Opakované potraty

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2309
3.1.13 20:04

Už jsem to našla. Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1376
4.1.13 10:53

Ahoj holky. Nějakou dobu jsem tu nebyla, užívala svátky, které se opravdu povedly. Všem vám tady přeju hodně moc zdravíčka, pohody a hlavně štěstíčka, co se početí a zdárného donošení miminek týče. Já jsem včera dostala svou první porevizní menstruaci, dnes jsem kontaktovala paní profesorku Ulčovou-Gallovou a ta mi během chvíle sama volala, poptala se na pár věcí a sdělila mi termín vyšetření, takže 15.ledna jedeme s manželem do Plzně. Už se moc těším a doufám, že pokud se na něco přijde, bude nějaké řešení…Čtu, že zakládáte uzavřenou skupinu, mohla bych se také přidat? Přeju všem hezký den. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
4.1.13 10:54

Posílám pozvánku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1376
4.1.13 10:55

@Izzz Aholky.Díky za pozvánku. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1376
4.1.13 10:58

@Izzz Čtu u Tebe v podpisu nasazení nějakých léků. To je všechno na tu zvýšenou BI?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
4.1.13 10:59

@Mber jojo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12603
4.1.13 11:07

@Mber taky mě možná čekáká imunologiie v plzni, pak mi povíš, jaké to bylo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1376
4.1.13 11:14

@uf-ounek Určitě napíšu. Hned po vyšetření sem dám info. U paní profesorky jsem už byla-na začátku listopadu, ale čerstvě těhotná a ona udělala takový závěr, že vyšetření dělat nebude, že tím časným těhotenstvím by bylo zkreslené. Tenkrát jsme odjeli s přáním od ní, aby vše dobře dopadlo, ale opět jsme o miminko přišli. Je moc milá a už jen jak promluví, tak Tě to pohladí…A ty jsi z Plzně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
4.1.13 11:17

@Mber pojd do skupiny.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1376
4.1.13 11:18

@Izzz Ano provedu! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12603
4.1.13 11:18

@Mber jj Jsem z Plzně, momentálně čekám na výsledky genetiky a když nic nenajdou, půjd na imunologii. Tak to si mě potěšila, že je to fajn človíček. Zase o jeden sres míň

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1376
4.1.13 11:19

@uf-ounek Já jsem se v Plzni narodila a 20 let tam bydlela…A paní profesorka je opravdu úžasná, uvidíš sama!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
10.1.13 08:19

@Mber u paní profesorky Ulčové-Gallové jsem také byla, je to naprosto úžasný člověk, zatím nevím jestli mi léčba kteoru mi nasadila pomohla, ale musím říci, že je to jeden z mála doktorů, kterým věřím…když jsme před rokem byli u ní krásně jsme si popovídaly a musím říci, že mi vlila do žil novou naději na to, že i my se miminka dočkáme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
10.1.13 08:24

@marinka5 a co ti nasadila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
10.1.13 08:26

@Izzz vše mám v podpisu, plus měsíc před těhu godasal na srážlivost a přítel agapurin :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty