Opakované potraty

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16906
26.1.13 13:37

@feketka takže co s tim wobenzymem? my ho tady zobem ve velkym :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
26.1.13 13:39

Holky a vy co zobete wobenzym jste těhu??Pokud ne, tak bych ho normálně zobala dál a vysadila ho až po objevení //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
26.1.13 13:52

@feketka jo, to jsem si tak myslela. Ale pak mě zas napadlo, že tělo bude zvyklý na wobenzym a to vysazení, aby pro něj nebyl šok a mimi nevyloučil…ale to už asi je moc dramatická představa. Díky za tip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
26.1.13 14:00

@Izzz no tak by šel užívat alespoň do toho 15 tt kdy začíná placenta pracovat sama a vysazuje se i Prednison.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
26.1.13 14:02

A možná, že to u mě ani ten wobenzym nezpůsoboval :think:,byla to jen teorie primáře hematologie ale já byla tak vyplašená 8o, že jsem ho okamžitě vysadila a pak už byli všechny výsledky o. k.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
26.1.13 14:35

@feketka já budu pravděpodobně taky pod dohledem hematologa. Se na to zeptám..ale každej doktor řiká stejně něco jinýho. No už abysme taky našly // a mohly povzbuzovat další a další holky, co prodělaj to co my…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
26.1.13 15:20

@feketka Ahoj mohu se zeptat ten fraxiparine ti dali i když nemáš žádnou z mutací?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
26.1.13 16:10

@Izzz Děkuji. Jsem druhý den po revizi, takže mě čekají „nekonečné“ dva měsíce do první kontroly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
26.1.13 16:40

@frapik a jak to u tebe bylo? já jsem to poprvé brala jako náhodu, která se stává. Podruhý už mě to fakt naštvalo a tady jsem našla tipy, na jaký všechny vyšetření jít. Moje doktorka mi řekla, že mě pošle na genetiku. Já chtěla i imunologii. Ona mi na to řekla, že v tom to určitě nebude, když tak snadno otěhotnim. Mimochodem to tady řekli doktoři více holkám a pak se skoro u všech zjistilo, že to bylo špatnou buněčnou imunitou. Já jsem na 3.ZT čekat nechtěla.
Já jsem se ale bez jejího „svolení“ objednala na imunologii a začala jsem shánět žádanku, kterou mi napsali na genetice. A tam se to ukázalo.
Z mojí zkušenosti doporučuju zavolat doktorce Malíčkové z Karláku. Objednací doba neni tak dlouhá jako v Podolí a výsledky jsou za 10-14dnů. Ale ona tě podle mě bude chtít vidět až po šestinedělí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3106
26.1.13 16:42

Holky, jak dlouho se vlastne muze brat prednison? Ja uz ho mam pul roku. Celulitida priserna a kila navic taky a ne a ne otehotnet :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
26.1.13 16:47

@smiley1 já myslim že půl roku, pak by se měl na 3 měsíce vysadit. Máš ho od Madara? Nemáš to nikde napsaný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
26.1.13 17:07

@smiley1
Prednison po 1/2 roce ztrácí účinnost a má se na 6 týdnů vysadit a poté znovu brát-myslím, že to tak říkají všichni imuno doktoři

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anyxx
26.1.13 17:18
@feketka píše:
A možná, že to u mě ani ten wobenzym nezpůsoboval :think:,byla to jen teorie primáře hematologie ale já byla tak vyplašená 8o, že jsem ho okamžitě vysadila a pak už byli všechny výsledky o. k.

A v jakém množství jsi ho brala? Také ho beru, ale jen tři večer, takže fakt málo, ale díky tomu prostě nejsem vůbec nemocná, ani nachlazená a celkově vitálnější. Tak nevím no :( doktorka mi taky říkala, že na to nejsou studie a po objevení // vysadit, ale mně dělá fakt dobře. Třeba budou malé dávky spíš přínosné, protože působí proti krevním sraženinám. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
10486
26.1.13 17:24

@smiley1 na co ti dali prednison?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
26.1.13 17:45

Já teda beru večer pentomer a 5 wobenzymů a v 9 chodim spát, protože jsem úplně gumová. No snad se pak dám do kupy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty