Opakované potraty

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16906
27.12.12 15:11

No celej den na to vejrám a přeju si mail od malíčkový. Zatim nic. Nevim, jak je zvyklá pracovat. Vim, že ordinuje po-st 8-12. Zbytek podle mě studuje výsledky, učí nebo nevim co. Mě tenkrát psala myslim v sobotu v noci. Takže netušim, kdy si dělá čas na maily :think: Ale už bych si fakt moc přála vědět, co a jak bude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
27.12.12 15:15

Jinak mám holky objednanou kontrolu v podolí na 14.2. ****, ale nejdu tam. Bud to zrušim, nebo jestli se někomu ten termín nehodí???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
27.12.12 18:56

Výsledky mám
Není to uzavřená skupina, nechci to sem dávat…ale nasadí mi Metypred, Pentomer. V mailu to vysvětluje. Kontrola na konci února, dolaďujeme termín.
Každopádně potvrdila výsledky podolí plus nějaký NTFalfa…takže recepty pošle poštou, plus požádá mýho obvodáka, aby mi kontroloval moč a krev…snad to bude ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
28.12.12 00:55

Ty brďo, no přečetla jsem si příbalový leták toho Metypredu a je to dost stejný s Prednisonem, jen je to jiná skupina korztikoidů. Ten druhej lék je na prokrvování, tak asi zlepšuje vlastnosti toho prvního léku…tak už se Izzz taky začne něco dít a uvidíš, že bude líp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
28.12.12 10:00

@Hanymany jsem pěkně nabuzená po tom jejím mailu!! a natěšená, co bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
28.12.12 10:22

To je dobře Izzz, mě to, že něco na to polykám taky dělá dobře. Ani už neotýkám, zatím. Jen mám úplně nevysvětlitelný stavy podrážděnosti a stavy žravosti… Za chvíli mám 100 kilo, i když se snažím ovládat, jenže ve výsledku jím jak předtím, takže počítám, že to nezůstane tam kde je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
28.12.12 10:32

No já jsem ráda, že mám čas ještě hubnout do těhotenství…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
28.12.12 10:33

No Izzz a to myslíš, že to s kortikoidama půjde? Můj cíl je nepřibrat, i když nevím nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
28.12.12 10:35

Nejsem lékárník, ale když píše, že je to dobře snášeno a nemá vedlejší účinky…tak to snad půjde. Jestli ne, tak se zcvoknu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
28.12.12 10:37

Nežádoucí účinky (kortikosteroidy)

Mezi nežádoucí účinky patří euforie, bůvolí hrb (buffalo hump), měsíčkovitý tvar obličeje, červené tváře, hypertenze, břišní tuk, ztenčení kůže, tenké ruce a nohy, špatné hojení ran, lehčí pohmožděniny.

K dalším příznakům se řadí řídnutí kostí, hyperglykémie, negativní dusíková bilance, infekce, zvýšená chuť k jídlu a s tím spojený přírůstek na váze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
28.12.12 10:38

Neblázni, četla jsem přibalovej leták toho Matypredu nebo jak se to jmenuje a ty vedlejší účinky jsou stejný s Prednisonem…je jasný, že tam píšou vše či se kdy vyskytlo, ale to je všem lekům společný. A kolik toho budeš brát?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
28.12.12 10:39

8mg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
28.12.12 10:40

Červený tváře? Hm, tak to mám taky z toho jo? Tak to je dobrý tedy…říkala jsem si, kde jsem k tomu přišla. To hojení ran se mi vůbec nehodí, furt bojuju s tím komečníkem. Budeš brát Wobenzym?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
28.12.12 10:41

Tak to je víc, tak to budeš brzy ok :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
28.12.12 10:45

@Hanymany podle mě ta váha je způsobena tou chutí k jídlu…a tu já potlačim :)
Asi se jí na wobenzym poptám, až mi přijdou recepty. Snad v pondělí budou čekat ve schránce. I když se obávám, že wob brát asi nebudu, psaly jste, že je to hrozně drahý a já jsem škrt :) Né, ale dávka je vyšší, zkusim to 8 týdnů bez a když to poleze pomalu, zkusim ho připdat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty