Opakované potraty

Napsat příspěvek
Velikost písma:
tvrzik
28.1.13 09:46

Díky Izzz, dnes napíšu instrukce manželovi, ať mi vše pořídí. A bude líp, chce to čas… ;)

• Citovat
  • Upravit
12603
28.1.13 10:48
@tvrzik píše:
Díky za rady, určitě si kontryhel pořídím. Ale pořád si přijdu jako ve zlém snu, nějak tomu nemůžu uvěřit, tentokrát jsem věřila, že to vyjde. Asi bude nějaký problém, když oba potraty byly ve stejném týdnu, tak nyní se bez genetiky apod. do dalšího těhotenství nepustím.

Kontryhel je super. Taky ho piju, vždycky do ovulace. Jinak se má pít maximálně tři měsíce. Je mi líto, čím sis i musela projít. Jsme tu všechny na tom stejně. Vydrž do třetice nám to musí vyjít :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tvrzik
28.1.13 11:00

Jojo, je to smutný, kolik těhotenství končí potratem a nebo ještě hůř se vůbec nedaří otěhotnět. Díky za milá slova útěchy a neztrácejme naději, někde na nás to malé štěstíčko určitě čeká!!! Držím palce tady všem. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
12603
28.1.13 11:05
@tvrzik píše:
Jojo, je to smutný, kolik těhotenství končí potratem a nebo ještě hůř se vůbec nedaří otěhotnět. Díky za milá slova útěchy a neztrácejme naději, někde na nás to malé štěstíčko určitě čeká!!! Držím palce tady všem. :kytka:

Taky jsme si říkala, kolik těhotenství skončí špatně. A kolik holek má problém s otěhotněním. Život hold není jednoduchý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
28.1.13 11:54

Je těžké zůstat po tom všem optimista.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
28.1.13 12:16

Já jsem teda životní optimista a prostě VIM, že jednou ty děti budou. Jen kdoví proč si my musíme projít tímhle :( Takže stačí koukat vpřed a těšit se na ten uřvanej uzlíček!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12603
28.1.13 12:19

@Izzz já jsem taky velký optimista, ale malý červíček obav ve mě hlodá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3417
28.1.13 12:19

@frapik je mi líto co tě potkalo, ale ver ze bude líp. Někde tam na nas ty naše miminka čekají, jen teď nebyla ta pravá chvíle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3417
28.1.13 12:20

/ @uf-ounek přesně tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
28.1.13 12:21

@uf-ounek tak já se budu v těhoenství hrozně bát. Ted jsem velkej frajer, protože je to ještě daleko, ale až uvidim //, tak se asi zhroutim strachy a budu vyděšená až do porodu. Mám tady kamarádku, co to taky nemá lehký a ted našla // a je z toho odvařená a působí tak, jako kdyby se nikdy předtím nic nestalo…tohle mě nepůjde. Furt budu říkat „co když“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12603
28.1.13 12:23

@Izzz přžesně, co když…taky se budu asi hrozně bát. teď mám lehké obavy, protože už vím, že to můžeme zkoušet. Ale říkám si, proč já bych zrovna měla mít takovou smůlu. Nepřipouštím si to, prostě to musí vyjít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
28.1.13 12:27

@jaajunkaa Díky, doufám. Věcičky co jsem dosud nasyslila nehodlám vyhazovat (jak mi radí pověrčivá mami) a občas se s nima i pomazlím. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3417
28.1.13 12:31

@frapik tak já naštěstí neměla nic koupeného, říkala jsem si že na to je dost času…Nevyhazuj, budou se hodit až přijde další miminko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3417
28.1.13 12:53

@Izzz až budeme těhotné, budeme se muset podporovat a dodávat si odvahu, že tentokrát to bude v pořádku a my donosíme krásná, zdravá miminka…Moje sestřenka před vánocema porodila dvojčátka po 5 ivf, a mám kamarádku která po sp byla na revizi a něco jí tam zbabrali a pak jí řekli, že ona nikdy přirozeně neotěhotní, takže byla 5× na inseminaci,5× na ivf a teď je ve 20tt kdy otěhotněla přirozeně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tvrzik
28.1.13 13:42

Holky, když to čtu, běhá mi mráz po zádech. Když jsem byla teď v nemocnici, ležela tam se mnou jedna paní po potratu ve 20tt z důvodu infekce v krvi a těhotentví bylo po IVF. Neskutečně jsem jen zírala, jak se snaží být psychicky v pohodě, ačkoliv musela obsah dělohy sama aktivně vypudit. Kontrakce prožívala na pokoji a já jsem si říkala, že jsem možná i šťasnej člověk, že mě mohli ještě ve 13tt uspat a za půl hodiny bylo po všem. Tak se tomu nesmíme poddávat, ani já ne - dnes mi to šlo dopoledně hůř, a třeba maximálně příští rok už budeme tady maminky všechny.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty