Opakované potraty

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16906
30.12.12 22:45

@Hanymany dobrá kombinace jídel u tchýně. No my jeli ke kamarádům na víkend a tam se žralo o 106. Od zítra konečně klid a zas pěkně zhubnu…těšim se na to, že se budu líbit sama sobě. No a pak těhotenství a zas prd :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
30.12.12 22:50

Předevčírem jsem pozvala ma oběd tátu a jediné, co mi na mé „novinky“ řekl, že jeho známí se kvůli tomu rozvedli a teď mají každý s někým jiným děti a sestřenice, že čeká druhý, milé ne?
Pak vrazil poslední hřebík do rakve, když se jal rozplývat nad poloromským vnukem své expřítelkyně a přede mnou, podotýkám jedinou dcerou prohlásil, že je to člověk, na kterém mu jako jediném na světě záleží. To bych šla :poblion: znovu. Ještě pak popisuje, jak mu dva dny sháněl dárek k Vánocům a za 1 ve škole mu dává 5 Kč…mě od svatby nedal nikdy nic ani k narozeninám ani k Vánocům. Neměla jsem slov

Přijde to jenom mně, nebo něco není v pořádku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
30.12.12 22:53

@Hanymany Lidé jsou různé :roll: Já svýho tátu neviděla hrozně dlouho. Nechtěla jsem ho na svatbě, ale nakonec jsem mu zavolala a pozvala ho. Vzhledem ke vztahům s ostatníma z rodiny nepřijel. Jen mi zavolala před obřadem a popřál mi štěstí. Na Vánoce sms. Telefonáty už neprobíhaj vůbec. Někdy mě napadne, že ani nevim, jestli žije :zed: Hrozný :(
A jinak s tátou vycházíš nebo tohle je jeho normální chování? Já o svejch problémech říkám jen lidem, u kterých vim, jaká bude reakce a vim, že to nevykecaj dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
30.12.12 22:55

Všechno to samo o sobě bylo dobrý, ale spolu to neštimovalo…fuj, nechci na to vzpomínat. Na zítra si dávám voraz, i když se chystám na salát č.2 a jarní chlebíčky, nevím nevím jestli odolám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
30.12.12 23:03

Od svatby mi přijde, jako by mě odstřihl, do téhle návštěvy to ale furt bylo fajn, volali jsme si tak 2× do měsíce, 4× do roka se navštěvovali, teď po létě si vymyslel, že budeme mít pořadník kdo komu bude volat, ale zapomněl mi říct, že příměs to vlak nejede a urazil se. No a od září jsem měla totálně jiný problémy, ani jsem nevěděla jestli mu to a jak říct, vždyť jsem stejně žádný závěry neznala. On nevolal, tak jsem ho pozvala na oběd. Přijel a byl odměřenej a tohle z něj padalo…

Dřív jsem mu říkala taky vše, ale nikdy na to moc nereagoval, jen hmhm a pak spustil to svoje znovu a po sté. Nikdy jsem mu ale nedala znát nějakou nevoli nebo tak, vycházeli jsme spolu dobře a i teď je dál uraženej a neuzná, že jsem měla svých starostí dost. Prostě velký umanutý dítě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
30.12.12 23:07

Tak muž je naštěstí zejtra v práci, tak pojedu zas od 7 ráno jíst každý 3 hodiny maličko. Jen večeři si dáme spolu a pak vyrazíme slavit ke kamarádům, kde nic jíst nebudu…a na konci ledna budu mít o 4kg míň :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
30.12.12 23:10

Já ho pozvala na promoci, po 15min utekl, a ma svatbu. Do poslední chvíle jsem nevěděla, jestli přijede a jestli mě povede k oltáři, měli jsme jen malou svatbu venku a nesedělo to k tomu, žádnej špalír a tak. Manžel tam neměl máti rak jsem to chtěla srovnat, aby si nepřišel blbě. Nakonec jsem šla sama s otcem, dal si pak oběd a opět utekl, že musí vézt dnes už expřitelkyni na autobus. Ta má 2 syny a švagra, všichni pojízdní…pak mi během svatebního dne 9× volal, jak kdybych neměla nic jiného namysli než čekat na jeho telefon…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
30.12.12 23:13

Jo a to jsem nenapsala, že mi nejradši stejně volá opilej…to stojí za to. Ach jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
30.12.12 23:18

Jako malá, když měl za mnou přijet, jsem na něj vždy čekala celý den u okna, někdy jsem se dočkala, někdy ne, podle toho jestli se stihnul vyspat z delíria nebo ne. Přijel prý za mnou, ale většinu času prochlastal s kamarádama nebo prospal. Já byla moc blbá a dnes jsem moc slušná, abych mu řekla jak se věci mají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
30.12.12 23:21

My jsme zítra doma, jen bych chtěla o půlnoci dojít na kopec nad městem a bouchnout tam šáňo, ale to se mi asi nepoštěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
30.12.12 23:37

No to mi máme v dubnu dohodnutý focení, takže opráším kartičku do fitka a vyrazím. Jak už jsem psala, pro mě je cíl nepřibrat a kdybych šla náhodou s váhou dolu, tím líp. Za to krátké druhé TĚHU jsem shodila 4 kila ani nevím jak, takže je tu určitý předpoklad, že to pak stejně půjde dolu. Hlavně aby se to stalo to TĚHU. Dnes jsem měla u tý tchýně takový no ne ani vidění, spíš záchvěv, že tam tak sedíme a já v křesle s pořádným pupíkem, to se mi ještě nestalo, abych měla živé představy o mě jako o těhotné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
30.12.12 23:49

@Hanymany
P. S. Miluji tě-film mě tolik nezaujal (mám ho na DVD), ale kniha je super, u té jsem brečela taky jako želva-a to jsem si ji vzala na romantickou dovolenou :D Manžel si klepal na čelo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
30.12.12 23:59

Pro mě je to srdcová záležitost, byli jsme na tom v kině s přáteli a všichni jsme si pobrečeli, dokonce i manžel a tomu kápne slza jen u záznamů z Nagana, je to tvrďák. Ale Gerard nás vždycky dostane… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
31.12.12 00:11

@Hanymany
Mě taky, přijde mi to jako úžasný nápad, napsat dopisy-mě, kdyby kleplo, tak manžel ani neví, jak se platí nájem a elektřina :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
31.12.12 10:36

Taky si řikám, že kdyby mě kleplo, tak nevim, jestli přežije. On nadává, že všude všechno obtelefonovává on…ale to je jeho jediná činnost. Ted dostal za úkol zavolat technika na myčku. Nojo, ale já mu to číslo musim najít a on JEN zavolá. Ví, kde myčka je, ale jak je široká, jaká je to značka, kolik stála…to netuší ani omylem.

Já chci dnes mírně poklidit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty