On nevěří, že ženy potřebují sex. předehru

Anonymní
14.10.20 22:58

On nevěří,že ženy potřebují!!!sex.předehru.

Tak si představte, že nevěří. ja ji chci, neumím mít na toto téma monolog.tedy mám 3 varianty,1)napsat mu to napr mailem, messengerem, SMS apod.,se nebudu tolik stydět, 2)přiopit se a před akcí mu prostě jasné říct co chci, 3) odkázat ho, at si přečte literaturu nebo inet.bud něco v ženským plátků nebo seriózní zdroje.Co mi radite? jo, není to žádnej zajíc, takže trochu nechápu. dekuji.

ZMĚNA: přemýšlela jsem o situaci a došla k názoru, že mi tolik nevadí mu to říct, ale JAK mu to říct, jakou formou, jaký použít slova a věty… myslím ABY NEMĚL POCIT, ŽE MĚ TO S NÍM NEBAVÍ…(baví, ale mohlo by víc)

Příspěvek upraven 16.10.20 v 10:17

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53518
14.10.20 23:01

Říct mu to tváří v tvář. Nemusí to nechápat. Ale jde rád hned na věc. Pak bude muset zjistit, že existují i takové, co tu předehru fakt chtějí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.10.20 23:02

Prosím tě nemluv za „ženy“, mluv za sebe. Já to mám třeba naopak.

• Citovat
  • Upravit
5263
14.10.20 23:03

No… jako nektere ji fakt nepotrebuji. Ale pokud patris mezi ty, co potrebuji, tak si spolu dejte lahev vina a vysvetli mu to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
14.10.20 23:07

Napis mu presny scenar jak to chces v pritomnym case treba sms nebo messenger ;)
A propo opravdu ne kazdy ty předehry potrebuje ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.10.20 23:07
@Anonymní píše:
Prosím tě nemluv za „ženy“, mluv za sebe. Já to mám třeba naopak.

A co já s tím? nějak nechápu potřebu nám to tady oznámit. ze to tak nemusí mít každá, to je jasný.

• Citovat
  • Upravit
21111
14.10.20 23:10
@Anonymní píše:
A co já s tím? nějak nechápu potřebu nám to tady oznámit. ze to tak nemusí mít každá, to je jasný.

co ty s tím? nepiš tak de. bilní nadpisy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.10.20 23:11
@Berry77 píše:
Písemný projev máš jako hotentot, radši mu to řekni :think:

Písemný projev mám takový, jak moc se mi chce opravovat překlepy na mobilu a jak moc crcat s vypisováním souvětí. Myslím, že když chci, že můj písemný projev je dobrý, ale Ty máš nějakej problém, ale neboj, zítra je další den a náladu už můžeš mít OK. :dance:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.10.20 23:13
@pohledzdruhestrany píše:
co ty s tím? nepiš tak de. bilní nadpisy

Souvětí i o tom, že jsou i výjimky, se mi do nadpisu fakt nevejdou.

• Citovat
  • Upravit
Janli
14.10.20 23:13
@Anonymní píše:
A co já s tím? nějak nechápu potřebu nám to tady oznámit. ze to tak nemusí mít každá, to je jasný.

Víš zlato, ono se mu totiž klidně mohlo stát, že v životě natrefil na ženy, které předehru nepotřebují a teď nechápe, že ty to máš jinak, to tím chtěla slunečnice říct. Takže nebuď vztahovačná a narovinu si s ním promluv. Ale nejdřív trochu zapracuj na projevu, protože je klidně možný, že ti nebude rozumět. Písemný vzkaz vynech, to by v tvém podání nejspíš nepochopil… ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.10.20 23:17
@Anonymní píše:
Souvětí i o tom, že jsou i výjimky, se mi do nadpisu fakt nevejdou.

„On nevěří, že potřebuji předehru“ je kratší než „On nevěří, že ženy potřebují předehru“.

:roll:
  • Citovat
  • Upravit
Janli
14.10.20 23:17
@Anonymní píše:
Písemný projev mám takový, jak moc se mi chce opravovat překlepy na mobilu a jak moc crcat s vypisováním souvětí. Myslím, že když chci, že můj písemný projev je dobrý, ale Ty máš nějakej problém, ale neboj, zítra je další den a náladu už můžeš mít OK. :dance:

Hele, beru zpět. Jestli s ním komunikuješ stejně jako tady, tak je jasný, že to jen chce mít co nejdřív za sebou. Zkus nemluvit a třeba bude i ta předehra… 8)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.10.20 23:18
@Janli píše:
Víš zlato, ono se mu totiž klidně mohlo stát, že v životě natrefil na ženy, které předehru nepotřebují a teď nechápe, že ty to máš jinak, to tím chtěla slunečnice říct. Takže nebuď vztahovačná a narovinu si s ním promluv. Ale nejdřív trochu zapracuj na projevu, protože je klidně možný, že ti nebude rozumět. Písemný vzkaz vynech, to by v tvém podání nejspíš nepochopil… ;)

Heleď, dnešek je asi blbej den, nikdo nemá náladu a všichni hledají hromosvod…moje vyjadřování není o nic horší než Tvoje, myslím to písemné.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.10.20 23:21
@Anonymní píše:
„On nevěří, že potřebuji předehru“ je kratší než „On nevěří, že ženy potřebují předehru“.:roll:

Mám pocit, že tu jsou dvě až tři totálně naštvaný ženský, který mají pocit, že mi to tu musí osladit. Bože, to byl zase nápad, napsat něco na Emimino.

• Citovat
  • Upravit
5654
14.10.20 23:21

Nadiktuj mu, co musí udělat, aby mu bylo umožněno si… Páni, ty diskuze jsou tu čím dál tím blbější. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí