Opakované potraty

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16906
20.12.12 19:09

Těch potratů je plno a je to tabu - kdo by se tim taky chlubil, že :roll:
Já jsem momentálně spokojená, chlapa mám úžasnýho a věřim, že takovej zůstane :) Já asi nesmim chodit do diskuzí o miminech :) To jsem tu dobře teda…ale mě to úplně deprimuje, jak jsou na nervy z dětí. Zkusíme to jinak, zkusíme život né tolik změnit…ale strach mám. No budu mít 9 měsíců ne to si zvyknout :) Na těhotnění a testování se zase těšim…jen budu zas starší :cert: tak snad to pude jako doposud

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
20.12.12 19:17

Je pravda, že spousta holek potratí a pak se zadaří. Jen mě znepokojuje fakt, že za éry našich mamin se řešila spíše nechtěná mimina, zatímco my ne a ne donosit. Myslím, že jednou lidstvo vyhyne tím, že nebudeme schopni reprodukce. Takže zítra konec světa nenastane, ale věřím, že v 22. století nás převálcuje jiná forma života. Ale snad nám rok 2013, rok hada, přinese ty naše vytoužené sviště. Holky, přeju vám všem hodně zdraví, štěstí a lásky. I když se teď trápíme, radujme se z drobných radostí, buďme rády za každý nový den a hýčkejme své partnery. Někdy to prožívají více než my, aniž to dávají najevo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
20.12.12 19:24

Takže já asi úplně zrušim podolí…a budu to řešit už jen s Malíčkovou. Nebo nevim, se jí musim zeptat. Já jsem zatim klidná…chci otěhotnět cca v červnu. Tak snad se to zmákne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
20.12.12 19:45

Někde jsem našla že Malíčková léčí rychleji imunoglobulinama, taky by se mi líbilo to mít vyřešené dříve. Jsem ochotná tomu dát ty dva měsíce s Prednisonem a když to nepřinese nějaký uspokojivý výsledek, zkusím se dostat k Malíčkové. Jinak info k Prednisonu. Mamka si vzpomněla, že ho před rokem brala na zánět pohrudnice, pomohl jí, ale ty stavy co s ním měla…opuchlej obličej, psychicky na dně, celá zavodněná. Holky píšou tam, že není vhodný alkohol…dodržujete to absolutně? A něco píšou o močopudnosti a vylučování draslíku. Můžu pít urologickej čaj? Piju ho na močák, asi jsem měla ty bolesti od močáku a ten od toho jak je mi furt zima od nohou. Pomohl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
20.12.12 19:49

@Hanymany a jakou dávku brala? Já jsem tu taky psala, že jsem měla šílenej záchvat pláče kvůli prednisonu, že přiberu 20 kilo a opuchne mi obličej…a pak to vlastně bylo tak, že to se děje u daleko vyšších dávek. I madar někde psal, že 5mg je pro tělo skoro nic, že to nezaznamená…

Jsem na Malíčkovou zvědavá. Přede mnou tam byly asi 3 ženský na nějaký injekci, tak jestli to bylo tohle nebo něco jinýho, nevim. No ale jako jet si do Prahy pro injekci je trochu drahá sranda pro mě…třeba by mi to mohla píchnout moje gyn. Ale uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
20.12.12 20:16

Koupila jsem si krabičku Rafaella a asi ji hodlám sníst

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
20.12.12 20:19

Na množství si nepamatuje. Ale musela to tenkrát vysazovat postupně. Vtipná byla kolegyně, že prej by ti nebrala. Bral to její muž na rakovinu a zemřel…léčili ho špatně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
20.12.12 20:26

Ono to jde i bez prednisonu, jen je to na hodně dlouho. 5mg bude opravdu v pohodě a tady je spooousta matek, co jsou důkazem toho, že to smysl má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
20.12.12 20:26
@Hanymany píše:
Koupila jsem si krabičku Rafaella a asi ji hodlám sníst

tak dobrou chuť…já od 18.00 jen vodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
20.12.12 21:53

No, moc by se alkohol na prednison neměl, ale 2 skleničky denně ti dle mě nemůžou ublížit. Dle mé Dr. si mám hlídat vápník, prednison ho prý snižuje-ale vážně, já ho už jednou brala, necítila jsem se po něm moc dobře, ale 20 kg se nepřibere. Jen si hlídat, že je třeba ho jíst po jídle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
21.12.12 02:16

No bude to asi fakt náročný. To budu muset zobat i valpník tedy, když nejím mléčné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
21.12.12 07:28

@Hanymany někde v diskuzi jsem našla, co všechno zobaly uživatelky k prednisonu, ale už nevim kde :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
22.12.12 15:36

Holky, všem vám přeji krásné vánoce, hlavně hodně zdraví, spokojenosti a štěstí. Ať nám příští rok přinese ty naše vytoužené prcky. V Praze je nákupní šílenství, jdu se do něj též ponořit a vyrážím pro ryby a další nezbytné propriety.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4340
22.12.12 18:48

Taky všem přeju nádherný svátky, užijte si to bez bolení žlučníků a hořících stromečků a do nového roku plný pupíky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
22.12.12 20:29

Od nás taky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty