfařka píše:
Zvýrazněná věta jaksi nedává smysl - ona ta interpunkční znaménka čeština nemá ze srandy ;). Jediné, co je z toho jasné, je to, že to byl zase nějaký nepovedený pokus o nějaké manipulátorské překrucování. Takže přesně, jak jsem si myslela. U vás jde všechno samo, žádné plácnutí, naštvání. Jen jsi zvyklá trošičku manipulovat, citově vydírat a překrucovat, viď? Nazamykáš se taky náhodou v koupelně, když děti něco provedou? A doporučuju řídit se poslední větou a naučit se komunikovat, ten příspěvek je velice nesrozumitelnej a postrádá pochopení postoje druhé strany (přes opakované vysvětlení) :palec:

Ano, chybí mi čárka.

• Citovat
  • Upravit
53190
22.2.22 19:51
@Jolka86 píše:
To je tvůj názor, já mám svůj a ten si ponechám. To, že někdo má jiný názor než většina je špatně? A určitě nejsem ani pasivně agresivní. Ať si každý vychovává jak chce, nikomu jeho výchovu neberu, jen to mám holt jinak a nestydím se za to.

V pořádku, vychovávat jak chceš si můžeš, stejně jako my. Ale napadat ostatní už je za hranou a ano, je to v tomto případě ta pasivní agrese. „Já si to dělám jak chci a je mi jedno, jak blbě to dělají ostatní“ :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
22.2.22 19:53
@Jolka86 píše:
Ano, chybí mi čárka.

Ta věta je gramaticky úplně nesmyslná, pokud se chceme bavit o češtině. Fakt ti tam jen nechybí čárka :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jolka86
22.2.22 19:55
@unuděná píše:
V pořádku, vychovávat jak chceš si můžeš, stejně jako my. Ale napadat ostatní už je za hranou a ano, je to v tomto případě ta pasivní agrese. „Já si to dělám jak chci a je mi jedno, jak blbě to dělají ostatní“ :P

Ano, je mi jedno jak to dělají ostatní, protože to stejně nezměním.

• Citovat
  • Upravit
Jolka86
22.2.22 19:56
@unuděná píše:
Ta věta je gramaticky úplně nesmyslná, pokud se chceme bavit o češtině. Fakt ti tam jen nechybí čárka :mavam:

Zabij mě za to, tys nikdy chybu neudělala, já jsem jen člověk a dělám chyby.

• Citovat
  • Upravit
53190
22.2.22 19:57
@Jolka86 píše:
Ano, je mi jedno jak to dělají ostatní, protože to stejně nezměním.

A proč bys měla, když sama uznáváš, že každý způsob výchovy má něco do sebe? Protože víš, že to děláš nejlíp že? :P S tebou je to marný. Touhle nevětou "Jistě, hlavně že ty jsi nejlepší, kdo dítě fyzicky netrestá, je úplně jedno jak je špatný, hystericky rodič, který má nevychované děti. Gratuluji ti. " jsi jasně ukázala, jak umíš komunikovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
22.2.22 19:58
@Jolka86 píše:
Zabij mě za to, tys nikdy chybu neudělala, já jsem jen člověk a dělám chyby.

Ta věta má v sobě tolik agrese, že češtinu můžeme ponechat klidně stranou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jolka86
22.2.22 20:00
@unuděná píše:
A proč bys měla, když sama uznáváš, že každý způsob výchovy má něco do sebe? Protože víš, že to děláš nejlíp že? :P S tebou je to marný. Touhle nevětou "Jistě, hlavně že ty jsi nejlepší, kdo dítě fyzicky netrestá, je úplně jedno jak je špatný, hystericky rodič, který má nevychované děti. Gratuluji ti. " jsi jasně ukázala, jak umíš komunikovat.

To nikde nepíši, že jsem nejlepší, protože nesouhlasím s fyzickým trestem? Všechno má něco do sebe, nikdo může říct co je horší a co lepší to vše ukáže až čas.

• Citovat
  • Upravit
53190
22.2.22 20:09
@Jolka86 píše:
To nikde nepíši, že jsem nejlepší, protože nesouhlasím s fyzickým trestem? Všechno má něco do sebe, nikdo může říct co je horší a co lepší to vše ukáže až čas.

Jistě, proto ta tvoje reakce „Omylem tys ho chtěla zbít a teď tě to mrzí, to musela být rána když měl červené kolečko.“ :roll: Nechtěla bych být tvým dítětem. Tvůj způsob podsouvání své pravdy je veskrze manipulativní a agresivní. To pak v mezilidských vztazích vytváří přesně takové to nepříjemné dusno, náznaky, psychickou nepohodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
22.2.22 20:52

Ano placla jsem ho a nechtěla jsem tak moc. Malý nedostává když už dostane spíše po ruce aby věděl že to a to se nedělá a když to dělá vickrát po sobě. Když něco udělá jednou dvakrat nebo i trikrat zvysim hlas a nebo mu to slušně vysvětlím. Ale svoje ditě netyram. Adamek je hodny kluk který ale taky umí už dělat naschvály, je chápavý a hodně je šikovný. Jen ma povahu provokativní po tatínkovi:) Jsou to taky dva darebaci:) Malý prostě není bitý každy den. Takže se omlouvam jestli sem někoho poškodila nebo tak. Adamek si myslim ze je jinak spokojeny chlapecek:) jen bohuzel snad furt znudeny :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2924
22.2.22 21:43
@Jolka86 píše:
Ano, chybí mi čárka.

Té „větě“ nechybí zdaleka jenom čárka, ale především smysl. A je docela srandovní, když je takový výkřik bez hlavy a paty zakončenej hláškou: stačí se naučit komunikovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí