Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Říct mu to tváří v tvář. Nemusí to nechápat. Ale jde rád hned na věc. Pak bude muset zjistit, že existují i takové, co tu předehru fakt chtějí.
Prosím tě nemluv za „ženy“, mluv za sebe. Já to mám třeba naopak.
No… jako nektere ji fakt nepotrebuji. Ale pokud patris mezi ty, co potrebuji, tak si spolu dejte lahev vina a vysvetli mu to.
Napis mu presny scenar jak to chces v pritomnym case treba sms nebo messenger ![]()
A propo opravdu ne kazdy ty předehry potrebuje ![]()
@Anonymní píše:
Prosím tě nemluv za „ženy“, mluv za sebe. Já to mám třeba naopak.
A co já s tím? nějak nechápu potřebu nám to tady oznámit. ze to tak nemusí mít každá, to je jasný.
@Anonymní píše:
A co já s tím? nějak nechápu potřebu nám to tady oznámit. ze to tak nemusí mít každá, to je jasný.
co ty s tím? nepiš tak de. bilní nadpisy
@Berry77 píše:
Písemný projev máš jako hotentot, radši mu to řekni
Písemný projev mám takový, jak moc se mi chce opravovat překlepy na mobilu a jak moc crcat s vypisováním souvětí. Myslím, že když chci, že můj písemný projev je dobrý, ale Ty máš nějakej problém, ale neboj, zítra je další den a náladu už můžeš mít OK. ![]()
@pohledzdruhestrany píše:
co ty s tím? nepiš tak de. bilní nadpisy
Souvětí i o tom, že jsou i výjimky, se mi do nadpisu fakt nevejdou.
@Anonymní píše:
Víš zlato, ono se mu totiž klidně mohlo stát, že v životě natrefil na ženy, které předehru nepotřebují a teď nechápe, že ty to máš jinak, to tím chtěla slunečnice říct. Takže nebuď vztahovačná a narovinu si s ním promluv. Ale nejdřív trochu zapracuj na projevu, protože je klidně možný, že ti nebude rozumět. Písemný vzkaz vynech, to by v tvém podání nejspíš nepochopil… ![]()
@Anonymní píše:
Souvětí i o tom, že jsou i výjimky, se mi do nadpisu fakt nevejdou.
„On nevěří, že potřebuji předehru“ je kratší než „On nevěří, že ženy potřebují předehru“.
@Anonymní píše:
Písemný projev mám takový, jak moc se mi chce opravovat překlepy na mobilu a jak moc crcat s vypisováním souvětí. Myslím, že když chci, že můj písemný projev je dobrý, ale Ty máš nějakej problém, ale neboj, zítra je další den a náladu už můžeš mít OK.
Hele, beru zpět. Jestli s ním komunikuješ stejně jako tady, tak je jasný, že to jen chce mít co nejdřív za sebou. Zkus nemluvit a třeba bude i ta předehra… ![]()
@Janli píše:
Víš zlato, ono se mu totiž klidně mohlo stát, že v životě natrefil na ženy, které předehru nepotřebují a teď nechápe, že ty to máš jinak, to tím chtěla slunečnice říct. Takže nebuď vztahovačná a narovinu si s ním promluv. Ale nejdřív trochu zapracuj na projevu, protože je klidně možný, že ti nebude rozumět. Písemný vzkaz vynech, to by v tvém podání nejspíš nepochopil…
Heleď, dnešek je asi blbej den, nikdo nemá náladu a všichni hledají hromosvod…moje vyjadřování není o nic horší než Tvoje, myslím to písemné.
@Anonymní píše:
„On nevěří, že potřebuji předehru“ je kratší než „On nevěří, že ženy potřebují předehru“.
Mám pocit, že tu jsou dvě až tři totálně naštvaný ženský, který mají pocit, že mi to tu musí osladit. Bože, to byl zase nápad, napsat něco na Emimino.
Nadiktuj mu, co musí udělat, aby mu bylo umožněno si… Páni, ty diskuze jsou tu čím dál tím blbější. ![]()
Tak si představte, že nevěří. ja ji chci, neumím mít na toto téma monolog.tedy mám 3 varianty,1)napsat mu to napr mailem, messengerem, SMS apod.,se nebudu tolik stydět, 2)přiopit se a před akcí mu prostě jasné říct co chci, 3) odkázat ho, at si přečte literaturu nebo inet.bud něco v ženským plátků nebo seriózní zdroje.Co mi radite? jo, není to žádnej zajíc, takže trochu nechápu. dekuji.
ZMĚNA: přemýšlela jsem o situaci a došla k názoru, že mi tolik nevadí mu to říct, ale JAK mu to říct, jakou formou, jaký použít slova a věty… myslím ABY NEMĚL POCIT, ŽE MĚ TO S NÍM NEBAVÍ…(baví, ale mohlo by víc)
Příspěvek upraven 16.10.20 v 10:17