Opakované potraty

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2309
22.12.12 20:43

Díky Sof, tobě samozřejmě také, hlavně zdraví a pal už to přijde samo.

Jináč, Prednison se projevuje skvěle, jsem oteklá úplně všude, bezva účinek na to, že mám ta sebou 3 prášky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
22.12.12 20:53

A jak oteklá? Jakože tě třeba tlačí prstýnek? já nikdy na žádný otoky netrpěla, tak netušim, jak to vypadá…a obličej? Ježiš, ty mě děsíš :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
22.12.12 21:35

Vypadám jako bych měla tak o pět kilo víc, takový měkoučky třaslavý blátíčko pod kůží. Obličej jako když se vzbudíš po noci v tropech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
22.12.12 21:41
8o 8o :(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
22.12.12 21:45

Hm, co nadělám, jinak mi špatně není, takže pokud to nebu horší, tak vydržím, minimálně než půjdu na kontrolu ke GynDr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3825
23.12.12 19:27

Děvčata, přeji vám radostné Vánoce a kouzelný rok 2013 ve znamení našich miminek :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
24.12.12 07:55

Všem přeju hlavně zdraví a vyplnění našich přání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
24.12.12 08:33

@Nelfil: a baštila si něco k tomu Prednisonu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
25.12.12 21:42

To se mi teda vůbec nehodí…Prednison mi vyvolává chutě na cokoli a hlavně večer, uf, zo je práce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3825
26.12.12 10:35

Ahojy Hany, ano…asi něco přes měsíc jsem brala Wobenzym 3-3.3 tbl. denně. Pak jsem nějak nestíhala…teď ho beru dál.
Jinak já jsem pěkně nakynula. Jím málo, ale mám veliké psychické stresy, kdy nemám vůbec chuť na jídlo a pak si trochu dám, ale tělo si vše uschovává :-(
Urřitě na tom podíl má Prednison. Kamarádka te%d brala nějaké léky a že jsou to kortikoidy, měla léčbu na 14 dní a říkala, že cítila, jak kyne.

@Hanymany píše:
@Nelfil: a baštila si něco k tomu Prednisonu?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
26.12.12 20:38

Hm, mám to taky, pořád chutě na cokoli. Taky počítám, že s váhou půjdu nahoru. Hrůza, co bysme ale pro ty drobátka neudělali. Tak vám přeju brzký dodatečný dáreček. Moc ráda uslyším dobré zprávy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
26.12.12 20:49

Já očekávám zítra mail od Mudr Malíčkový…ani nevim, jestli se těšit. No ale už bude jasný, co se mnou bude dál.
Ted jsem četla i o možnosti IVF…že to někomu pomohlo po 2 potratech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
26.12.12 22:02

Taky jsem četla o IVF jako o řešení problémů s protilátkama, už v tom mám pěknej guláš. Jsem zvědavá, co ti Dr. napíše, doufám, že nám sem dáš vědět. Já teda polykám Prednison a Wobenzym, Helicid na ochranu žaludku a vápník s minerálama, protože ti v Prednisonu píšou, že se toho tělo nadměrně zbavuje. Držím pěstí na zítřejší výsledky a jsem moc moc zvědavá…jestli budeš mít navržené jiné řešení…taky bych to chtěla mít vyřešený dřív než za 3 měsíce, ale co nadělám…duben je strašně daleko :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
26.12.12 22:28

@Hanymany kdybych měla vidinu 3 měsíců, tak to asi takhle zběsile neřešim…ale u mě to fakt vypadá na dlouho. Tak uvažuju nad IVF.
Někdo doporučuje přeléčit a nezasahovat do těla hormonama…někdo má dobrou zkušenost s IVF. Dneska mi psala paní (sama od sebe), co měla naprosto stejný problém jako my tady - 2 ZT, pokaždý otěhotněla okamžitě, problém v imunu, šli na IVF a maj dvojčata.
:nevim: No Malíčková podle mě navrhne léčbu…chci se jí ale zeptat na názor na IVF, i když to je peněz jak želez a nejistej výsledek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3825
26.12.12 22:43

@Hanymany
děkuji :-)) a též přeji brzkou dobrou imunitu a miminko :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty