Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nebo se jí zeptej. Kdybych já věděla to, co vim dneska, do Podolí bych nešla a rovnou bych byla u Malíčkový…
Příspěvek upraven 03.01.13 v 18:23
@Izzz a mohla by jsi mi na ni poslat do sz kontakt na ni..Napíši jí a poptám se
Holky, založila jsem uzavřenou skupinu…je tu už dost osobních údajů, nemůžem si tu říct všechno, co bychom chtěly…tak snad se tam někomu bude chtít…pak vás pozvu, kdo budete chtít
Ahoj holky, zdravím po delší odmlce…měla jsem docela kolotoč, v práci od nevidím do nevidím, doktoři, zubaři, do toho svátky atd…tak jak jste na tom? Dočítat těch cca 100 stran asi nebudu
Tak povídejte, přehánějte…jak jste na tom? Jak dopadly vyšetření?? Já už zobu Duphaston a teď čekám na MS, tak doufám, že nedorazí…:-)
@unhappy ![]()
Shrnu to. Většinou máme za sebou vyšetření v Podolí, všechny máme pozitivní BI. Holky maj Prednison, já jsem přešla na Karlák, čekám na recepty a snad zítra začínám zobat léky.
Jak je to u tebe? Duphaston na co?
Jinak jsem uzavřela skupinu, páč už se bavíme dost osobně…poslala jsem ti pozvánku
@Izzz mohla by jsi mi prosím tu pozvánku poslat ještě jednou? Klikla jsem na ni, ale nějak se nic nestalo a teď tu skupinu nemůžu najít…mám tam všechny ostatní, ale tuhle tvoji ne..:-(
@unhappy
Taky jsem to hned nemohla najít, klikni si u přihlášení na svoje jméno a je to vpravo nahoře
Někde v profilu tam budeš mít, že jsi v tý skupině…už jsi tam jako člen
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.