Opakované potraty

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9754
29.1.13 16:28
@Izzz píše:
@kar-maa já tady s tim furt oxiduju, ale podle mě je hodně důležitý pořešit imunologii. A imunu v car bych až tak nevěřila. Ukáže jim to nějakej základ, ale zašla bych k odborníkům.Už by to chtělo nějakou těhuli!

No ja nejsem primo v CARu, dojizdim do Vidne na Kinderwunsch kliniku. Neni to zadna soukroma klinika. Je to normalni statni a spada primo pod nemocnici. Tak nevim :think:
Tim k odbornikum, jsi myslela ke komu?
A jak poznam jestli je mezi tema testama i imuno? Na tom papiru co jsem dostala, jsou ty testy rozdeleny do ctyr skupin. Ale ty nazvy skupin jsou bud lekarske vyrazy, napsane anglicky nebo ja uz nevim, protoze tomu vubec nerozumim a ve slovniku jsem to nenasla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
29.1.13 16:40

@kar-maa to, cos vypsala, jsou podle mě hormony, který jsou samozřejmě k početí a úspěšnýmu donošení miminka podstatný. Jak psala sofie - hormonální profil. Ale pokud ti nikdo nedělal reprodukční imunologii, je to podle mě na místě. Po opakovanejch potratech se dělá. A ty bydlíš v Rakousku? Tak to nevim, tady v ČR můžeš do Plzně, do Podolí nebo na Karlák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9754
29.1.13 16:56

@Izzz jo jo bydlim v Rakousku. Diky za informace. Uvidim jak dopadnu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4340
29.1.13 18:04

Kar-maa - v tom Tvém výčtu jsou i hormony štítné žlázy a jak píšou holky, další hormony, které ovlivňují plodnost. Taky se přikláním k té reprodukční imunologii - zkus si najít nějaké anglické/německé stránky zabývající se touto tematikou a pak to zkus probrat na té klinice. Určitě existuje nějaké rakouské „emimino“, kde takové téma bude a kde Ti třeba poradí, kam se objednat a co po těch doktorech vlastně chtít. Tipla bych si, že ve Vídni jako hlavním městě Rakouska takové pracoviště určitě bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
29.1.13 18:12

Beru ráno medrol, večer pentomer. Řekli mi v lékárně „po jídle“. Ráno moc času nemám, takže se nasnídám a za 5 min pošlu do břicha léky. Nevim jak večer. Nevíte, jestli je nějakej ideální odstup od jídla? Abych to nebrala brzo nebo pozdě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmbb
29.1.13 20:32

Ahoj holky, tak je to opravdu zvláštní, ale po 14 dnech jsem si po iui měla udělat test, který byl pozitivní (2× jsem to zkoušela). pro kontrolu jsem za 2 dny udělala test znovu a test už byl negativní. Dnes jsem byla u dr. a potvrdila, že těhotná nejsem. Zatím jsem ani nekrvácela, beru utrogestan, který mám již vysadit, takže nevím, proč ten test byl pozitivní. Žádné léky jsem nebrala.

• Citovat
  • Upravit
16906
29.1.13 20:43

Biochemický těhotenství. Na chvilku se mímo chytlo, ale nevydrželo, takže zase zaniklo a odejde, až přijde s ms. To se stává. Příště se snad udrží 9 měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2827
29.1.13 22:09

Holky nebuďte takový pesimistky! Dvakrát je to pořád jen blbá náhoda, uvidíme, co s námi udělá jaro… :kytka: pokud vám nic nenašli, ani genetika ani imunologie ani jinde, tak to musí vyjít, ne?
Myslete pozitivně-já mám ze všech miminek kolem radost, vždycky si říkám-hele jde to! Když to donosí tolik ženských, tak my jednou taky! Musim se stavit za kamoškou, prý pohladit si bříško nosí štěstí ;) :lol: a já to štěstí budu potřebovat…ta kamarádka na první miminko čekala skoro dva roky, moje teta čekala 7 let…a mají je a vy je taky budete mít :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
30.1.13 07:22

@krokodylek mám podobnej přístup jako ty. Akorát až tak nejásám z těhotenjch. Cizí mi nevaděj vůbec, ale ty z hodně blízkýho okolí trochu jo. I když ted otěhotněly 2 a já vim, že ta cesta k miminku pro ně byla hrozně moc dlouhá a bolavá, náročná a drahá.
Já jsem teda neuvěřila tomu, že 2× to je náhoda a až potřetí se to řeší. Takže já jsem šla na všechny vyšetření už po 2.neúspěchu. A jsem za to štastná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
30.1.13 07:40

@Izzz Prý musím ukončit šestinedělí a projít aspoň jednou ms, aby bylo tělo vyčištěné. Včera sem si psala s tou imunoložkou a objednala nás na 11.3. tak to mě překvapila, když jsem mluvila minulý týden se sestrou tak říkala tak za dva měsíce. No jen aby na něco přišli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
30.1.13 07:41

@frapik Nevím jestli jsem se tě ptala :oops: ale ty jedeš prof. Ulčové-Gallové?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
30.1.13 07:55

@marinka5 jojo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
30.1.13 07:56

@frapik tak držím pěsti :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
30.1.13 08:03

@marinka5 díky, už nevim jak dál tak snad už se na něco přijde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
30.1.13 08:04

@frapik určitě, koukám, máš také tři ZT za sebou jako já :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty