Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj můžu se zeptat na co je tedy ten wobenzym? a ten berete před těhu a i pak v těhu? Přítel ho bral a proto vím, že to není moc levná záležitost, ale jestli by měla pomoci ![]()
@Hanymany výsledky dorazej, o to fakt strach nemám…jen co v nich bude
¨
800tbl za 2500 je pěkný ne? Femibion 30tbl je za 3kila.
@Izzz píše:
Ahoj
moc mě to mrzí. Třeba to ještě dopadne dobře. Máš udělanou imunologii?
To zatim nemáme, snad nám ji udělají ted.
![]()
@marinka5 @Izzz @jaajunkaa
Holky, já ten Wobenzym beru z několika důvodů. Dočetla jsem se na některých diskuzích, že braní Wobenzymu s prednisonem může výrazně zlepšit tu moji špatnou imunitu (doporučuje to dr. Nouza, který se též věnuje imunologii. A pak ho beru i na doporučení své gynekoložky z důvodu opakovaných zánětů vaječníku. On docela finančně dost vyjde, jelikož se musí brát dost tablet, já si naordinovala 5-0-5,tak uvidíme.
Ahoj, nám se to povedlo na 4-tý pokus.Byla jsem na prášky. Koupila jsem si ženšen v kapkách a partnerovi selen se zinkem. Povedlo se- máme kluka
, ale na ty roky zpětně nechci už vzpomínat
.Držím pěsti povede se to.
@Hanymany
Taky si myslím, že zlato by mě vyšlo laciněji než Wobenzym, ale prostě ho budu do konce ledna/února brát a uvidím, co mi udělá s tou imunitou.
A tady článek-rozhovor s dr. Nouzou, kdo má špatnou imunitu, doporučuji přečíst
http://imunologie.forumzdravi.cz/…-nouzou-drsc
@jeňulka a na co je přesně ženšen. My s přítelem bereme zinek, selen, hořčík a vit. E, ale o ženšenu slyším prvně ![]()
Je na celkou vytalitu, chrání nervovou tkáň, zlepšuje duševní pohodu, působí na imunitní systém. Doporučila mi ho kamarádka, byla jsem opravdu na dně.
Ahoj holky. Ráda bych se k vám přidala, jestli můžu. V pátek jsem podstoupila svoji třetí revizi z sebou…
Po druhém neúspěchu jsme prošli genetikou a vyšetř. na trombof. mutace, štítnou žlázu…Našli mi Leidenskou mutaci a MTHFR, mysleli jsme si, že to je ta příčina našich ztrát. Vše se ale opakovalo. Takže se chystáme na imunologii k Mudr. Ulčové Gallové do Plzně. Snad budeme mít ještě dost síly bojovat dál… ![]()
@Mber píchala jsi si v těhu něco na ty mutace? jinak u profesorky Ulčový-Gallový jsem byla minulý rok, je moc fajn
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.